Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.707
Cevap
417
Favori
815.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı sorunu bende xbox'ta yaşamıştım.
    Diğer online oyunlarda sıfır sıkıntı yaşarken,diablo 10 dk da bir oyundan atıyordu.
    En son wifi kapatıp,xbox'ı kablo ile modeme bağlayarak çözdüm sorunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    O zaman bence sorununuz başka. Oyunda olduğunu düşünmüyorum. Kimse oynayamazdı.
    Peki arkadaşın yaptığı gibi mobilden internet paylaşıp deneseniz. Bir test etsek.

Eskiden modemlerde oyunun portlarını açardık. Yaşadığınız sorun bana o günleri hatırlattı. Yinede google dan diablo nun kullandığı port ları bulup modenizde açabilirsiniz.
    Local firewall da sıkıntı yaratıyor olabilir. Windows içindeki. Test için bunuda disable edip deneyebilirsiniz. Birde eğer imkan varsa başka bir laptop veya ps5 gibi bir cihazda deneyebilirsiniz sorun cihaz üzerindemi yoksa modem veya ISP kaynaklı mı olduğunu tespit etmek için.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben en iyi olayım en üst seviyelere çıkayım gjbi bir derdiniz yoksa Poe 2 asla uzmeyem bir oyun .. Aşırı karışıklık sebebi oyunda hizla gelişmek isteyenler için geçerli, ben agir ağır günlük 2,3 saat girip çıkıyorum gayette keyifli. Aslinda oyunun mantığı diablo 4 kadar kolay, sadece ilk başlarda alışmak lazım. Ama asla Poe 1 gibi o kadar karışık degil ,Firma özellikle yeni oyuncularin elinden tütüyor. Oyun zor mu zor, Elden ringin izometrik olanı bana göre:)) Ama illa çok vakit ayiracam falan düşünmeyin bence istediğiniz zaman girin gayet keyifli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni sezon konusunda bilgi var mı ?? Takip edebileceğimiz bir site var mı ? Türkçe olması tercih edilir .

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt
    Site bilmiyorum ama ayın 16 sında yeni sezon yeniliklerini açıklayacaklar.

• İndirime girer herhalde yeni sezon öncesi? Almadım geçen kış indiriminde nasılsa indirime girer diye.

• 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.