Tekrar bakabilir misiniz hocam gönderdim yine |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (964. sayfa)
-
-
s6 da endgame gear a nasıl ulaşacağıma dair kısa bir bilgi verebilir misiniz..
ben yine living steel vs topluyorum ama hiç bakamadım ne yapmam lazım
bir de rune olayı varmı onun menusunu dahi bulamadım :=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Ekim 2024; 0:11:21 > -
Tabii ki her zamanki gibi duriel ve andraiel.
Onun dışında bu iki boss materyalleri için girdiğiniz varshan grigorie gibi bosslar da buildler için gerekli itemleri atabiliyorlar.
Run olayı çok basit, socketables sekmesinde inventoryde duruyor runler.
Hangi buildi kullanıyorsaniz ona göre runeword oluşturursunuz.
Ama yok ben kendi buildimi yapacağım derseniz size runeword listesini atarım.
Rune kar ile ilgili tek tavsiyem asla elinizde olmayan bir rune u, olanlardan craft ederek bulmaya çalışmayın, ben asla bulamadım çünkü, boşa gitti hepsi.
Bunun yanında tribute kullanarak undercity, pıt ve dark citadel de İtem atıyor tabii, hepsini yapmak lazım, sevdiğiniz ölçüde.
Ben infernal hordes sevmiyorum o yüzden yapmıyorum pek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ama elde bir sürü işe yaramayan rune oluyor o zaman, onlar ile ne yapılabilir ki başka ?
-
dark citadel de ortadaki kapıya girilmiyor. etkileşim çıkmıyor bazen. en soldakini bitirdim. ortadakine girmek istiyorum. giremiyorum. sırayla olması gerektiği içiinmi?
bir de her hafta bu zindanların içindeki bulmacalar ve zindanın tasarımı aynı mı olacak sadece ödüller mi değişiyor?
-
Dark citadel i tek başınıza yapamazsınız.
Bazı yerler 2 bazı yerler 4 kişi parti istiyor
Bir süre daha saklamak lazım
Ben öyle yapıyorum
Çünkü şu an işinize yaramayan bir rune yarın bir build ile yarayabilir ya da farklı bir mythic craft etme için lazım olur.
Craftla harcamak yerine trade sen satmak daha mantıklı
evet evet biliyorum hocam.
ama ortadaki kapıya giremiyorum. etkileşim olmuyor. mouse ile veya contorller ile basamıyorum. en sağdaki ve en soldakinde sorun yok.
-
Şimdi ezbere hatırlamıyorum ama illa ki birisinin bir mekanizma üzerinde durması vs gerekiyordur
yeni güncelleme sonrası ,hep oyundan atıyor.sizde de öyle mi?
-
Artan mükemmeliyet puanları ne işe yarıyor?
-
Ayarlarda dlss kapatıp denesene
Mükemmeliyet puanı artmıyor. En uçtaki zindan simgesi olan kareyi alıp yeni tahta ekliyorsun ve dağıtmaya devam ediyorsun. Bu şekilde 5 tahtaya kadar eklemen mümkün.
Bu soruyu sorduğuna göre başlangıç tahtasını komple doldurmuşsun. Bunu yapmak yerine kullandığın oymanın istediklerine verip diğerlerini boş bırakarak yeni tahtaya geçmen daha doğru. Örnek; Kullandığın oyma kuvvet istiyorsa kuvvet olanları alıp diğerlerini alma.
Bahsettiğim zindan simgesi ve örnek dağıtma.
-
Evet problem var yeni patch de.
-
yok hocam zindanın içinden bahsetmiyorum. daha zindana bile girilmiyor. bunun sırasımı var. 2 numara ile işaretlediğim yerde de kırmızı kapı olması lazım değil mi? Zagraal ın arazisi. ortada.
-
Sıralama yanlış. Önce 1 e sonra 3 numarayla işaretlediğin yere sonra 2 ye girebiliyorsun.
-
d4builds.ggDiablo 4 Custom Buildhttps://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=11
hocam 1- shot (300) onu yapacaksın
-
Unique item düşürmek ne kadar zor bu oyunda ya. Çıldırtır adamı.
-
Mytiq İrem dusurmek sadece zor olsa iyi 3 tane düştü 3 üde barbar ile alakasız itemler
Andariel visage ile ne yapicam ben barbara?
2 tane andariel kırdım 2 mor kivilcim ile rasgele İrem bastım Godfather geldi tek başına Godfather ile ne yapicam ben
Şaka gibi bu oyun ya geçen sezon ne güzel istesigim moru yapıyorum 3 mytiqli build yapmıştım.
Runeların varsa 2 kıvılcım ile istediğin mitiği yapabiliyorsun zaten dostum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X