Bildirim
DIAMONT VIEW İLE TFT EKRAN ARASINDA FARK WARMI??
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lcd ekranlar parlak ekranlar degildir zaten neden parlak isterler anlamis da degilim.Lcd teknolojisi ekranin sagindan solundan bakilinca hafif kararma yapar fakat bu notebook zaten bireysel kullancilar icindir evde masaustune koyup ailecek film seyretmek se derdininiz plazma tv alin olsun bitsin.Lcd parlak degil diye diamond mus yok cristal wiev gibi isimler verilmis cam gibi ekranlari oneriyorlarsa baska seylerden taviz vereceklerdir ornegin ekran parlak olursa PIL SURESI KISALIR BU BIR..EKRAN PARLAK OLDUGU ICIN KENDI YANSIMANIZI GOURUSUNUZ VE GOZUNUZU YORAR BU IKI.
EN SAGLIKLI EKRANLAR LCD EKRANLARDIR GOZ YORMAZ HELE BENIM GIBI COK BAKIYORSANIZ EKRANA DESKOP PC NIZE BAKMAZ NOTEBOOK KULLANIRSINIZ SADECE..
PACHARD BELL E GELINCE 1.5 SAAT PIL SURESI SUREKLI SORUN CIKARAN DONANIM PARCALARI VE COK ISINAN BIR NOTEBOOK ALMAK HOSUNUZA GIDERSE BUYRUN PARA SIZIN..BENIM ONERIM ACER YADA DELL DIR.AMA HANGI DELL HANGI ACER DERSENIZ AMD OLMAYAN ACER DERIM.DELL ICINSE ZATEN UZUN UZUN YAZIYORUZ DELL INS 6000 HIT BIR URUNDUR HANGI OZELLIKLERI VAR DIYORSANIZ FORUMDA YAZILANLARI OKURSUNUZ ...FIYATI 1600 YTL..ACER E GELİNCE BIRAZ DAHA BEKLE DERIM BIR IKI URUNU VAR HENUZ DUSMEDI FIYATLARI DUSENLERSE BES PARA ETMEZ ZATEN BENIM PARAMLA 4104 WLMI TRAVELMATE VAR ONUN FIYATI DUSERSE HEMEN ALIN DERIM ...4100 travelmate serisi avrupadada tutuluyor ASPIRE ALMA!!!NEDENINI SIMDILIK YAZMIYORUM..
BIR DE BU ARADA NOTEBOOK ALIYORSUNUZ DESKOP DEGIL YANI BUTUN PARCALARI BUTUNLESIKTIR KLAVYESINDEN TUTUN TOUCPADINE KADAR BUTUNLESIKTIR VE DEGISMESI DE MUMKUN DEGILDIR HERHANGIBIR ARIZADA SORUN BUYUK OLUR DEMEK ISTEDIGIM.MESELA DELL INS 6000 TOUCHPADINDE SCROLL VAR BUNU KIMSE YAZMADI OYSA O KADAR BUYUK KOLAYLIK KI MOUSELERIN USTTEKI TEKERLEGININ GOREVINI YAPIYOR VE COGU NOTEBOOK DA BU YOK KIMSEDE BAHSETMEZ HALBUKI MOUSE KULLANCAKSANIZ NOTEBOOK NIYE ALINIYOR KI DELL IN TOUCHPADI MOUSEYI HIC ARATMIYOR DIYEBILIRIM BENCE EN ONEMLI OZELLIKLERINDEN BIRI..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 6 Ocak 2006 0:00:12 >
-
tvlerdeki plazma/lcd neyse parlak ekran da odur.. normal laptop ekranlardan kalitelidir.. -
diamod wiew parlak ekran gayette güzel duruyor aslında keske benim notebooklarda parlak ekranlı olsaydı diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 6 Ocak 2006 13:26:02 > -
arkadaşlar çok saolun yazdıklarınız içinnnn
bunlara dikkat edicem özellikle dost_ozan -
quote:
Orjinalden alıntı: dost_ozan
MESELA DELL INS 6000 TOUCHPADINDE SCROLL VAR BUNU KIMSE YAZMADI OYSA O KADAR BUYUK KOLAYLIK KI MOUSELERIN USTTEKI TEKERLEGININ GOREVINI YAPIYOR VE COGU NOTEBOOK DA BU YOK KIMSEDE BAHSETMEZ HALBUKI MOUSE KULLANCAKSANIZ NOTEBOOK NIYE ALINIYOR KI DELL IN TOUCHPADI MOUSEYI HIC ARATMIYOR DIYEBILIRIM BENCE EN ONEMLI OZELLIKLERINDEN BIRI..
Naçizanı bir düzeltme yapayım. Bugün artık notebookların %99'unun touchpadinde scroll özelliği var. Bu sadece Dell'e has bir özellik değil. Örneğin Acer'da iki buton arasında 4 yönlü bir tuş olarak yer alırken, misal Sony Vaio'lar ve Toshiba'ların bazı modellerinde hiç bir şekilde belirtilmemesine rağmen (herhangi bir işaret yoksa bile) touchpad'in sağ (yukarı aşağı) ve alt taban kısımlarını (sağa sola) parmağınızla scroll hareketi yaptığınızda, açık sayfa da scroll oluyor. Touchpad üreten Synaptic, neredeyse tüm notebook üreticilerine bu touchpad'den sağlıyor, olmayanlar da ufak bir yazılımla touchpad'lerinde scroll özelliğine sahip olabiliyor.
Tekrar belirtmek isterim; touchpad'inde scroll ifadesini çağrıştıran bir imge olmayan arkadaşlar, büyük ihtimalle bu özellik mevcut olabilir.
Bir de özellikle Amerikalıların çok sevdikleri trackpoint olayı var ki, o bazı IBM, Dell ve Toshiba'larda mevcut. Küçük bir joystick gibi işlev gören bu noktacık, çok az üretici tarafından kullanılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X