Ben şu anda ses sistemi olarak diana 2200 watt 4+1 stereo hoperlorleri kullanıyorum ama sess kartım 4+1 live value.sizce bi tane Creative inspire 4+1 alsammı ne artıları var ? eksisi varmı ? Benim hoperlorumda 5.25 inch subwoofer var basslar gayet iyi çıkıyor ama hiç inspire dinlemedigim için karşılaştırmamıyorum.Hnangisi daha iyi??[arindr]
creative inspire 4400 den bahsed anlamışsınızdır herhal[frndsp]:)
creative kesinlikle daha iyi ama eğer var olanlardan memnunsan bence değiştirme onun yerine ram al:))
valla 128 bana yetiyor ya:) gerisini benim celeron kaldırmaz:)
illa ses sistemi istiyosan teac veya altec leasning al mükemmel ses kalitesi var ikisininde
Türkçemde amma bozukmuş yazdıklarımı okuyunca gördüm:))
Yok ben fazla para harcamıyacağım söyle benimkini satıp üstüne biraz ekleyip ikinci el alacam gene
creative inspire tabii ki... hem ses kartın da creative imiş.. max performans alırsın
nerden satın alabiliriz altec? Web sayfası(temsilci firmasının) adresi nedir acaba?
Diana,Creative'den ki özellikle 4400'den daha güçlüdür.Ha sadece Inspire 5700 ve Cambridge Soundworks setleri Diana'dan daha güçlü,5700'ün fiyatı 400-500 milyon civarı var,diğeri ise zaten Türkiye'de yok.tavsiye edilen markalar da baba gibi ama denildiği gibi biraz tuzlu.İyi bir ses kartın var.Bu ikili (Live-Diana) birlikte güzel ses veriyorlar.Bütçe kısıtlıysa bence gerek yok...
Elbruz +1
Elbruz çok güzel özetlemiş.. Ama para varsa Tavsiye edilenlerde e İLLAKİ :-))
bende arkadaslara katılıyorum ozgur yok illa degiştirecem diyorsan creative den şaşma ama diana sana yeterli olacagını sanıyorum ben
valla bende de diana 4+1 var degistirmeyede hic niyetim yok fıstık gibi ses veriyor ayrıca bütün mahalleyi de innetmeye yetiyor da artıyor bile
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkprince</i> <br />valla bende de diana 4+1 var degistirmeyede hic niyetim yok fıstık gibi ses veriyor ayrıca bütün mahalleyi de innetmeye yetiyor da artıyor bile <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>[djsm]
Arkadaşlar ben sadece bu diana ile ses kartımın surround özelligini kullanamadıgım için deistirmek istiyorum ama madem benimki gucle deistirmiyim barii.bir diana daha alıp 8 + 2 surround yapiyim :))).
[^]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme