< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (977. sayfa)
-
-
Beraber 150 pıti 3 dkda dönünce yavaş gelmiştir bu hali (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bambaşkaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
F/P olmayacak mıydı? Ücretli olması hayal kırıklığı bence, GGG Blizzard'dan boşalan yere göz dikmiş. :)
-
Hocam beni karpel tünel sendromu gibi piti 1 dakikada dönmek pek sarmıyor.
Evde ışıklar kapalı, TV den, son ses, 100 level Lilith i zorlanarak pvp yaparak kesmek, o müzikleri o ambiyansı hissederek oynamak inanılmaz keyif veriyor. Sanki gerçekten oradaymışsınız gibi oluyor. Hatta arada iş yerinde çalışırken youtube dan Lilith soundtrack açıyorum. Blizzard ın bu işte dünyada bence rakibi yok. Evet büyük ihtimalle Pat of Exile 2 bir çok açıdan daha iyi olacak Diablo dan, hem build çeşitliliği, hem oynanış, end game vs ama hiç bir zaman Diablo'nun verdiği o oyuncuları başka bir evrene götürme hissiyatını veremeyecek.
İşte bu yüzden casual olarak Diablo oynamaya devam edeceğim, PoE2'ye de bir ara bakarız.
-
ben t150 bitirdikten sonra bi daha spiritborn'u açmadım. siz iyice robota bağlamışsınız. yapacak bir şey de kalmıyor ki kronometre sevgisi de bana sağlıklı gelmedi.
tam olarak bi arpa boyu yol kat edebildim sonrasında barbarda. üzerimde sadece mythic'ler varken t65 bitirip t4 açabilmiştim zaten. aradan geçen 2-3 haftanın ardından gelebildiğim yer t96. parmak ağrıtmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu sezon maalesef :/
-
Bug'la 150 bitirmenin de bir cazibesi yok, insan kendini kandırıyor sadece, mesela sizin örneğinizde Barbar'la yaptığınız skor aşağı yukarı limitinizi gösteriyor olmalı zira Barbarla 150 bitirenler var.
-
barbarla da antivenin bug'ıyla bitirdiler 150'yi. onu kaldırdılar sanırım ben öğrendiğimde girip denedim olmadı dün çünkü. bug'sız 120 bandı bitiren var şu an maksimum barbar için ama bana item düşmüyor parayla da satın alamıyorum kimse oynamadığı için salak salak paralar istiyorlar arz düşük olduğundan. tek greater affix'li 2h mace'e 20 milyar falan istiyorlar hırbolar :')
-
Dün gelen fixle duzelttiler bug ı.
Ama zaten adamlar en başında 150 pıtı kimse göremeyecek dediler, sb gördüyse de tamamen expansion pack satış stratejisi sayesinde gördü, o da kendi içinde bir sürü bug barındırıyor işin aslına bakarsan.
Üstte de arkadaşın yazdığı gibi, Diablo yu çok iyi bir oyun olduğu için değil, evveliyati ve hatırası için oynuyoruz yoksa poe2 bu nuanslari çıkar Diablo dan çok daha iyi bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken erişim ücretli. Tam sürümü 6-12 ay arasında gelecek deniyor. Beklemek isteyenler beklesin. Erken erişim paketlerinde aldığımız içerikler zaten karşılıyor verdiğimizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen daha iyidir. ben de benzer şekilde konfor alanı verdiği için oynuyorum açıkçası. çok uzun zamandır başka herhangi bir oyun da oynamıyorum. hem beynimi çok kullamama gerek kalmıyor hem de beni rahatlatıyor diablo. sonraki sezon da salaktan s2 nin vampir değil de cadı temalı versiyonunu verecekler oynarız gider işte.
-
Poe 2 ilk oyuna göre daha sinematik bir deneyim sunacak. O yüzden sevmeyecek olanlar için ilk oyunu geliştirmeye devam edecekler. Poe2 de bazı özellikler kolaylaştırılmış, karakteri WASD ile yönlendirme gelmiş. Bunlar Arpg deneyimini arttıracaktır.
Barbarla bug olduğunu bilmiyordum, 13 dakikada düşe kalka yapmışlardı videosu var youtube'da. Ben de Sorcerar'la zar zor 100 yapabildim ama 2 haftadadır girmedim oyuna, umarım yeni sezonda hatasız bir içerik sunarlar.
-
düşün işte bug'la 4-5 milyon canı var onun getirdiği overpower hasarına rağmen 15 dakika uğraşıyor zor bitiriyor herif. diğer bug mis gibi 2 dakika sürüyor. bug bile sınıfsal olmuş.
-
Yaz sonu gelecek demişlerdi, 6-12 ay çok uzun süre, supporter pack satmak için yaptılarsa oyuncuları yıldıracaklar..
-
Erken erişim içinde oyuna güncelleme gelecek zaten. Yavaş yavaş tam sürüme geçilecek işte. Yaz sonuna 6 aydan fazla var neyine şaşırdınız hocam 😄
Bu senenin yaz sonuna gelecek demişlerdi. Seneye zaten 1 sene var. :)
-
Ohoo ondan sonra Kasım'a ertelendi sonra bi 3 hafta daha ertelendi :)
Erken erişimde yaratılan karakter ile tam sürümde de devam edilinebilecek mi ?
-
Yok barbar ile 8 dkda bitirdi eleman bug lı elixir ile.
SB ile elixir bug ı olmadan 1:58 yaptılar
Dağlar kadar fark var SB ile digerlerinin arasında
Senin de dediğin gibi biz oyunu ruhu için oynuyoruz.
Biz ki whirlwind ile 10 dakikada d2 de isual kesmişiz, cow levelde paladin ile yarım saat yardır yardır inek kesmişiz
Bugün Diablo oynuyorsak hep bunların hatırına
Yoksa kendi adıma söyleyeyim unumuzu eledik elegimizi astım ben.
Oyunda kasacak devamlı op takılacak halimiz yok.
Öyle olsa forumdan ya da oyundan arkadaşlara 200 milyar oyun parasını bulan İtem para vs vermezdim.
Tadını çıkarmak fazla hırs yapmamak lazım
Oyun işte, adı üstünde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X