Şimdi Ara

Diamond olanlar gelebilir mi sorum var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

bronzundan - paltına kadar bir çok ligdeki oyuncularla oynadım, hatta diamond larla bile oynadım ama safkan diamond bir takım değildi yani takım içerisinde gold-plat-diamond vardı.

Goldda silverdan,platta golddan kaliteli oyunlar dönüyor ancak arasında uçurum yok. Mükemmelliyet maçları olmuyor.

Aranızda diamond challenger olan varsa maçları biraz anlatabilir mi? Turnuvalarda izlediğimiz o az ölümlü maçlara benziyor mu? Asıl sormak istediğim diamond maçlarında dahi lanede 0-6 0-7 gidenler oluyor mu?

Yanlış anlaşılmasın demek istediklerim, mutlaka bir takım kaybedip bir takım kazanacak ama o maçın 17-20 gibi bir skorla bitmesi var, 3-25 gibi komik skorlarla bitmesi var.

Ya da diamond maçlarında şu oluyor mu merak ediyorum, 45. dk ve ace alınıyor, gidip oyunu bitirmektense barona dragona koşanlar oluyor mu?

Diamond degilim ama troll afk ve feederlar olmasa çelincirlik oyuncuyum (gold1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucurum farklar yok. Tabiki oyuncular daha kararli ve ne yapmasi gerektigini bilerek oynuyor genel olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyvaSever

westte dia 1 deyim hertürlü demiyimde plat chl. karışık oyunlar oluyo ve tatmin edici düzeyde iyi ama turnuvalardaki yapılan hareketlerin yaplıması biraz daha zor oluyo çünkü iletişim yok hala oyun kendi sesli chatını başlatmalı bunun için vede emin ol goldlardan veya platlardan daha güzel geçiyo oyunlar silverdan kastığım için biliyorum

adamın yazarak sövmesi biter sesli olarak başlar :D ama iyi olurdu öyle bişey gelse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Richa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Richa

İster bronz 5 olsun ister diamond 1 sonucta solo q . Hicbir zaman turnuvadaki gibi kaliteli oyun goremezsin.

Bronze 5 le diamond 1 i kesinlikle 1 tutamazsın istediği kadar solo q olsun. Evet belki trunuvalardaki gibikaliteli oyun görülmez ama azından yaklaşır mı. Anlamak isteseydin demek istediğimi anlardın.
    Bronzda ve silverda hatta bazen goldda bile yapılan bir olayı örnek veriyim. Karşıda tw gibi bir adc varken, tw base atıyor ve bizim adc gıdım canla farma devam ediyor. Twich görünmeden geliyor ve tık bir atakla adamı alıyor. Bu diamonda da oluyor mu? Bu kadar basit hataların olmaması gerek bir yerden sonra

West diamond 1 de 5 kisinin 1 lv de dive yapip penta verdiklerini gordum senin dedigin neyki :D

O bence trollükten, noobluktan değil. 1 lvl de kulenin 2 atacağını herkes bilir.. Saçmalamışlardır inat etmişlerdir falan, bile bile hata

1 lv de penta alan adamin oyunu kaybetmeside noob luk degil zaten.

Solo q da yukselmek belli bir seviyede oyunculuk gerektirir.Asil onemli olan unsur sanstir.Sadece oyunculuk ile cikan varmi var onlarda profesyoneller zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.