Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.707
Cevap
417
Favori
815.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun yıllar oldu oyun oynamıyordum bir arkadaşın gazıyla diablo4 yükledim oynamaya da başladık güzel de sardı lakin türkçe oynamak istiyorum ama ayarlarda Türkçe yok en azından benim yüklediğimde battle netin kendi sitesinden yükledim ayarlarda da sound altında Türkçe ayarı olması gerek ama bende yok ne yapmalıyım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler

• mrt.lsy M kullanıcısına yanıt

sound olarak türkçe yok, sadece text olarak var

pcde battlenet'te oyuna girmeden yapılıyor ayarları

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

Yaş çok oldu :). Bir gözümüz toprağa bakıyor gali.

Aslında artık her cihaza klavye ve mouse takılabiliyor, aynı zamanda PC'ye de en kalitelisinden gamepad de takılabiliyor. PS ile sıkıntı yaşayanların oldukça hafif ve kullanışlı, sorunsuz bağlanabilen, birkaç farklı cihazda kullanılabilen logi klavyelere bakmalarını öneririm.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

estafurullah hocam. çok hoş bu yaşta diablo oynamanız. şimdi eşime söyledim. bende böyle oluyum diye :) içimdeki çocuk bitmiyor. benim yaşta 45.

dualsense filan pc de nasıl kullanılıyor, usb adaptörü mü var, bilmiyorum tam olarak

• darknorrec kullanıcısına yanıt

yok hocam. takıyorsunuz oynuyorsunuz. sadece diablo ya özgü USB kablosu ile çalışıyor bende. ama diğer oyunlarda kablosuz oynuyorum windows BT bağlantısını yaptıktan sonra.

kafanızı karıştırmıyım. PC ye USB kablosunu takın ve oynayın.

• Path of Exile 2 oynuyorum 55 saattir. Diablo 4'ü ek paketleriyle birlikte en üst segmentten aldım hep. Vallahi Poe2'den aldığım keyif Diablo 2 zamanında aldığım keyifle aynı. D4'e bu kadar para verdiğime üzüldüm cidden. Şu an erken erişimde olduğu için bir tık performans sorunu var oyunda ben 2080ti kullanıyorum istediğim performansı henüz alamıyorum ama ilerleyen dönemlerde performansın tam çıkışıyla birlikte artacağını söylüyorlar. Oyun şu an erken erişimde ve ücretli ama ana çıkışında bedava olacağını da belirtmek istiyorum.

D4 konusunu baltalamış gibi olmayayım sadece görüşlerimi yazmak istedim. Ben ilk PoE'yi de oynamamıştım direkt 2. oyundan girdim ve çok memnunum. Gözü korkan, çekinen varsa bir denemesini tavsiye ediyorum.  

• Hoid kullanıcısına yanıt
    Detay konusunda nasıl hocam d4 ile kıyaslarsak . Ben ilk kez bu türe diablo 4 ile girmiştim . Skiller , paragon , aspectler , tavlamalar pit cehennem ordusu glyfler derken neredeyse 2 ayı buldu çözmem .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Diablo 4 karışık geldiyse hocam poe2 aşure kazanı gibi gelebilir. Çok fazla mekanik var, itemler çok fazla ve detaylı. Üstüne üstün şu an erken erişimde oyun tam çıkışında neler olur kestiremiyorum.

Örnek vereyim beyaz item düşürdünüz. Ama beğendiniz itemi ben bunu kullanırım dediniz ama pek bir özelliği yok diyelim. Yine düşmanlardan biraz daha zor düşen bir item var onunla yaygın(beyaz) olan iteminizi mavi(sıradışı) yapabiliyorsunuz. Yani seviyesini arttırabiliyorsunuz. Yine başka bir item var bununla da random stat ekleyebiliyorsunuz yine mavi iteminize ama bunun da bir limiti var 2 veya 3tü sanırım buff verebiliyrosunuz. Bunu çözmem bile benim uzun sürdü deneyerek buldum. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon  Yine nadirlik olarak maviyi sarıya(nadir) eşyaya çeviren itemlar filan var.

Currecnyler var, Delirium itemları var Runelar var. Harita oluşturma bölümleri var. Essenceler var Gemler var hatta flasklar bile çeşit çeşit. Bunlar için de ekstra para verip stash tab alarak hepsini ilgili alanda biriktirme gibi şeyler var. Erken erişim satın alanlara aldıkları paket ölçüsünde puan veriyor istersen o puanlarla bunları satın alabiliyorsun istersen de parayla alabiliyorsun.

