|
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (982. sayfa)
-
-
ana oyunu beğendiyseniz ek paket ana oyunun yeniliklerle devamını sağlıyor, ana oyun artık tıkandı, ek paket 1 yıl kendini oynatacaktır, indirimdeyken almaya değer
-
Arkadaşlar diablo 4 e bugün girdim ve benim barbar karakter skilleri değişmiş, silahlarım filan komple değişmiş, aşırı güçlü olmuşum. Level ,m halen aynı ama skillerim full upgrade ve farklılar.
Haritada henüz açmadığım yerlerdeki lilith sunak larını açmış olarak görüyorum.
Yani bi gariplik var anlamadım neden böyle olmuştur bilen varmı ?
-
Çıkacak hocam. Erken erişim sürecinde oynamak isterseniz 1030 TL'den başlıyor paketler. Full sürüme geçtikten sonra tamamen ücretsiz oyun. Erken erişimde alacağınız paketler size oyunun mağazasında kullanabileceğiniz puanlar veriyor. Parayı sadece erken erişime vermiş olmuyorsunuz yani.
Steam'de fiyatların yarı yarıya daha uygun olduğunu söylemem lazım bu arada. Bölgesel fiyatlandırmadan dolayı 30 dolarlık paket steamde 15 dolara satılıyor. Xbox mağazasında bölgesel fiyatlandırma olmadığı için fiyatlar daha yüksek.
-
PoE kendi sitesinden kaydoldum, PoE2'yi indirdim ve oynuyorum. Herhangi bir para falan da istemedi.
-
Alıntı
metni:PoE kendi sitesinden kaydoldum, PoE2'yi indirdim ve oynuyorum. Herhangi bir para falan da istemedi. İyi eğlenceler hocam nasıl güzel mi PoE 2?
-
Daha başlardayım. Biraz WoW tarzı bir başlangıcı var. İlk karakteri açtım Wizard olarak. Ancak çok sayıda ayarlanması ve belirlenmesi gereken değişken var. Basit bir oyun değil. İlk karakteri mecburen oyunu öğrenmek için harcayacağım. Öğrenme derken benim oynayış süremle ne yaptığımı anlamak için bile 3-4 aylık bir süreç var. Diğer taraftan, uzun soluklu bir oyun olduğundan 3-4 ayın lafı bile olmaz sanırım. Diablo 4'te ilgilenilecek hususlar PoE'nin ancak %1'i diyebilirim. O kadar geniş ve hatta sonsuz seçenekler var. PoE 2'ye sararsam D4'e falan pek bakmam herhalde bundan sonra. D4'te en çok gıcık olduğum yarattığın karakterin sezon sonunda çelik çomak oynayan çocuk modunda ebedi dünyaya bırakılmasıydı. Sezon değil de normal karakter oluşturunca, yine birçok kısıtlamalarla oynamaya çalışıyorsun. PoE'de bir karakterler yıllarca oynamaya devam edebilirsin. Bu ciddi bir fark benim açımdan.
-
Nasıl yıllarca devam ediyorsunuz hocam. Oradaki sistem nasıl? O zaman oyuna sizden 6 ay sonra başlayanların dezavantajı olmuyor mu? -
Uzun soluklu oyunlarda erken veya geç başlayanın orta ve uzun vadede dezavantaj ve avantajları ortadan kalkar. Tabi ki iddialı oyuncuyla keyif için oynayan arasında fark olacak. Sistem nasıl sorusuna yanıt vermek şimdilik benim açımdan mümkün değil. Zaten ben de sistemi anlamaya çalışıyorum. Sistemi anlamam da 3-4 ayı bulur. Basit bir oyun değil. Nasıl yıllarca devam edilirin yanıtını, oyunu biraz inceleyerek anlayabilirsiniz. Neredeyse her şey sonsuz.
-
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama oynadığınız oyun POE2 değil, ilk oyun olan POE.
Poe2 daha erişime açılmadı, açıldığında da ücretsiz oynayamazsınız.
Ama poe1 i deneyimlemek iyi olur tabi, iki oyun birbirinin aynısı olmasa bile ortak çok noktaları olacak.
-
Hikaye modu tabii ki yıllarca devam etmiyor, belli bir oynanış saatinde bitecektir.
Ama onun dışında endgame içerikleri çok fazla POE dünyasında
Ayrıca şunu da belirtmek lazım, POE de diablo gibi sezon tabanlı bir oyun. Yani belirli sürelerde yeni sezonlar çıkıyor ve karakterinizi baştan kasıyorsunuz.
-
Bir yerde iyi olmuş, 12 senelik PoE1'i beğenen kişi 2.ye aşık olur. :)
-
arkadaşlar hc kasıom, hc de lilith kesemedim hiç necro ile sürekli yatıo charlarım. tekte düşüom şu beyaz zımbırtılarda.. kanlı sis yapiom ama süresi bitince savunmasız kalıo.. şu baloncuk aspect',i ve kanlı sis kullanıyorum alanlar kırılırken ama bi şekilde birşeyler denk gelio ölo char. en rahat hangi char ile kesilebilir lilith? yani dmg almayacak char varmı o aşamalarda bağışıklık skillini sık sık kullanabilecğim ne var? ne önerirsiniz?
-
Lilith de kacmaniz lazım bazı attığı efetklerden, herkes tek yiyor onlardan.
-
-
Early Access seçerek oyuna giriyorsun. Bugün sorun var gibi girmeye çalışınca kilitleniyor. Sunucularda aşırı yoğunluktan dolayı sorunlar olabilir diye bilgi vermişler. Henüz benden para istemediler. Bakalım ne zaman isteyecekler :).
-
Yeni sezon gelse de, yeni bir karakterle atletli ve külotlu yarı çıplak gezmeyi özledim :)))))).
-
Diablo 4 sezon 7 ocak 21de..
Last epoch cycle 3 2025 ilk çeyreğinde hala daha belirsiz.
Poe2 erken erişimden devam ocak 21 e kadar. -
Kaç level'a kadar oynadınız? Henüz senaryo kısmında pes eden çok kişi oldu sanırım. :) Early Acces sürecinde olduğu için deneme maksadıyla olsa gerek zorluk seviyesini yüksek tutmuşlar ve bunu zaten çıkmadan önce defalarca söylediler, karakterinizi geliştirin, amacınız karakteri geliştirmek olsun, geçemediğiniz bölgeler olacak, geri dönün farm yapın güçlenip tekrar gelin ki zaten oyunun ve türün amacı bu vs.
End game' geçince oyun akıyor, yapacak çok şey var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X