Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.616
Cevap
418
Favori
808.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
Giriş

Poe2 ücretsiz olacak ama 6 ay belki bir sene sonra.

Erken erişim ücretli sadece.

Beklerim diyorsanız para vermenize gerek yok

Ayrıca Steam de 15 dolara poe2 erken erişim giriş paketini alabiliyorsunuz bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Aralık 2024; 15:1:36 >
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Evet fakat, sadece erişim için para vermiyorsunuz. Yanında dükkan puanı veriyor, bu puan ile stash tab alıyorsunuz depo yani. Oyun bundan 8-9 ay sonra bedava olduğu zaman, denediniz ve sevdiniz diyelim. Bi noktadan sonra yine oynayamıcaksınız cünkü depoya ihtiyacınız olacak. Emin olun, gerekli 3-4 depo tipi almadan bu oyunun end game'i oynanmıyor. O konuma geldiğinizde puan almak isteyeceksiniz, bu sefer şuankinden çok daha fazla para ödeyip daha düşük puan alacaksınız. Erken erişim paketlerinde fiyatına göre bi tık fazla dükkan puanı koyulmuş. Sonuç olarak Diablo için de para vereceksiniz, onu da sevmeme ihtimaliniz var. Anladığım kadarıyla para bi tık önemli sizin için, ki hepimiz için öyle. Diablo 4 sürekli DLC çıkartan bir oyun, dlc almadan da hep eksik kalacaksınız. Poe 2 ise gerekli depo tiplerini aldığınızda sonsuza kadar başka ücret istemeyen bir oyun her zaman diğer oyuncularla eşit olacaksınız.

Tabi bu benim fikrim, herkesin fikrini almanızda büyük fayda var, ona göre karar verirsiniz.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Para vermezsem diablo 4te end game etkinlikleri yapamaz mıyım hocam ? Sezonlarda çok mı geri kalırım ?

Yaparsın ama geri kalıyorsun işte.

Örneğin DLC de spiritborn sınıfı var, pit150 yi 3 dakikada bitiriyor.

Diğer sınıflar maksimum 120 pıtı ite kaka bitirebiliyor.

En yüksek endgame başarılarına ulasamazsin.

Şu an dlcli paket indirimde ne kadar ?

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Standart 1000 dlcli psketi 1600 indirimli hali bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: malikenes54

Hocam ilk kez bu türe gireceğim için kararsız kaldım o ekstra farkla nir oyun daha alabilirim belki o yüzden ek paket şimdilik kalsın . Onu almazsam ne gibi eksiler olur ?? Sonuçta casual takılacağım ben .

Hocam izometrik arpg ler için;

* günde 1 saat haftada toplam 5 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre.

* günde 2 saat haftada toplam 10 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre.

* günde 3 saat haftada toplam 20 saat oynayacaksanız diablo 4 tam size göre. Belki last epoch a yavaştan geçiş yapabilirsiniz.

* hafta da 20 - 30 saat arası için last epoch tam size göre.

* haftada 30 saat ve üzerinde oynayacaksanız last epoch tam size göre.

* poe türe yabancı oyuncuya uygun değil. Nedeni türe alışık olan birisi oyunu 100 saat gibi bir sürede öğrenirken türe yabancı birisi için öğrenme süresi 300 saat civarı olur.

Not: last epoch yerine grim dawn da olur diğerleri de olur, örnek olarak last epoch yazdım.

• kaç gündür barbara amulet almaya çalışıyorum. çinliler yine exploit bulmuş herifler aynı kolyeden bir sürü üretmişler nasıl yaptılarsa. iki ayrı adamdan almaya çalıştım ikinciyi alamadım zaten üzerimde aynı kodlu başka kolye var diye vermedi oyun. adamların kafa sadece hırtlığa çalışıyor inanılmaz.

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
  • Sonunda bugün 1 saat oynadım . Druid ile başlayıp ayı olarak dövmek istiyorum herkesi . Gayet keyif aldım umarım bağımlılık yapar .
  • Diablo’yu Xbox’ta satın almıştım orada oynamıştım. Bu DLC Xbox marketinden alınıp PC’den oynanabiliyor mu?
  • MambaVino kullanıcısına yanıt

hayır, hepsine ayrı ayrı alınması lazım

• mecekaa kullanıcısına yanıt

Sezonun başından beri duplicate olayı var, bliz biliyor ama ya yapamıyorlar ya da yapmıyorlar engellemeyi, bilmiyorum.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    bu herifler gerçek parayla oyun içi altın satıp tekrar sattıkları altını geri topluyorlar sonsuz sayıda item satarak. iyi yere tezgah açmışlar. ben arada görüyordum da hiç bu elemanlardan bir şey almamıştım duplicate olayının bu kadar farkında değildim. dün 110 milyar verdim çinli hırsız kardeşlerimize şimdi bi 50-60 daha biriktirip onu da vereceğim :D her şey çok saçma.
  • ptr booster çalışmıyor, sezon 7 görevleri başlamıyor, adamların yaptığı bir tane sorunsuz iş yok, diablo 4 nasıl bir oyun diye soranlar için diablo 4'ün özeti şudur:

Cinemintyoutube
    I don't want peace
    https://www.youtube.com/shorts/A7iIsa-Tudo
  • 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.