Poe2 ücretsiz olacak ama 6 ay belki bir sene sonra. Erken erişim ücretli sadece. Beklerim diyorsanız para vermenize gerek yok Ayrıca Steam de 15 dolara poe2 erken erişim giriş paketini alabiliyorsunuz bilginiz olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Aralık 2024; 15:1:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (981. sayfa)
-
-
Evet fakat, sadece erişim için para vermiyorsunuz. Yanında dükkan puanı veriyor, bu puan ile stash tab alıyorsunuz depo yani. Oyun bundan 8-9 ay sonra bedava olduğu zaman, denediniz ve sevdiniz diyelim. Bi noktadan sonra yine oynayamıcaksınız cünkü depoya ihtiyacınız olacak. Emin olun, gerekli 3-4 depo tipi almadan bu oyunun end game'i oynanmıyor. O konuma geldiğinizde puan almak isteyeceksiniz, bu sefer şuankinden çok daha fazla para ödeyip daha düşük puan alacaksınız. Erken erişim paketlerinde fiyatına göre bi tık fazla dükkan puanı koyulmuş. Sonuç olarak Diablo için de para vereceksiniz, onu da sevmeme ihtimaliniz var. Anladığım kadarıyla para bi tık önemli sizin için, ki hepimiz için öyle. Diablo 4 sürekli DLC çıkartan bir oyun, dlc almadan da hep eksik kalacaksınız. Poe 2 ise gerekli depo tiplerini aldığınızda sonsuza kadar başka ücret istemeyen bir oyun her zaman diğer oyuncularla eşit olacaksınız.
Tabi bu benim fikrim, herkesin fikrini almanızda büyük fayda var, ona göre karar verirsiniz.
-
Para vermezsem diablo 4te end game etkinlikleri yapamaz mıyım hocam ? Sezonlarda çok mı geri kalırım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaparsın ama geri kalıyorsun işte.
Örneğin DLC de spiritborn sınıfı var, pit150 yi 3 dakikada bitiriyor.
Diğer sınıflar maksimum 120 pıtı ite kaka bitirebiliyor.
En yüksek endgame başarılarına ulasamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an dlcli paket indirimde ne kadar ?
Standart 1000 dlcli psketi 1600 indirimli hali bu
quote:
Orijinalden alıntı: malikenes54
Hocam ilk kez bu türe gireceğim için kararsız kaldım o ekstra farkla nir oyun daha alabilirim belki o yüzden ek paket şimdilik kalsın . Onu almazsam ne gibi eksiler olur ?? Sonuçta casual takılacağım ben .Hocam izometrik arpg ler için;
* günde 1 saat haftada toplam 5 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre.
* günde 2 saat haftada toplam 10 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre.
* günde 3 saat haftada toplam 20 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre. Belki last epoch a yavaştan geçiş yapabilirsiniz.
* hafta da 20 - 30 saat arası için last epoch tam size göre.
* haftada 30 saat ve üzerinde oynayacaksanız last epoch tam size göre.
* poe türe yabancı oyuncuya uygun değil. Nedeni türe alışık olan birisi oyunu 100 saat gibi bir sürede öğrenirken türe yabancı birisi için öğrenme süresi 300 saat civarı olur.
Not: last epoch yerine grim dawn da olur diğerleri de olur, örnek olarak last epoch yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Sonunda bugün 1 saat oynadım . Druid ile başlayıp ayı olarak dövmek istiyorum herkesi . Gayet keyif aldım umarım bağımlılık yapar .
Diablo’yu Xbox’ta satın almıştım orada oynamıştım. Bu DLC Xbox marketinden alınıp PC’den oynanabiliyor mu?
hayır, hepsine ayrı ayrı alınması lazım
-
Sezonun başından beri duplicate olayı var, bliz biliyor ama ya yapamıyorlar ya da yapmıyorlar engellemeyi, bilmiyorum.
bu herifler gerçek parayla oyun içi altın satıp tekrar sattıkları altını geri topluyorlar sonsuz sayıda item satarak. iyi yere tezgah açmışlar. ben arada görüyordum da hiç bu elemanlardan bir şey almamıştım duplicate olayının bu kadar farkında değildim. dün 110 milyar verdim çinli hırsız kardeşlerimize şimdi bi 50-60 daha biriktirip onu da vereceğim :D her şey çok saçma.
ptr booster çalışmıyor, sezon 7 görevleri başlamıyor, adamların yaptığı bir tane sorunsuz iş yok, diablo 4 nasıl bir oyun diye soranlar için diablo 4'ün özeti şudur:
-
Path of Exile'den sonra D4 açıkçası oldukça sığ geliyor. Hele ki POE 2 erken erişim çıkınca bakalım D4 oyuncu sayısında ne kadar azalma olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 4 Aralık 2024; 12:25:2 > -
Ptr yüklemiştim yarım saat dayanabildim çıktım kaldırdım bilgisayardan.
Rob bile biraz uğraştı sonra poe2 ye geçti.
Ggg blizzard i delik deşik etti, yoğun bakımdaki blizzard kendi kafasına sıkmaya çalışıyor.
Aynen öyle dostum
Oyun itemlerinin satıldığı sitelerde birisinden bir İtem iste sana aynısından 100 tane verir çünkü klonluyorlar itemleri.
Bir ara hard zorluk seviyesinde kyovashad da abuk sabuk bir materyal vardı yerlerde, o duplicatelerin eseriymis, o itemler yok oldu ama duplicate olayı bitmedi maalesef.
Oyunda arkadaşlar var bakıyorum bütün itemleri Max aspect Max Ga, yani kendileri düşürmüş olamaz, oyun içi para ile satın alsalar bile kasıp itemlerinin çoğu duplicate.
Ben deli gibi trade kastım ona rağmen itemlerimin aspectlerimin yarisi ancak Max seviyededir.
Tüm bunlar insanı çok soğutuyor oyundan.
Yukarıda arkadaşımız yazmıştı 2 hafta en fazla süre vereceksin diye. Bende 3. sezon itibari ile katıldığım maceramız bu son sezonda yaklaşık olarak 10 gün oynayarak kapattım, hele ki splitci kardeş yüzünden ve şirketin sırf satabilmek için yapmış olduğu hareketten ötürü soğudum yeni sezonu aklımın ucundan bile geçirmiyorum geldiğinde millet ne yapıyor neler konuşuyor bakıp varsa düzelme oynarım ( 10 - 15 gün ) sonra saldım çayıra mevlam kayıra
-
Sizce ek paket için yeniden almaya değer mi? Ek paketi beğendiniz mi? Uzun bir oyun deneyimi sunuyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X