Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.866
Cevap
407
Favori
826.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Act 2 ortalardayım, inanın oyun grafikleri vuruş hissi o kadar mukemmel ki sırf ona katlanıyorum:)) Normalde zor oyun asla oynamam ama bu oyun oynatıyor bir şekilde ama cok zor, Bilmiyorum düzelir mi bu durum , az daha indirseler şu zorluğu son 10 yılın en iyi oyunlarindan biri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

Aynen, vuruş hissiyatı şimdiye kadar oynadığım en başarılı oyun olabilir. Düzelir mi sorunuzaysa, zaten erken erişim olduğu için final sürüme kadar çok değişiklik olacaktır.

Acelemiz yok :) 6 ay civarı erken erişimde kalacak demişler, yani birkaç classla endgame yapılabilir.

Atlas'a ulaşana kadar yılmayın. ;)

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Ben de deli gibi POE 2 oynuyorum çok sarıyor kusura bakmasın ama diablo kenarda dursun artık 400+ saati devirdik bu yıl diabloda ama benim için bitmiş oynayasım gelmiyor resmen. Poe candır artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt

Tabiî uzun süredir bekleniyordu, herkes PoE 2 deniyor şu an ama bunlar kardeş oyunlar aslında, aralarındaki rekâbet bize yarayacaktır.

Blizzard Diablo 4'e artık daha dolu dolu sezonlar ve yenilikler getirmeli, rekâbet iyidir. :)

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle rekabet iyidir ama diablo şu vuruş hissini düzeltmeli

• Oyunu 48 levele kadar en kolay zorlukta oynadım . Bana zorluğu arttık arttır dedikleri için 2 zorluk arttırdım . Normal yaratıkları yine rahat keserken Andariel bossunda 5 kez öldüm . Malesef zorluğu yine en kolay zorluğa almak zorunda kaldım . Acaba skillerim veya itemlerimde mi bir sorun var ?? Pulverize Druid oynuyorum . Seviye 48 .

• Arkadaşlar selamlar, oyunu ilk 2 sezonda oynamıştım, şimdi tekrar giriyorum karakter yaratıp ana hikayeyi geçerek başlatıyorum ama önceki karakterlerim görünmüyor, her yer kapalı. Lilith heykellerini vs. tekrar açtırıyor bana normal mi bu durum?

• PS platini için 50 level hc yapmaya çalışıyorum. Tavsiye verir misiniz arkadaşlar şunu şöyle yap diye? Var mı daha az uğraştırıcı yöntemi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt

karakterlerin hesabına bağlı, görünmesi lazım. lilith heykellerinin hepsini ilk iki sezonda açmışmıydın?

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

45-60 lvl arası item power'ları çok hızlı değişiyor, her level'da itemleri yenilemek lazım özellikle silahları, 60 lvl ya da hikaye bitene kadar normal modda devam edebilirsiniz

• mtnei kullanıcısına yanıt

hocam istersen battletag'ini özelden yaz, benim hc karakterim var pit 20'de yavaş yavaş 50 yaparız, zaten xp ihtiyacı 50'den sonra başlıyor

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kapatıp açtım, battlenet hesabına giriş çıkış yaptım geldi

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam . Act 6 ya geçtim sanırım final act artık hikaye bittikten sonra işkence zorluğunu açmam gerekecek ama hiçbir şey yapamayacağım sanırım . Çünkü seçkinleri bile zor indiriyorum . 60 olduktan sonra itemlere demirciden yıldız basmalı mıyım ? Şu an açık değil .

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Cehennem dalgasındaki şu büyük şeytanda yaptım ben kalabalık ekip varsa daha çok mob geliyor. İksir tütsü falan da basarsan daha hızlı kasarsın

işkence 1 açmak için pit20 yapmak lazım, pit oynamak için 60 lvl olmak lazım

60 lvl olduktan sonra üzerinizdeki tüm itemleri 750 item power'lı legendary itemler ile değiştireceksiniz, sonra işkence 1 'den itibaren 800 item power'lı itemler düşürmeye çalışacaksınız, masterwork (item upgrade) için min 750'lik item olsun

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    750 item ile değiştireceksiniz demişsiniz peki 60 level olunca envanterinde otomatik olarak mı gelecek bu itemler yoksa bir yerlerden canavar kesip mi düşürmem gerekecek ??

• yaratık keserek düşürerek toplayacaksınız, sarı itemleri kolayca satıcılardan alabilirsiniz ama onlarda 2 özellik olur, yaratıklardan düşen legendary itemlerde 3 özellik olur o yüzden tüm itemleri 750'lik legendary yapmak lazım

• Oyundaki lag sorununu gidermek için browser hardware acceleration seçeneğini kapatabilirsiniz

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
  • Ana hikaye bitti cehennem orduları görevini yaptım . Şimdi haritada kırmızı bi alan var oralarda canavar kesiyorum . Sonra ne yapmam gerek onu anlayamadım pek

Sonrasında, sıfırdan karakter kastığınız sezonlar var hocam. Fakat, siz de benim gibi sezon olayını sevmiyorsanız ebedi dünyadan (şu an oynadığınız kısım) devam edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.