Yeni paketi ön siparişte alıp hiç oynamadım, dün poe beni zorlayınca tekrar d4 yükledim yeni sezonda oynamak istiyorum.Peki yeni sezona kadar neyi bitirmem lazım yeni exp adına ki diğer sezonlarda uğraşmayayım? |
Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (984. sayfa)
-
-
Sezon bitince hikayeye ne oluyor. Geliştirdiğim bir karakter var, hikaye ve keşif yapıyorum. Sezon bittimi sıfırlanıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikâye kısmında geliştirdiğiniz karakter, siz silmedikçe duruyor. Sezonlarda kastığınız karakterler ise, sezon sonunda siliniyor ve kazandığınız edinimler (item'lar vesaire) hikâye kısmındaki ebedi karakterinize aktarılıyor.
-
Sezon bitince hikayeyi tekrar oynamak zorunda degilsiniz
İsterseniz pas gecebiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağımlısı oldum arkadaşlar güç fantezisi çok güzel bir şeymiş . Üstelik acemiyim . Bosslara 3-4 defa vurunca öldürmek büyük keyif veriyor . Yarı rehberli yarı kendi kafama göre takılarak oynuyorum . Henüz İtemlermi seviye atlatamadım en fazla 5 kez yıldız bastığım itemim var . Onları arttırdıkça işkence seviyemi 1den 2 ye çıkarmayı düşünüyorum .
Yeni sezon ne zaman gelecek arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
21 ocak.
O zamana kadar elimdeki oyunları eritmeye gayret ediyorum ben de. Bir de sanırım pc için de alacağım. Ps5'te işlevsel olmuyor chat, ticaret ve build kurulumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Aralık 2024; 9:37:40 > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diablo tarzı, Battlefield tarzı oyunlar kutuda zevk vermez. PC, Klavye, Mouse ve zevkine göre zaman zaman gamepad ile oyun oynamak ile kesinlikle karşılaştırılamaz. Sonuçta Super Mario oynamıyoruz :).
-
Valla 160 saat oynamışım oynanıyor oynanmıyor değil beylik laflara gerek yok ama bazı açılardan evet sıkıntı yaratıyor. Ben pcde de bulunsun beni konsola mahkum etmesin diye istiyorum biraz da.
-
Sadece oynanıyor işte. Bende PS5 de var. Sıkıntıları çok iyi biliyorum. Hatta ben bunu niye aldım diye gittim satışa koydum. Xbox da kullandım, daha önce PS4 vardı. Futbol oyunları çok güzel oluyor mesela. PC'de o zevki alamıyorsun ancak her oyunun oynanacağı platform farklı.
-
Ben ps5 de yalnızca diablo ve battlefield 2042 / 5 oynuyorum. Bu iki oyundan başka hiç bir oyun oynamıyorum. Çok da keyif alıyorum. Benim gibi çok insan var hatta pro düzeyde oyuncular var. Youtube a maxiq yazın bakın merak ediyorsanız..
Bundan önce 4080 li laptop um vardı, 4060 li kasam vardı ps5 ile toplamda 30 saniyede oyuna girebilirken Pc de sürekli hata, crash yok steam çöktü yok battlenet update i yok origin açılmıyor vs rezalet bir durum ve 4k 60fps stabil oynamanız için 4080 üstü kasaya ihtiyaç var.
Ps5 konfordur.. kim ne derse desin çok da keyifli oyun oynaması.. Bf oynanmaz vs diyenler gelsin 2000+ saatim var konsolda 2042 de. Cross platform hep açık ve Genelde maçları 1. Tamamlıyorum pc oyuncularının çoğundan iyi oynuyorum en azından ortalamanın çok üstündeyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 30 Aralık 2024; 20:59:17 >
Hocam yorumunuz sadece sizi yansıtıyor. Controller ın en iyi uyarlandığı oyunlardan biri diablo. Hatta sadece 4 değil, diablo 3 de böyleydi. Sadece chat kısmı için bende hem ps5 de hem pc de aldım oyunu. Cross save olduğundan. Ama pc de bile dual sense takıp oynuyorum. Size de tavsiye ederim.
hangi gamepadi önerirsiniz? Ben de Logitech F710 Wireless Gamepad var. bazen takılıyor, çok çabuk şarjlı pili yiyor ve 2 mt mesafeden bile nazlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 31 Aralık 2024; 0:32:30 > -
İstisnalar kaideyi bozmaz. Özel yetenekleri olan kişiler olabilir aramızda :). Evet, Xbox ile yalan yok oynanış biraz daha iyi. PS5, futbol oyunları için ideal. Onun da nedeni gamepad ile kombine hareketleri daha hızlı yapabilme imkanı. Gerçi artık PC'de gamepad olayı her oyunda kullanılabilir hale geldi. Benim oğlan PS serisi kullanır yıllardır. 35 yaşına geldi PS5'i var. O kadar alışkın olmasına rağmen Battlefield ve Diablo için PC'de daha iyi oynandığını söylüyor o da. Küçük yaştan beri gamepad alışkanlığı olduğundan, tuşlara basışını gözle takip etmek mümkün değil. PS'in artılarını ve eksilerini çok iyi bildiğinden her oyunu almaz. Onun da bilgisayarda oyun oynamama gibi bir alışkanlığı var. Benden görüp heves etti, Diablo4 aldı ve pişman oldu. Druid karakter yapmıştı, arada causal oyuncu modunda takılıyor :).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 31 Aralık 2024; 15:14:10 > -
bende PS5 olduğu için hem PC de hem PS5 de dualsense kullanıyorum.
xbox controller da var ama alışkanlık herhalde dualsense tercih ediyorum.
-
doğru haklısınız. aslında karaktere göre ve oyun tarzınıza göre bile değişebilir tercih.
mesela envanterde gezmek, karakter sayfasında gezmek, sandıkta gezinmek, yazışmak çok zor controller da.
ama oynayış olarak haritada yürümek, ergonomi ve tuşların yeri yüzünden hızlı oynamak daha kolay. bütün skillerinizi kullanabiliyorsunuz unutmadan ve sırasıyla. koltukta sırtınızı yaslayarakta oynuyorsunuz. bu da avantaj sağlıyor.
birde alan hasarı oynayan bir build'iniz varsa yine controller daha iyi bence. klavye mouse da hedefi seçmelisiniz. controller da otomatik hedeflediği için alan hasarı için daha iyi.
yinede kişisel tercih tabi hocam. mesela bana bugün fifa yı klavye de oyna deseler oynayamam. öyle alıştık çünkü. ama yıllar önce klavyede oynuyorduk.
yokmu bir anket yapılabiliyordur herhalde. baksak insanlar klavye mouse ile mi oynuyor controller ile mi? bende merak ettim :)
yaşınız kaç bu arada merak ettim. :)
-
bende de f710 var, 10 yaşını geçmiştir, en büyük sıkıntısı alıcı ile kol arasına diz girse bile takılma yapıyor, yeni birşey alacak olsam en son ne çıktıysa orjinal ps kolu ya da xbox controller alırım ama o da zor seçim
-
hocam siz değiştirin onu buraya yazmakla vakit kaybetmeden :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X