Tekrar ediyorum ben oyuna yeni başladım. Bunlar şimdilik benim bildiklerim ve bulduklarım. Daha iyi cevapları oyunun ana konusunda sorarsan daha iyi cevaplar verir arkadaşlar.

• İşin özü; PoE zaman sorunu olan oyuncular için oyunun mekaniğini bile tam anlamak üzere yeterli zamana sahip olmamak demek. Bu da causal modda oynamayı çok güçleştiriyor. 2-3 ay bu oyuna odaklanabilirim diyorsanız ve çeşitli özellikler için ayrı ayrı para ödeme imkanınız varsa alın oynayın. Aksi takdirde D4 ile devam.

• Diablo 4 benim için bitmiştir. Bunu 500 saat oynayan biri olarak söylüyorum. Keşke POE2 2023 de çıkmış olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 5 Ocak 2025; 1:46:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2k için high res pack gerekli miydi, sadece 4k için miydi o ?

• Dünden beridir Diablo 4'ü oynuyorum. Şuan 12 levelim ve oynadığım süre boyunca 10'a yakın kendiliğinden bağlantım kesildi ve gerçekten bundan bunaldım. Bunun bir çözümü var mı_

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. İlk çıktığı günden beri oynuyorum. Neredeyse 2 sene olacak. Hem PS5 de hem PC de oynuyorum. Ben henüz beni oyundan attığına şahit olmadım. Bir kere bir suç atmaya yeltendim Diablo ya çünkü birden çok kötüleşti. 1 hafta sonra sorunu çözdüm. Evimdeki wifi donanımını upgrade ederken Superonline ın WAN kablosunda temassızlık varmış. Onu oynatmışım. Gün içinde internet bağlantım 30-40 defa kopup geri geldiğini anladım anlık olarak. Onu düzeltince o sorunda bitti.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Alan probleminiz yoksa 4k yüksek çözünürlük paketini de indirin. Oyun bazı kullanıcılarda hata verdi.

Fasakasa özelinde, abi sen indirme şanslı adamsın sende hata vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden yeni sezon duyurusu yapılmıyor acaba?

• darknorrec kullanıcısına yanıt

Siz yazınca internette araştırdım çoğu kişi de haber bekliyormuş Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

Büyük ihtimalle her sezon eklemek istedikleri özellikleri POE yüzünden bir sezona eklesek mi diye düşünüyorlardır. Örneğin Follower'lara item verme, paragon sistemini tek tıkla build hazırlama, itemler konusunda daha basit hale getirme gibi gibi

Bende son 2 haftadır yakuza kiwami 2 ve POE 2 dışında uzun soluklu oyun oynamadım. Diablo 4 konusunda beklentilerim çok büyüktü, hatta arkadaşımla da keyifli vakit geçiririm diye düşünmüştüm ama açık dünya olayı sanki bu oyunda olmamış gibi hissediyorum. (Simdi aklıma geldi party sistemi de oyunda çalışmıyor diye hatırlıyorum) Sezon 7'de public olayına iyi değinir. Community kısmı da (ing. kullandığım için özür dilerim) oyunun ölmemesi için uğraş verirse sezon 7 güzel bir sezon geçirebilirler

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Bağlantıyla alakalı. Ps5 üzerinden wifi ile oynarken illallah etmiştim, kabloya geçince düzeldi. Yalnız altyapınız sağlam değilse her türlü atıyor veya en kötü ihtimalle korkunç lag oluşuyor. Ben telefon internetini bağlayıp oynuyordum.

İnternetimizde açıkçası herhangi bir sıkıntının olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geçenlerde BF 2042'yi hiçbir sıkıntı olmadan oynamıştım. Yine de modem kablolarıyla biraz oynadım ve yine hiçbir şey değişmedi. Bugün aynı hatadan 2 kere oyundan attı. İlkinde bir zindandaydım yalan oldu, 2.sinde ise 5-6 dk oynadıktan sonra attı. Önce ağ bağlantım kesildiğine dair uyarı aldım ve ana menüye döndü. Akabinde tekrar giriş yapmaya çalışırken hesabımdan güvenli çıkış yaptıklarını belirttikleri( Kod 395002) uyarıyı aldım. Çeşitli kanallardan iletişime geçtim bir şey değişmedi. Son kez tekrar iletişime geçeceğim. Artık olursa devam, olmazsa yapacak bir şey yok

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam PC üzerinden kablo aracılığıyla bağlanıp oynuyorum. Mevcut internet altyapımın çok iyi olmadığını düşünsem bile bu oyuna kadar bu konuda bir sıkıntı yaşamadım. Daha geçen hafta günlerce BF 2042 oynadım, sıkıntısız. Gerçekten bilemiyorum sorunun tam olarak ne olduğunu

• 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.