Şimdi Ara

Diamond 5 ve Platin 2 Mid Takım Arıyor ya da Kuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yeni sezonla beraber bi takım kurmak ya da bi takıma dahil olmak istedik arkadaşımla. İkimiz de 20 yaş civarıyız üniversitedeyiz. Muhabbetimizin uyuşacağı, beraber oyunumuzu geliştirebileceğimiz, her akşam antrenman yapıp haftasonları esl vs turnuvalara katılmayı düşündüğümüz bir takım arıyoruz ya da talep olursa kuracağız. Arkadaşımın main lane i mid. Ben şu an takımda neresi boş kalırsa orayı doldurmayı düşünüyorum işimizi kolaylaştırmak adına. Son zamanda ama çoğunlukla adc oynadım eğer illa main sorulacaksa adc diyebilirim. Aradığımız arkadaşlarda iki şartımız var diyebiliriz biri bahsettiğimiz gibi orta koridor dolu, bir diğer şartta flame le ya da yıkıcı insanlarla harcayacak vaktimiz çok yok. Kesinlikle mükemmel olmuş oyuncular değiliz, bizle beraber takım oyununu geliştirecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Yine de lig anlamında platin üzeri oyuncular arıyoruz ya da platin üzeri oyuncuları olan bir takım arıyoruz. Takımında iki kişilik yer olan arkadaşlar ya da ben katılmak istiyorum beraber oynayalım diyen arkadaşlar oyun içinden beni ekleyebilir nickim BNP Swam. (Takım kurma konusunda karar kılarsak yine Diamond 5 bir solo top oynayan arkadışımız daha var.)

• kabul edermisiniz bilmem ama Gold1 supportluğum var?
  • Arkadaşlarla yaklaşık 6 kişiyiz kim denk gelirse akşamları dereceli atıyoruz bazen kimse olmuyor nickleri özelden atın ekleyelim isterseniz bizim liglerde plat 5-1 arası elmas1 takımımız var ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik bir takım ulaştı bize anlaştık oynuyoruz beraber konuya ilginiz için teşekkürler. Olası bi aksilik durumunda tekrardan size ulaşmaya çalışacağım
  • Adc lazım olursa buralardayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.