Oyunu oynayalı yaklaşık 3 ay oldu ve oyun sıkmaya başladı. Oyunu oynayan sayısı çok az. Online olanların bir çoğuda menüde takılıyor. Bir kısmı sadece AH bakmak için giriyor. Çok değer verdiğim bir oyunun bu halde olması beni üzdü. Oyun resmen ölmüş. Oynama süresi 3 ay ki buda hiç bir şey. Diablo 2 yi yıllardır oynayan biri olarak çok içledim :p Çıkacak olan ek pakete bile güvenim kalmadı. Millet 2 haftada twitchte izlemekten bile sıkıldı.
Ek paketle diablo 2 ye benzeyecek oyun. Diablo 2 kadar oynanır heralde.
Diablo2 çıktığındada çok eleştiri aldı.. Zamanla iyi hale geldi oyun.. Diablo3te'de aynı olay söz konusu bu pakette olmasada sonra gelicek patchlarla yada yeni ek paketlerle oyunu oturturlar merak etmeyin... yaşı 30'dan fazla olanlar bunu daha iyi bilirler..
ek paketin iceriginde, neredeyse oyunun kendisi kadar icerik var.. ama ah/rmah kalkmasi oyunun suresini uzatacaktir. Soyle dusun guzel bir skorn dusurmek icin deli gibi oynayacaksin... Ver altini al olayi bitiyor...
aylar oncesinde demistim. Diablo 3 oyunu beta... patchlerle filan duzeltilmeyecek kadar yetersiz bir oyun...ama eklentiyle,tam haline geldigine dusunuyorum. Ama eksiklikleri olacak...
Rune, horadric kube tarzi seyleride 2. eklentide ekleyecekler sanirim...
Oyunda ciddi sıkıntılar var ama ölü demek de doğru değil. Şu sıralar oyunu az insanın oynama sebeplerinden biri de bir çok insan ek paket çıkana kadar ara verdiler. Tabi şu sıralar insanlar başka oyunlarla da meşgul olmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme