Şimdi Ara

Diamond olanlar gelebilir mi sorum var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ben gold tayım diamond arkadaşlarla giriyoruz. Arada uçurum yok. Fazla skorda olmaz genelde oyunu takım savaşları belirliyor. Ve tek başına kimse yakalanmıyo. Ayrıca tek kelime etmeden oynuyolar. 0-3 giden topa laf eden yok mesela. Rankedda olsan 1 kill verdikten sonra lafları yapıştırıyolar. Sanki isteyerek ölüyor ordaki oyuncu. OYunda konuşulan şeyler... drag 20.04. baron time. Need 5. need ward. ...

Sormak istediklerimden biriside buydu, bu küfürler flameler bitiyor mu diye. O kadar saçma o kadar ağır o kadar ergen konuşmaları var ki, oyunu oynayasım kaçıyor bırakasım geliyor... Bana değilken bile, milelt kavga ediyo küfürleşiyolar, ben oyundan soğuyorum, bitse de gitsek diyorum

Aynen. Goldda da var aynısı blocklayıp oynuyorum artık. Ama o arkadaşlarla oynamanın keyfi başka. Riot tan gelenler oluyo arada bildğimiz takımlardan gelenler oluyo. Çok zevkli maçlar atıyoruz. İyi hareketler yapanlar hemen övülüyo. Zed ile gölge oyunları yapıyosun mesela hemen tebrik falan ediyolar. Bir de dikkatinizi çeker ori no flash no ignite gibi terimleri sürekli kullanıyoruz ki çok önemli.

• dyrus bir keresinde stream yaparken mundo top oynamıştı 0-13 gitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

dyrus bir keresinde stream yaparken mundo top oynamıştı 0-13 gitmişti

rezelet ya, bu oyunda 0-10 gitmek rezalet hiç bir ligde olmaması gerek

0-5 ten sonra zaten o oyuncu kule altında bile rahatça kesilir. Burda en büyük suç solo topun olmakla birlikte, mid ve junglera da ait.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AyvaSever

westte dia 1 deyim hertürlü demiyimde plat chl. karışık oyunlar oluyo ve tatmin edici düzeyde iyi ama turnuvalardaki yapılan hareketlerin yaplıması biraz daha zor oluyo çünkü iletişim yok hala oyun kendi sesli chatını başlatmalı bunun için vede emin ol goldlardan veya platlardan daha güzel geçiyo oyunlar silverdan kastığım için biliyorum

oyuna bronzda başladım ve şuan goldum, 3 ligde de fazlasıyla maç attım, olmaması gerektiği kadar fazla. biliyorum yani o liglerin ne olduğunu.

oyunlar,iyileşmiyor sadece oyuncuların oyun bilgisi birz artmış oluyor bronzdan golda kadar. Yoksa bronzdaki stres ve yapılan hatalar goldda bile oluyor.

Wardlı yerde b atarken ölmek, karşıda karthusun olduğunu bile bile 10 canla gezmek... Herkes hata yapar bu oyunda, istisnasız herkes ama bu saydıklarım bence bronzdan sonra yapılmaması gereken hatalar

Trdekı durumlardan haberım yok ama westte oyuncu kalitesi bence artıyo ınsanlar nerde ne yapması gerektığını bılıyo genelde trde espor namına bişey oturmadığı için insanlar hala bireysel oynuyo muhtemelen bu türk halkının yapısında var ama kımseyı suçlayamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İster bronz 5 olsun ister diamond 1 sonucta solo q . Hicbir zaman turnuvadaki gibi kaliteli oyun goremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

İster bronz 5 olsun ister diamond 1 sonucta solo q . Hicbir zaman turnuvadaki gibi kaliteli oyun goremezsin.

Bronze 5 le diamond 1 i kesinlikle 1 tutamazsın istediği kadar solo q olsun. Evet belki trunuvalardaki gibikaliteli oyun görülmez ama azından yaklaşır mı. Anlamak isteseydin demek istediğimi anlardın.
    Bronzda ve silverda hatta bazen goldda bile yapılan bir olayı örnek veriyim. Karşıda tw gibi bir adc varken, tw base atıyor ve bizim adc gıdım canla farma devam ediyor. Twich görünmeden geliyor ve tık bir atakla adamı alıyor. Bu diamonda da oluyor mu? Bu kadar basit hataların olmaması gerek bir yerden sonra
  • quote:

quote:

quote:

westte dia 1 deyim hertürlü demiyimde plat chl. karışık oyunlar oluyo ve tatmin edici düzeyde iyi ama turnuvalardaki yapılan hareketlerin yaplıması biraz daha zor oluyo çünkü iletişim yok hala oyun kendi sesli chatını başlatmalı bunun için vede emin ol goldlardan veya platlardan daha güzel geçiyo oyunlar silverdan kastığım için biliyorum

oyuna bronzda başladım ve şuan goldum, 3 ligde de fazlasıyla maç attım, olmaması gerektiği kadar fazla. biliyorum yani o liglerin ne olduğunu.

oyunlar,iyileşmiyor sadece oyuncuların oyun bilgisi birz artmış oluyor bronzdan golda kadar. Yoksa bronzdaki stres ve yapılan hatalar goldda bile oluyor.

Wardlı yerde b atarken ölmek, karşıda karthusun olduğunu bile bile 10 canla gezmek... Herkes hata yapar bu oyunda, istisnasız herkes ama bu saydıklarım bence bronzdan sonra yapılmaması gereken hatalar

Trdekı durumlardan haberım yok ama westte oyuncu kalitesi bence artıyo ınsanlar nerde ne yapması gerektığını bılıyo genelde trde espor namına bişey oturmadığı için insanlar hala bireysel oynuyo muhtemelen bu türk halkının yapısında var ama kımseyı suçlayamam

Bende aynısını düşünüyorum da kimseyi kötülemek istemedim. Ama gereçekten Türkiyede takım anlayışının oturması zor, her zaman bireysellik ön planda. Sanki oyunu kazanmaktan çok kendi skorlarını ön plana koymak için oynuyorlar.

• ben çok maç gördüm 20 6 yernerken 1 ace yiyip oyunun bittiğini

skorun hiç bi önemi yok herkes farm yapmayı biliyor zaten az uz bir şeyler yapıyolar işte fightlarda kim nasıl karar veriyor ne yapıyor her şey ona bakıyor.
  • dün geceki son oyunumda tam hatırlamıyorum ama toplamda 29-47 gibi kill farkı vardı yeniliyorduk doğru strateji ile bd yaparak kazandık oyun 70dk sürdü tf lerde alıyorlardı tf girmeden bitirdik :)

• diamondun tek farkı farmlar iyi oluyor yoksa heca ile ap ezreale 1v1 girenler var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

ben çok maç gördüm 20 6 yernerken 1 ace yiyip oyunun bittiğini

skorun hiç bi önemi yok herkes farm yapmayı biliyor zaten az uz bir şeyler yapıyolar işte fightlarda kim nasıl karar veriyor ne yapıyor her şey ona bakıyor.

yalan 20 dk da 100 farm görüyor herkes
  • diamondun golddan pek farkı yok, diamond 1'den sonra normale dönüyo sadece. 0-6'yı bırak 14 dakkada 0-9 giden gördüm. bir de noob team diye bizi reportladı. diamond 3'tü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 13 Eylül 2013; 17:46:38 >
  • Insan oğlu hep daha fazlasını istediği için hiçbir zaman güzeli kabul etmeyecektir.

Sorunu cevaplayacak olursak , Bazı oyunlarım Stream kalitesinde geçiyor , oyuncular hatasız oynuyorlar-diamond 1 oldukları için. Gel gör ki yine en ufak bir hatada adama etmediğim küfür kalmıyor. Oysa ki bu hataları bizden çok üst düzeyde olan Voyboy ,Dyrus , Froggen gibi oyuncular da yapıyor.

Diamond olmak demek herşey demek değil . Diamond 4-5 ken abartısız bakın abartmıyorum gold 2-3 seviyesinde ki gibi adamlar vardı . 3-2 den sonra düzene giriyor.

Ayrıca dediğin gibi 0-7 yi bırak 0-15 giden bile gördüm. Adam zaten diamond olmuş artık yükselemeyecek , challanger olması için çok üst düzey oyuncu olması lazım , olamayacağını da biliyor trollüyor. Teemo alıp 6x dorans blade alıp ölüp ölüp " teeme 2 stronk XD " diyen adam vardı bugün :) .

• Diamond ütopya kaybeden yok, herkes dakika başı 10 farm yapıyor.

Ya bırakın işte d1 olan adam biraz daha düşünüyor ve refleksleri iyi doğa üstü gücü falan yok o da insan sonuçta hataları var. Onlar kadar iyi oynayamam ama hatasızda değiller yani. Bi gün kötü oynar sen ben bile yenerim öyle yani bi gün gelir lane gömer beni. D1 botlane geldi botta adam 2 öldü ben afk diyip çıktı.
  • takım kompozisyonuda önemli bence düşük liglerde adam takıma hiç bakmıyor bile en çok kill alabileceği heroyu seçiyor, soloya kennen,junglea kha supporta lulu alıyor,lanede ne kadar iyi olursan ol tflerde oyunu kaybediyorsun
  • quote:

quote:

İster bronz 5 olsun ister diamond 1 sonucta solo q . Hicbir zaman turnuvadaki gibi kaliteli oyun goremezsin.

Bronze 5 le diamond 1 i kesinlikle 1 tutamazsın istediği kadar solo q olsun. Evet belki trunuvalardaki gibikaliteli oyun görülmez ama azından yaklaşır mı. Anlamak isteseydin demek istediğimi anlardın.
    Bronzda ve silverda hatta bazen goldda bile yapılan bir olayı örnek veriyim. Karşıda tw gibi bir adc varken, tw base atıyor ve bizim adc gıdım canla farma devam ediyor. Twich görünmeden geliyor ve tık bir atakla adamı alıyor. Bu diamonda da oluyor mu? Bu kadar basit hataların olmaması gerek bir yerden sonra

West diamond 1 de 5 kisinin 1 lv de dive yapip penta verdiklerini gordum senin dedigin neyki :D

• Artık lig kavramı gerçeği yansıtmıyor , her yerde elo boost yaptıran veletler var son maçımda vayne 25 farm yapıp 4 kere ölüp leave attı , bir elo boosting sitesinde broze 5 den plat 5e boost yaptıran biri vardı sırada. 2 kere gold 1 serisine girip düştüm seriden nefretimi buraya kusuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trde westteki bronz maclarina benziyor ama westte streamlardan goruyosun zaten

• Turnuva maçları en eğlencesizi bence. Ekşın 0 hata yapmayalım diye düşünüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 13 Eylül 2013; 19:17:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

West diamond 1 de 5 kisinin 1 lv de dive yapip penta verdiklerini gordum senin dedigin neyki :D

O bence trollükten, noobluktan değil. 1 lvl de kulenin 2 atacağını herkes bilir.. Saçmalamışlardır inat etmişlerdir falan, bile bile hata

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.