Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.854
Cevap
410
Favori
825.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia dlss kullananlara tavsiyem bütün ayarları low yapıp dlss Quality olacak şekilde test edebilirler.Performans ve detayın arttığını gözlemledim Ve aynı şekilde destekeyen bütün oyunlarda dlss verimli calısıyor..Enson Avowed de denedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt

merak ettim, deneyeceğim.

• Battle Pass alırsak, sezon içeriğini para verip almış oluyoruz değil mi?

• tjrr kullanıcısına yanıt

Battle pass alarak battle pass ile satılan kozmetiklere sahip oluyorsunuz. Battle pass sezon içeriği değil. Sezon içeriği için sezon karakteri açıp oynamanız gerekli.. battle pass sezon karakterinize katkı yapmaz, hiç bir işe yaramaz.

Sezon içeriğinden kastınız kostüm vs vs olmasın. Oynanış ek özellikler ek yetenekler ek haritalar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shroud False of death lazım boss etkinliklerine gidiyorsanız beni de aranıza alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt

bana bir türlü düşmedi, ben de materyalleri oyun içinden satın alarak kendim craftladım.

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    Hocam trade sistemini kullanmıyorum bu yüzden runelere bir türlü ulaşamadım . Runeleri bulmanın kolay bi yolu var mı ??

• Bac runü zor düştü bana, 1 tane. 5 tane de satın aldım, düşmüyor. Undercity miydi ismi neydi. Oradan rün sitemini koyup açarsan, rün daha fazla kazanırsın. Boss da her serinde veriyor genelde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Bende de 1 tane var 5 tane bac lazım

• dostlar run lar neden bu kadar önemli? esela neden bac run ü arıyorsunuz?mitik craft etmek için ise boss lardan mitik düşürmek daha kolay değilmi? bakıyorum run ler acayip fiyatlara satılıyor trade sitesinde

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Mythic craftlayabilmek için rune arıyorlar zaten :)

2 adet taş ile birlikte çeşitli isimlerde ve sayılarda rune istiyor oyun.

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Necro oynuyorum, 6-7'şer kere diğer mitiklerden düştü. Kırdıklarım hariç sandıkta 4 tane Grandfather, 3 Tane Harlequin Crest falan var. Ama Shroud 1 kere düştü. Onun da yıldızı Kaynak Yenilemeye denk geldiği için gittim kendim ürettim bir tane de. Az düşüyor diğerlerine göre sanırım. Bir de oyuncular 2-3-4 yıldızlı denk gelir diye elinde olsa bile yenisini üretiyor. O yüzden fiyarlar tavan yaptı.

• 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.