Şimdi Ara

Diagne'den Cacık Bile Olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya resmen bağırıyor 'Ben bu takıma UYUMLU bir forvet değilim' diye. Adam ayağında top tutamıyor ya. Pas bile veremiyor. Kız gibi son vuruş mu olur. Bu kadar faydasız olunmaz be...

Koca bir takım nasıl böyle keklendi çok enteresan. Baros gibi Elmander gibi ayağında top tutan bir forvet gelirse ancak düzelir bu işler.

Beğenmediğiniz Sinan gümüş daha verimli en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gercekci olalim.

Kasimpasa'da oynarken Türk futbol medyasindan kime sorarsaniz sorun bu adami göklere cikariyordu. Sadece GS degil bütün Türkiye keklendi. Adam bir sekilde mac basina 1.1 gol ortalamasi tutturmus. FB, BJK, Basaksehir neredeyse bütün takimlara gol atmis. Üstüne bir de Türkiye ligini taniyor. Devre arasinda Avrupa'dan formda forvet alman zaten imkansiz.

Kagit üstünde Diagne nokta transferdir hic kusura bakmayin.Yönetim transfere kagit üstünde bakar. Futbolcudan, sistemden anlamak zorunda degiller. Eger bu fiyaskoyu öngörebildiyse Fatih Terim'in Diagne'yi veto etmesi lazim. "Yönetim transferi" diye kesip atamazsin. Fatih Terim bu transfere onay verdiyse Diagne'yi oynatmak zorunda.

Diagne transferi yönetim hatasi degildir. Yönetimin hatasi yaz döneminde daha cok alternatif varken forvet almamaktir. Karistirmayin olaylari birbirine.
    Bu adamı itin şeyine sokacagimiza düzgünce pazarlamamiz lazım. Gol rekoru kırarak gol kralı olmuş bir oyuncuyu kotuleyerek bir yere varamayız. Aksine abartıp parlatip satmamiz lazım. Biz bunun yerine yabancı forumlarda bile kendi topcumuzu kotuluyoruz.

Bu adam bu gol ortalaması ile 15+ satılması lazım, yaşı da çok değil üstelik.
    Şu futbolcu bozuntusunu Fatih Terim aldırdı diyenlerin asıl kafasını çözmek lazım.
    Adam kimleri kimleri söyledi yönetime belki ama yönetim ne yaptı? Salladı sürekli. Bekledi, bekledi son dakika gelip diagne diye bir şahıs var, alalım mı dedi. Ne yapacaktı fatih terim almayın mı diyecekti? Herkes forvet forvet diye inliyor. Ben o zaman da dedim. Hiç alınmasa şuan puan farkı da yoktu. Bunların yerine alt yapıdan 15 -16 yaşında çocuk koysan daha faydalı olurdu .
    Kimse laf etmesin. Taraftar kendi etti, kendi buldu.
    Forvet zaten yoktu, şimdi hem zarar hem hala yok..
    Bu sene 15 verılıyorsa kurdele ile gönderin

yine 10 veriyorlarsa memnunıyerle gönderin

5 veriyorlarsa patron çıldırdı zararına satış diye gönderin abi bu adam huzur kaçırır, oyun katkısı kazmalığı geçmez bunu aklı olan yönetici menajerine bunu elimizden çıkar zararınada olsa diyip cebine 1 2 m para versınler.

bu adam bizi seneye yakar. sadece fiziği ile gol atıyor hiç bir yetenek yok
  • aaa olur mu kardesim Anadolu topçusu sonuçta ligte dünya kadar golü var. Hatta Diagne yetmez, Rodellega falan da alalım Anadolu yıldızları sonuçta adı sanı bilinmeyen takımlara gol atıyorlar bence yıldız bunlar.
  • diagne malesef guizadan bile çöp gözümde

100 yılın çöpü dendıgınde aklıma ilk o gelecek eskıden guiza geliyordu
  • Galatasaray'a gelen en kötü forvet bile iş yapmıştır. Genelde kötü de olsa forvet transferi tutar ama bu diagne tutmayacak onu net anladım.
    Ben şu zamana kadar gs'de böyle leş bir forvet oyuncusu görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu futbolcu bozuntusunu Fatih Terim aldırdı diyenlerin asıl kafasını çözmek lazım.
    Adam kimleri kimleri söyledi yönetime belki ama yönetim ne yaptı? Salladı sürekli. Bekledi, bekledi son dakika gelip diagne diye bir şahıs var, alalım mı dedi. Ne yapacaktı fatih terim almayın mı diyecekti? Herkes forvet forvet diye inliyor. Ben o zaman da dedim. Hiç alınmasa şuan puan farkı da yoktu. Bunların yerine alt yapıdan 15 -16 yaşında çocuk koysan daha faydalı olurdu .
    Kimse laf etmesin. Taraftar kendi etti, kendi buldu.
    Forvet zaten yoktu, şimdi hem zarar hem hala yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

diagne malesef guizadan bile çöp gözümde

100 yılın çöpü dendıgınde aklıma ilk o gelecek eskıden guiza geliyordu
    Guiza pozisyona giriyor atamıyordu

Slimani top tutuyor seri ve hızlı ama gol atamıyor.

