Bu yenilikler yanında bir de build kaydetme/ armory özelliği gelse harika olacak, paragon puanı değiştirmek büyük eziyet oluyor. |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (976. sayfa)
-
-
Yavaş yavaş getirecekler hocam birden hepsini salsalar kime satacaklar oyunu. Wow da ki gibi Dual Spec de gelecek bence ama daha var biraz oyuncu kaybettikten günlük çevrimiçi sayısı azaldıktan sonra getirecekler.
-
steam kısmında hala indirim yok :( gözü yaşlı bekliyoruz. hala sezona başlayamadım indirim gelmeden sezon biticek sanırım ahaha
-
Şunları görmek üzüyor.
-
pit150 clear
2:25
-
Spiritborn için yeni bir build ya da varyasyon mu çıktı? 280-300 level arası birkaç oyuncu gördüm silah için Legendary Mızrak seçmişler.
-
Tebrikler -
evade olabilir mi?
ben mesela bu silahı kullanıyorum evade buildinde
1 dk civarı 90-100 pit dönebiliyorum
ama şansıma silah da tam istediğim gibi kraftlandı
(şunu da not düşeyim, bu buildi hızlı leval almak için yapmıştım, büyük ihtimal gördüklerin de benim gibi hızlı paragon almak için kullanıyorlardır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 20 Kasım 2024; 20:1:44 > -
Direk 50 level boost da 600 item power legendary item veriyor, saçma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 20 Kasım 2024; 20:15:49 > -
Olabilir evet. Benim baktıklarım hep kepeleke ya da diğer sopa üzerineydi. Mızrak görünce farklı geldi, dpğrudur.
-
DLC nin niye çiktigi belli oldu
-
Sol eli, saldırı kısayolları olan 1-2-3-4 tuşlarının üzerinde mi; bana mı öyle geliyor?
-
Bu doğru mu?
-
Arkadaşlar SpiritBornda bug var, pit150 2dk tamamlıyorsunuz. Millet bu şekilde hızlı yapıyor.
BarricadeyoutubeOnce I caught wind of this I just had to get the information out! This has been reported to the Diablo Dev team so they can look into this and get it cleared up. It's rough that these sorts of interactions constantly seem to make their way into the game. Feel free to share the info and get this fire put out. Thanks! Reddit Link https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1gvk6sz/new_crazy_bug_elixir_of_antivenin/ #diablo4 #vesselofhatred #diablopartnerhttps://www.youtube.com/watch?v=LK5jrVmJim4&t=11s -
Webtekno haberleştirdiyse doğru olabilir hocam. İlginç...
-
O resim yapay zeka ile yapılmış sol elin parmaklarının ve ekrandaki oyun görüntüsünün saçmalığından belli :)
Haber doğrudur tabi. -
Haber doğru
Elon çok oynuyor diablo4 ü.
Hatta Rob ile çok parti yaptılar canlı yayında
Ama dünya birincisi değil, 90 saniyede pıt yaptılar
Ama o da elon un süresi de bug sayesinde oldu
Onu da ekleyelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X