< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (983. sayfa)
-
-
Aynen, vuruş hissiyatı şimdiye kadar oynadığım en başarılı oyun olabilir. Düzelir mi sorunuzaysa, zaten erken erişim olduğu için final sürüme kadar çok değişiklik olacaktır.
Acelemiz yok :) 6 ay civarı erken erişimde kalacak demişler, yani birkaç classla endgame yapılabilir.
Atlas'a ulaşana kadar yılmayın. ;)
-
Ben de deli gibi POE 2 oynuyorum çok sarıyor kusura bakmasın ama diablo kenarda dursun artık 400+ saati devirdik bu yıl diabloda ama benim için bitmiş oynayasım gelmiyor resmen. Poe candır artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabiî uzun süredir bekleniyordu, herkes PoE 2 deniyor şu an ama bunlar kardeş oyunlar aslında, aralarındaki rekâbet bize yarayacaktır.
Blizzard Diablo 4'e artık daha dolu dolu sezonlar ve yenilikler getirmeli, rekâbet iyidir. :)
-
Kesinlikle rekabet iyidir ama diablo şu vuruş hissini düzeltmeli
Oyunu 48 levele kadar en kolay zorlukta oynadım . Bana zorluğu arttık arttır dedikleri için 2 zorluk arttırdım . Normal yaratıkları yine rahat keserken Andariel bossunda 5 kez öldüm . Malesef zorluğu yine en kolay zorluğa almak zorunda kaldım . Acaba skillerim veya itemlerimde mi bir sorun var ?? Pulverize Druid oynuyorum . Seviye 48 .
Arkadaşlar selamlar, oyunu ilk 2 sezonda oynamıştım, şimdi tekrar giriyorum karakter yaratıp ana hikayeyi geçerek başlatıyorum ama önceki karakterlerim görünmüyor, her yer kapalı. Lilith heykellerini vs. tekrar açtırıyor bana normal mi bu durum?
-
PS platini için 50 level hc yapmaya çalışıyorum. Tavsiye verir misiniz arkadaşlar şunu şöyle yap diye? Var mı daha az uğraştırıcı yöntemi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karakterlerin hesabına bağlı, görünmesi lazım. lilith heykellerinin hepsini ilk iki sezonda açmışmıydın?
-
45-60 lvl arası item power'ları çok hızlı değişiyor, her level'da itemleri yenilemek lazım özellikle silahları, 60 lvl ya da hikaye bitene kadar normal modda devam edebilirsiniz
-
hocam istersen battletag'ini özelden yaz, benim hc karakterim var pit 20'de yavaş yavaş 50 yaparız, zaten xp ihtiyacı 50'den sonra başlıyor
-
Teşekkürler hocam kapatıp açtım, battlenet hesabına giriş çıkış yaptım geldi
Teşekkürler hocam . Act 6 ya geçtim sanırım final act artık hikaye bittikten sonra işkence zorluğunu açmam gerekecek ama hiçbir şey yapamayacağım sanırım . Çünkü seçkinleri bile zor indiriyorum . 60 olduktan sonra itemlere demirciden yıldız basmalı mıyım ? Şu an açık değil .
Cehennem dalgasındaki şu büyük şeytanda yaptım ben kalabalık ekip varsa daha çok mob geliyor. İksir tütsü falan da basarsan daha hızlı kasarsın
işkence 1 açmak için pit20 yapmak lazım, pit oynamak için 60 lvl olmak lazım
60 lvl olduktan sonra üzerinizdeki tüm itemleri 750 item power'lı legendary itemler ile değiştireceksiniz, sonra işkence 1 'den itibaren 800 item power'lı itemler düşürmeye çalışacaksınız, masterwork (item upgrade) için min 750'lik item olsun
-
750 item ile değiştireceksiniz demişsiniz peki 60 level olunca envanterinde otomatik olarak mı gelecek bu itemler yoksa bir yerlerden canavar kesip mi düşürmem gerekecek ??
quote:
Orijinalden alıntı: malikenes54
750 item ile değiştireceksiniz demişsiniz peki 60 level olunca envanterinde otomatik olarak mı gelecek bu itemler yoksa bir yerlerden canavar kesip mi düşürmem gerekecek ??yaratık keserek düşürerek toplayacaksınız, sarı itemleri kolayca satıcılardan alabilirsiniz ama onlarda 2 özellik olur, yaratıklardan düşen legendary itemlerde 3 özellik olur o yüzden tüm itemleri 750'lik legendary yapmak lazım
-
Oyundaki lag sorununu gidermek için browser hardware acceleration seçeneğini kapatabilirsiniz
-
Ana hikaye bitti cehennem orduları görevini yaptım . Şimdi haritada kırmızı bi alan var oralarda canavar kesiyorum . Sonra ne yapmam gerek onu anlayamadım pek
Sonrasında, sıfırdan karakter kastığınız sezonlar var hocam. Fakat, siz de benim gibi sezon olayını sevmiyorsanız ebedi dünyadan (şu an oynadığınız kısım) devam edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X