Diagne takım atağa çıkarken pozisyon içinde bile yok
  • Gercekci olalim.

Kasimpasa'da oynarken Türk futbol medyasindan kime sorarsaniz sorun bu adami göklere cikariyordu. Sadece GS degil bütün Türkiye keklendi. Adam bir sekilde mac basina 1.1 gol ortalamasi tutturmus. FB, BJK, Basaksehir neredeyse bütün takimlara gol atmis. Üstüne bir de Türkiye ligini taniyor. Devre arasinda Avrupa'dan formda forvet alman zaten imkansiz.

Kagit üstünde Diagne nokta transferdir hic kusura bakmayin.Yönetim transfere kagit üstünde bakar. Futbolcudan, sistemden anlamak zorunda degiller. Eger bu fiyaskoyu öngörebildiyse Fatih Terim'in Diagne'yi veto etmesi lazim. "Yönetim transferi" diye kesip atamazsin. Fatih Terim bu transfere onay verdiyse Diagne'yi oynatmak zorunda.

Diagne transferi yönetim hatasi degildir. Yönetimin hatasi yaz döneminde daha cok alternatif varken forvet almamaktir. Karistirmayin olaylari birbirine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eren Derdiyok'dan akıllanmayan yönetime müstehak. Gerçekten Kasımpaşa'dan gelip şampiyonlar liginde ona buna gol makinesi olacağını düşünen var ya garip kafalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Gercekci olalim.

"Kasimpasa'da oynarken Türk futbol medyasindan kime sorarsaniz sorun bu adami göklere cikariyordu." Hocam bu ilk cümleden sonrasını okumadım.Kime soracak olursanızdaki kimler hangi kişiler? Avrupa'da maç izlemeyen kahvede 35 bardak çay içen dayılar mı?

• diagne transfer olmadan önce A spor yorumcusu emre kaplanşöyle bir tweet atmıştı. dünya üzerinde gs ye gelmesini en çok istediğim futbolcu diagne demişti. bende hayretle okudum tabi. çünkü adamın sadece penaltıdan başka bir halta yaramadığını taa ozaman biliyordum. bu adam 100 yıl geçse bir halta yaramaz. forvet olmayı gerektiren hiçbir özellik mevcut değil kendisinde. bu transferde hatalı tamamen gs başkanı ve yardımcısıdır. 10m euroyu bu kadar kolay harcamamalıydı
  • Yorumlarla negatif ortam yaratmayalım arkadaşlar. En kötü 5-6m araplara iteleriz ayrıca Çin piyasasıda mevcut cagnenin. Forum cagne çöp konularıyla dolmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü topçu. Toparlar mı bundan sonra? Sanmıyorum.

Ayrıca GS bölümü neden aktif değil? Genel bilgi, tartışma ve maç konusu bile yok. Ne oldu böyle?
  • Galatasarayda 6 gol atmış 5 penaltı bal yapmayan arı

• Bu gun ki tartismalara kendi takımımda gormekten utandim resmen. Popescu lu hagli hakan lı illie li umit li kadrolardan elmanderli kewelli kadrolardan simdi kendi icinde penaltiyi kim atacak firikige kim vuracak diye saha icinde herkesin gozu onunde tartisan trip yapan bir yandan kenarı yedek klubesini kesen futbolcular toplulugu var böyle takım olumaz...

Emre kafa vuruyor top diagneye çarpıp gol oluyor diagne ben attim ben attim in derdinde anons diagneye yapiliyor sırf paşayı paşalandırmak için, gol tabiki emreye yaziliyor sonraki poziyonda emre soldan iceri giriyor diagne icerde ona atabilir goz gore gore kaleye vuruyor. Boyle takim olunmaz boyle sampiyonluga yürünmez tamam hırs diye bir sey var ancak bireysel hırs cok bir faydasî yok hatta çoğu zaman zararı var takım için varını yoguju ortaya koyacak gerekirse rahatlikla atacagi golü arkadasina verip bos kaleye yuvarlamasini saglayacak adam lazim. Terim in acilen bunu aşılamasi lazım...

• Adamı penaltı attırmak için almışız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Gercekci olalim.

gerçekçi olayım, hiçbir zaman Anadoludan topçu alınmasını istemedim. Bu adamın gollerinin farkındaydım ama her zaman söylüyorum Anadolu topçuları sezonluk 1 veya 2 sezon ya varlar ya yoklar. Her zaman karşıydım hala da karşıyım. Verilen her paraya yazıklar olsun. Hala akıllanmıyoruz.

• Düzelir inşallah diyecem ama bu şekilde pek umut yok.

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Mesela Ali Ece. Türkiye’de Avrupa futbolunu daha fazla takip eden biri yoktur. İkinci Gomis olur diyordu.

Onlarca örnek veririm. Ama okuma yeteneğin 1 cümleyle sınırlı olduğu için boşuna uğraşmıyorum.

• O boyda basketbol oynanır futbol değil.
    Adam resmen kelebek gibi uçuyor yere sağlam bastığı yok en ufak darbede yerde ne dribbling ne çalım hadi onlarıda geçtim gol vuruşuda yok keşke Trezeguet i alsaydık.

• Penaltıyı atsa maç kopacaktı. Çin malı forvet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 11 Mayıs 2019; 19:10:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.