< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gercekci olalim.
Kasimpasa'da oynarken Türk futbol medyasindan kime sorarsaniz sorun bu adami göklere cikariyordu. Sadece GS degil bütün Türkiye keklendi. Adam bir sekilde mac basina 1.1 gol ortalamasi tutturmus. FB, BJK, Basaksehir neredeyse bütün takimlara gol atmis. Üstüne bir de Türkiye ligini taniyor. Devre arasinda Avrupa'dan formda forvet alman zaten imkansiz. Kagit üstünde Diagne nokta transferdir hic kusura bakmayin.Yönetim transfere kagit üstünde bakar. Futbolcudan, sistemden anlamak zorunda degiller. Eger bu fiyaskoyu öngörebildiyse Fatih Terim'in Diagne'yi veto etmesi lazim. "Yönetim transferi" diye kesip atamazsin. Fatih Terim bu transfere onay verdiyse Diagne'yi oynatmak zorunda. Diagne transferi yönetim hatasi degildir. Yönetimin hatasi yaz döneminde daha cok alternatif varken forvet almamaktir. Karistirmayin olaylari birbirine. |
Bu adamı itin şeyine sokacagimiza düzgünce pazarlamamiz lazım. Gol rekoru kırarak gol kralı olmuş bir oyuncuyu kotuleyerek bir yere varamayız. Aksine abartıp parlatip satmamiz lazım. Biz bunun yerine yabancı forumlarda bile kendi topcumuzu kotuluyoruz.
Bu adam bu gol ortalaması ile 15+ satılması lazım, yaşı da çok değil üstelik. |
Galatasaray'a gelen en kötü forvet bile iş yapmıştır. Genelde kötü de olsa forvet transferi tutar ama bu diagne tutmayacak onu net anladım.
Ben şu zamana kadar gs'de böyle leş bir forvet oyuncusu görmedim. |
Şu futbolcu bozuntusunu Fatih Terim aldırdı diyenlerin asıl kafasını çözmek lazım.
Adam kimleri kimleri söyledi yönetime belki ama yönetim ne yaptı? Salladı sürekli. Bekledi, bekledi son dakika gelip diagne diye bir şahıs var, alalım mı dedi. Ne yapacaktı fatih terim almayın mı diyecekti? Herkes forvet forvet diye inliyor. Ben o zaman da dedim. Hiç alınmasa şuan puan farkı da yoktu. Bunların yerine alt yapıdan 15 -16 yaşında çocuk koysan daha faydalı olurdu . Kimse laf etmesin. Taraftar kendi etti, kendi buldu. Forvet zaten yoktu, şimdi hem zarar hem hala yok.. |
Galatasaray tarihinin en kötü forvetlerinden biri hatta maliyetine bakarsak en kötüsü açık ara. Elmander gibi bir futbolcuyla cagneyi yanyana getirin aklınızda! Getirebildinizmi? Mavi ekran demi!
|
Bu sene 15 verılıyorsa kurdele ile gönderin
yine 10 veriyorlarsa memnunıyerle gönderin 5 veriyorlarsa patron çıldırdı zararına satış diye gönderin abi bu adam huzur kaçırır, oyun katkısı kazmalığı geçmez bunu aklı olan yönetici menajerine bunu elimizden çıkar zararınada olsa diyip cebine 1 2 m para versınler. bu adam bizi seneye yakar. sadece fiziği ile gol atıyor hiç bir yetenek yok |
aaa olur mu kardesim Anadolu topçusu sonuçta ligte dünya kadar golü var. Hatta Diagne yetmez, Rodellega falan da alalım Anadolu yıldızları sonuçta adı sanı bilinmeyen takımlara gol atıyorlar bence yıldız bunlar.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 11 Mayıs 2019; 19:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |