Şimdi Ara

Diamonddan nasıl çıkılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 5 den beri 4 sezondur hep ayni ligdeyim. Lig sistemi değişmeden önce d5-d4 arası gidip gelirken şuanda da d4-d3 arasi mekik dokuyorum. Oyunlardaki toxiclik seviyesi aşırı derecede yüksek ve en ufak geri düştüğünde akla hayale gelmeyen küfürler ve ? pingleri havada uçuşuyor. Ben alingan birisiyim ve birisi flame yaptığı zaman oynama hevesim kaçıyor ve saliyorum o oyunu. En büyük 'eksikliğim' bu sanırım bunu nasıl aşabilirim? Çıkamamamın tek sebebi de bu değildir elbet birsuru hatalarım oluyor fakat farkında olsam bile diğer oyunda onları unutup aynı hataya tekrar düşüyorum mesela. Vayne / Twitch otp yim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bot lane duo lanedir kdaları düzgün duo bul sürekli onunla gir.
    meta şampiyonları oynayan support bul ki lane'i support kazandırır.

Şuan meta Blitz, Naut, Leona, Pyke oynayan OTPler, oyunda aktif(yani maç geçmişinin %70i aram olmayan sadece dereceli giren kişiler) ve KDAsı düzgün kişilerle duo girmen faydalı olacaktır.

tilt olmak konusuna gelince de /sustur all çekip tüm pingleri kapatmak tilt olmayı %50 azaltır çokta fazla birşey kaybetmezsin.

Draft ekranında metaya aykırı troll seçim yapanlar varsa oyunu dodgela.(Mesela adam fiddle mid aldı op.gg maç geçmişine bak 1 tane bile oyunu yoksa kesin lose hemen queue dodge at)

Akşam 19:00-23:00 arası oyuna gir düzgün insanlar bu saatte oyunda oluyor.(sadece tr serveri için geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killeres -- 20 Ekim 2019; 14:38:44 >
  • Dia dan çıkmanın 2 yolu var. Jung main duo ile adc oynayarak lig atlarsın ya da solo q girip feedleyerek dia dan çıkıp platta devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.