Şimdi Ara

Diagne'den Cacık Bile Olmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeteneksiz Gomis'in rekorunu kırdı şaka gibi Sezon başında Gomisle Garry yi yollamasaydık şuan net şampiyonluğu ilan etmiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahından bul Cakne. Penaltılara dokunma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 16 Mayıs 2019; 8:15:45 >
  • Cop. ilk yari penalti icin guzelim pozisyonu harcadi, ikinci yari penaltiyi. Transfer sezonunu beklemeden satilmali.

• Galatasaray tarihinin en kötü forvetlerinden biri hatta maliyetine bakarsak en kötüsü açık ara. Elmander gibi bir futbolcuyla cagneyi yanyana getirin aklınızda! Getirebildinizmi? Mavi ekran demi!

• sezon sonu acilen satmak lazım.. seneye bunu izlemek istemiyorum.
  • Tek amacı penaltı kazanmak olan bu forvetimiz ile Avrupada başarının ''B''sini yakalayamayız.

Bize Wellbeck gibi, Pato gibi hızlı araya kaçabilecek güzel bir yıldız lazım.
    Ayrıca Selçuk leş ötesi leşti. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bu sezon gitsin artık lütfen.
  • Diagne'den Cacık Bile Olmaz

zamanında bişey sandık umutlandık. yazık
  • Bu sene 15 verılıyorsa kurdele ile gönderin

yine 10 veriyorlarsa memnunıyerle gönderin

5 veriyorlarsa patron çıldırdı zararına satış diye gönderin abi bu adam huzur kaçırır, oyun katkısı kazmalığı geçmez bunu aklı olan yönetici menajerine bunu elimizden çıkar zararınada olsa diyip cebine 1 2 m para versınler.

bu adam bizi seneye yakar. sadece fiziği ile gol atıyor hiç bir yetenek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı itin şeyine sokacagimiza düzgünce pazarlamamiz lazım. Gol rekoru kırarak gol kralı olmuş bir oyuncuyu kotuleyerek bir yere varamayız. Aksine abartıp parlatip satmamiz lazım. Biz bunun yerine yabancı forumlarda bile kendi topcumuzu kotuluyoruz.

Bu adam bu gol ortalaması ile 15+ satılması lazım, yaşı da çok değil üstelik.

• Zarar etmeden elden çıkarabilsek iyi olacak. Ben artık santrafor görmek istemiyorum bir forvet alalım artık hareketli bir adam olsun ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Zarar etmeden elden çıkarabilsek iyi olacak. Ben artık santrafor görmek istemiyorum bir forvet alalım artık hareketli bir adam olsun ilerde.
    Baros gibi hareketli top tutan adam lazım.

• 20 üzerine satacağız, transfer dönemini iyi izleyin.Ya PL ya İspanya ya göndereceğiz Allah ın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Baros gibi hareketli top tutan adam lazım.

Alıntıları Göster
    baroşun top tuttuğu nerede görülmüş ya, ceza sahasında fırsatçı golcüdür baros.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

20 üzerine satacağız, transfer dönemini iyi izleyin.Ya PL ya İspanya ya göndereceğiz Allah ın izniyle
    Diagne'den Cacık Bile Olmaz
  • manyak mısınız, 30 gol atmış adam elimizde kalmasın bir zahmet...

hadi haziranda, temmuzda satamadık, ağustosun son günleri yaklaştı mı, illa ki biri gelecek al 10'u ver adamı diye.

tr liginde gol atmak o kadar kolay değil. 2 senedir istisnalar oluyor nedense.

avrupa olmadı çin var araplar var. her türlü zararına gitmrz.
  • ayrıca ben de artık uzun boylu, ağır, pas opsiyonu olmayan ve topu tek başına alıp götüremeyen forvet istemiyorum.

elmander gibi olursa amenna, o da uzundu, hızlı değildi ama forvet gibi forvetti. yine de bir eşi benzeri bulunur mu, sanmam. ulu johan dünyada tekti.

hızlı, topu alıp götüren, ara toplarla hareketlenen iyi bir forvet lazım bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100lukrakı

baroşun top tuttuğu nerede görülmüş ya, ceza sahasında fırsatçı golcüdür baros.

Alıntıları Göster
    Top ayağına yapışır vermezdi. Sen hangi Barosu izledin anlamadım. Forvet topu tutunca diğerlerinin ilerideki verimliliği de artıyor. Herneyse, kısacası top tutabilen forvet bütün mesele. Ondan sonrası Sürklase.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 17 Mayıs 2019; 23:6:47 >
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Bu yönetim gomisi zor bela sattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Yankee

Bu yönetim gomisi zor bela sattı
    yönetimle alakası yok ki, oyuncuyu satmak istemesek bile bir sürü teklif gelecektir.

fellik fellik forvet arayan bir sürü kulüp var. tr liginde 30 gol atan adama, hem de galatasaray çıkışlı olarak, 7-8'den aşağı katı suretle teklif etmezler. ben 15 civarına gideceğini düşünüyorum en az.

oyuncu tarihin en takozu belki ama gidecek, gerçek bu.
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Ulu Vedat elmander performansı saglar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.