< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (993. sayfa)
-
-
merak ettim, deneyeceğim.
-
Battle Pass alırsak, sezon içeriğini para verip almış oluyoruz değil mi?
-
Battle pass alarak battle pass ile satılan kozmetiklere sahip oluyorsunuz. Battle pass sezon içeriği değil. Sezon içeriği için sezon karakteri açıp oynamanız gerekli.. battle pass sezon karakterinize katkı yapmaz, hiç bir işe yaramaz.
Sezon içeriğinden kastınız kostüm vs vs olmasın. Oynanış ek özellikler ek yetenekler ek haritalar olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shroud False of death lazım boss etkinliklerine gidiyorsanız beni de aranıza alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana bir türlü düşmedi, ben de materyalleri oyun içinden satın alarak kendim craftladım.
-
Hocam trade sistemini kullanmıyorum bu yüzden runelere bir türlü ulaşamadım . Runeleri bulmanın kolay bi yolu var mı ??
Bac runü zor düştü bana, 1 tane. 5 tane de satın aldım, düşmüyor. Undercity miydi ismi neydi. Oradan rün sitemini koyup açarsan, rün daha fazla kazanırsın. Boss da her serinde veriyor genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de 1 tane var 5 tane bac lazım
dostlar run lar neden bu kadar önemli? esela neden bac run ü arıyorsunuz?mitik craft etmek için ise boss lardan mitik düşürmek daha kolay değilmi? bakıyorum run ler acayip fiyatlara satılıyor trade sitesinde
-
Mythic craftlayabilmek için rune arıyorlar zaten :)
2 adet taş ile birlikte çeşitli isimlerde ve sayılarda rune istiyor oyun.
Necro oynuyorum, 6-7'şer kere diğer mitiklerden düştü. Kırdıklarım hariç sandıkta 4 tane Grandfather, 3 Tane Harlequin Crest falan var. Ama Shroud 1 kere düştü. Onun da yıldızı Kaynak Yenilemeye denk geldiği için gittim kendim ürettim bir tane de. Az düşüyor diğerlerine göre sanırım. Bir de oyuncular 2-3-4 yıldızlı denk gelir diye elinde olsa bile yenisini üretiyor. O yüzden fiyarlar tavan yaptı.
-
Shroud şu anda D4'te neredeyse tüm buildlerde olmazsa olmaz. O nedenle drop oranını düşürmüşler ve üretmek için kullanılan BAC rune da aynı şekilde drop oranı düşük.
-
Aynen katılıyorum neredeyse hepsi düştü shroud düşmedi.
Daha 1 tane Bac rune atmadı bosslar.
Çok düşürmüşler drop rate'i
Bende artık uğraşamayacağım diyip mythic taşlarla rastgele sandık oluşturdum ve ilkinden shroud çıktı kısmetime :)
Ben de necro için düşmeyince Mücevherciden yaptırdım. Onun haricindeki tüm mitiklerden 2-3 tane düştü hatta 5 tane yüzük düştü ancak shroud yok.
-
Mükemmeliyet puanlarını dağıtırken "Efsanevi Yükseltme (45. seviyede kilidi açılır)" yazısı çıkan oymalar var. Bu 45. seviye neyi ifade ediyor? 150. mükemmeliyet seviyesendeyim, işkence 2 seviyesine yeni geçtim, pit 35. seviye yaptım en son yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 23 Şubat 2025; 10:32:56 >
Pit sonunda oymaları yükseltiyorsun ya hani, bir oymayı 45'ten 46 levele yükselttiğinde efsanevi olarak değişiyor ve kapsadığı alan genişliyor. 46-100 arası her yükseltmede de verdiğı bonus güç artıyor. Maksimum seviye 100.
Eyvallah hocam çok sağolasın, aklıma gelmişti bu durum ama 45 bunun için çok yüksek gibi düşünmüştüm. Bonus olduğu için çok yüksek sayılmaz aslında. Eski versiyonlarda bu kriter yok sanırım, sonradan gelmiş. Hiçbir yerde bu açıklamaya ulaşamamıştım. Tekrar teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X