Aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (979. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ek paketin şuanki karakterimize bir faydası var mı? Barbar oynuyorum almaya değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var. Karakteriniz %15 oranında zayıf kalacak dlc almazsanız.
Detaylar için 30 sayfa geriye tarayın her iki sayfada muhakkak detayları yazmışızdır.
(Nasıl ama tepeden bakan, ukala, diğerlerini küçümseyen poe ci gibi cevabım, şu an moda poe ve azımsanmayacak kadar çok olan küstah oyuncusu olduğunu da hatirlatayım)
Keşke cevap yazmasaydınız. Kaç yıldır forumdayım. Arada bir giriyorum oyuna. Tüm geçmişi okuyacak olsam zaten sormazdım. Yinede teşekkürler
Ek paket almazsanız karakteriniz milyon vurunca vayy süper hasar verdim diyeceksiniz ama ek paket alıp ruhdoğumlu ile oynarsanız normal hasarlarınız trilyon vuruyor
Pit 100ü 3 dakikada, pit 120yi 4-5 dakikada tek başıma dönebiliyorum. Denesem belki pit 150yi de süre sonuna kadar dönebiliriim. Ek paket ile gelen karakter çok güçlü, gereksiz güçlü.
Sonrasında rün diye taşlar var araştırırsınız ek özellik sunuyor; örneğin 2 rün taşını silahıza takıyorsunuz ara ara size bariyer veriyor, ışınlanma veriyor, ek can veriyor. Geçici etki eden sürekli özellikler sunuyor.
En güzeli de rünleri toplayıp elinizdeki gereksiz mitikleri hurdaya çevirirseniz istediğiniz bir mitik eşyayı yapabiliyorsunuz. Biz arkadaşa miğfer lazımdı yüzükleri dönüştürüp miğfer yapıp setini tamamladık.
Yeni bölge var, paralı askerler var
Kurast yer altı şehri geliyor 4* mitik düşüren olmuş, rün toplarken ya da eşya toplarken iyi fırsat diyorlar ama ben çok girmedim.
Oyun yine pit ve hordes arası dönüyor zaten. Ek pakete özel oyun sonu boss yok diye biliyorum.
Şuan indirim var eğer oyunu oynuyorsanız almanızı tavsiye ederim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 27 Kasım 2024; 12:28:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler
Arkadaşlar selam bu türe çok yabancıyım ve yeni şeyler arıyorum . Oyunın Türkçe olması ve 1000 liraya düşmesi ile radarıma girdi . Ancak bazı soru işaretleri var kafamda .
Oyun solo oynamaya uygun mu ? Yoğunluğumdan dolayı haftada 3 kez falan konsolun başına geçebiliyorum o yüzden bir ekibim olamıyor ayrıca online olarak da rastgele bir partiye de katılmak istemiyorum .
Kol ile oynamaya el verişli mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kol ile oynanış oldukça rahat.
çok teşekkürler o yorumları görünce biraz kararsız kalmıştım ama sizin sayenizde gamepassla oynarım dlc bana çokta gerek yok gibi geldi .
-
Bence zaten oyun türüne veya diablo'ya yabancıysanız,ilk etapta oyuna para vermek yerine gamepass ile indirip en azından 1 sezon şans vermek lazım.
Ana hikaye bittikten sonra oyun sardıysa ve ben bundan sonraki sezonlarda oturur karakter kasarım,end game içerikleri yaparım deniyorsa,o zaman dlc alınıp devam edilir.
Dlc olmadan karakter eksik kalıyor maalesef o yüzden gerek yok gibi bir tabir bence yanlış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBzone -- 27 Kasım 2024; 16:47:35 >
forum vefat etmiş diyebiliriz. rob ve diğer diablo adamları da inceden poe2’ye doğru uzuyorlar. poe2 ne kadar uzun ömürlü olur hiç bilmiyorum ama kitlenin büyük bir çoğunluğunu kaybetti gibi duruyor diablo.
Class dengesizliği olduğu için oyunda yapacak bir şey kalmadı. Herkes spiritborn açtı, kastı ve herkes tier 150 yaptı ve oyun bitti. Diğer classlar ile kim niye oynasın ki tier 120 zor yapıyorlar..
Class dengesi olsa bir çok kişi diğer classları da kasıyordu şu an.
Sadece forumda değil globalde de durum aynı, class çeşitliliği olsa da durum çok farklı noktaya gitmeyecekti bence. Sonuna geldiğimizde "ee şimdi?" diyoruz 6 sezondur.
-
Valla pek incesini görmedim
Normalde Rob bu zamanlarda deli gibi PTR videoları atardı, 2 günde bir Diablo, günde 3 tane poe videosu atmaya başladı.
Ama onun bu sezondan dolayı morali çok bozuk.
Oyunda bir sürü bug ve exploit var, adamlar hile yapıp Rob u geçiyorlar, bu çok gücüne gitti çocuğun (:
Merhabalar,
Acaba her paragon leveli için gereken xp puanını tablo haline getiren olmuş mudur? Örneğin paragon 274den 275 olmak için kaç puan gerekiyor, kaç pit dönmem gerekecek?
Evet hocam öyle bir excel tablosu var. Linki paylaşıyorum buyrun.
google docsRob2628's Diablo 4 Paragon 1-1000https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yNVyV50copE_GbTjx_orpzM2qXrwZIHBiWGvnV4Yzyo/edit?gid=84209566#gid=84209566 -
belki haklısınızdır ama ben diablo hayranı biri değilim ben sadece ana hikayeyi bitirip silmek isteyen bir oyuncuyum .aşırı über beklentilerim yok türkçe olduğu için merakım var sadece . steamdaki normal oyun fiyatı bile pahalı geliyor alamıyorum aşırı beğenirsem bile 40 dolarlık paketi alacak durumum yok sadece aşırı gereklimi onu merak ettim .bir önceki yoruma görede yokmuş .
-
Teşekkürler hocam. Tabloya bakınca ürperdim ama
Yanlış hesaplamışımdır diye umuyorum 274-300 arası için yaklaşık 2087 defa pit 100 bitirmem mi gerekiyor? Yani 175 saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 1 Aralık 2024; 14:29:37 >
Şöyle de bir site var hocam: https://d4pits.com
Buradaki verilere göre 250-290 paragon arasında pit 100'ü 1037 defa yapmanız gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X