Şimdi Ara

Diablo niye bu kadar çok seviliyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bu forumda diablo alacak oynayacak kişilerin çoğu diabloya saygısı için yapmayacak blizzardın popüler olmasından dolayı alıp oynayacak. Neden mi? Ben 6 sene hayattan kopuk şekilde diablo 2 oynadım battle.net üzerinden ve pek fazla türk yoktu ama bugüne bakıyoruz herkes bir diablo sevdalısı olmuş ki sanki oynayanlar onlar ben ( biz ) değilim. İtirazı olan pm atabilir fakat ben şu kadar oynadım şöyle biliyorum gibi şeylerle gelmeyin lütfen çünkü ben yeteri kadar diablo oynadım foyanız çabuk ortaya çıkar
  •  Diablo niye bu kadar çok seviliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Diablo 1 ve takiben 2 nin çıkışı 70 li 80 li arkadaşların bilgisayarla en fazla haşır neşir oldukları döneme denk gelir.
    Türünün ilk örneklerinden (İzometrik Hack and Slash) olduğu için, zamanına göre çok iyi bir atmosfer ve rasgelelik (sürekli oynanabilirlik) sunduğu için efsaneleşmiştir.
    90 kuşağı ne yazık ki bu dönemi göremedi. Tüketim çılgınlığının, konsolların ve seri oyunların yılda 1-2 kez piyasaya sürüldüğü döneme doğdular.
    keshberfo'ya katılıyorum, hala orijinal Fallout 1, Fallout 2, MDK, MDK 2, Die by the Sword, Ecstatica 2, Carmageddon, Carmageddon 2, HoMM 3 + Expansion paketleri, Worms 2, Quake 2 durur CD çantamda.
    Yeni neslin bunları anlamasını beklemiyoruz ama alaycı bir tavırla da her ortamda "ne anlıyorlar bundan" şeklinde eleştirmelerini de istemiyoruz.
    Hikaye konusunda bir Star Wars, bir Lord of the Rings kadar olmasa da yine de hafif bir mitleşme seziyorum Diablo evreninde, ki 7 tane kitabının olması da güçlendiriyor bu fikrimi. (Lucas ve Tolkien üstatlarımın önünde saygı ile eğilirim, Diablo evreni onların yarattığı evrenin eline kesinlikle su dökemez.)

keshberfo ve siz duygularıma tercüman olmuşsunuz gerçekten.Yaşım daha 21 olmasına rağmen ve diablo geçmişim olmamasına rağmen (diablonun popüler olduğu zamanlar daha 9-10 yaşlarındaydım yani,o yaşlarda her oyunu oynamaya çalışmama rağmen diablo için yeteri kadar büyük olmadığımı düşünmüştüm sanırım) bahsettiğiniz oyunların neredeyse tamamını çıktığı tarihlerde oynadım(90lar içinde olanları) abimin olması sayesinde hiçbirinden eksik kalmadım,o oyunların hepside bir efsanedir ve keshberfo'nunda dediği gibi o zamanlar oyunlar birkaç günde tükenip gitmezdi kendini uzun uzun oynatırdı Age of empires 1in Windows 98 Orjinal Cdsinin içinden çıkışını ve 'ya acaba bu oyun ne' die yükleyip aylarca oynayışımı hiç unutmuyorum.Carmageddonlar,Quakeler,Wormsler,Aoeler,Falloutlar,Fifa99a kadar olan Fifalar,Half Life ve Need for Speed ler.2000 den sonrada bu sürekli oynanabilir,kendine göre farklı alemi olan,herşeyin grafikte bitmediği hatta grafiğin çoğu zaman hiç birşey olduğu, asıl önemli olanın;o ortamın içinde, zekanı ve becerini kullanarak o alemin bir parçası olmanı sağlayan öğelerin bulunması gerektiğini bize şimdilik gösteren sanırım tek firma Blizzard tır.Gerek Warcraft Frozen Throne u:Dotası,Dday Judgementı ve diğerleri..Gerek Starcraftı,World of warcraftı ve o konuda kültürüm olmasada Diablosuyla,bu konuda tektir sanırım Blizzard.. Duygulandım lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butt3rs -- 15 Mayıs 2012; 12:33:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.