Şimdi Ara

Dibine kadar OverClock için GTX 1060 seçimi. Asus Strix O6G alındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada inventus linkini koyduğunuz strix 6g model, asus O ile başlamayan modellere(yani o6g olmayanlarına) silikon kalitesi kötü gpu ları koyuyor, bilgin olsun.
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01N26AJBN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Ramazan yazinca 10euro indirim le 405 euro ya geliyor yeni cikan cok ust duzey dayanikli seri.

Almaya calisinca aliniyor yazana bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Haziran 2017; 2:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

https://www.amazon.de/gp/product/B01N26AJBN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Ramazan yazinca 10euro indirim le 405 euro ya geliyor yeni cikan cok ust duzey dayanikli seri.

Ona para verene kadar bunu alırdım zaten

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01J5ZJHWW/ref=mp_s_a_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1497227642&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=galax+gtx+1070

Ama yurtdışı düşünmüyorum. Zamanında psu almıştım 2 gün sonra bozulunca parçalayıp çöpe attım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

https://www.amazon.de/gp/product/B01N26AJBN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Ona para verene kadar bunu alırdım zaten

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01J5ZJHWW/ref=mp_s_a_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1497227642&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=galax+gtx+1070

Ama yurtdışı düşünmüyorum. Zamanında psu almıştım 2 gün sonra bozulunca parçalayıp çöpe attım.

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_Armor/33.html

https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1060_Xtreme_Gaming/29.html

pekte farkları yok msi armor yada strix oc hangisi daha ucuzsa alın geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 12 Haziran 2017; 5:7:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

bende xfx rx 470 vardı onu sattım forumdan öğlen yarın teslim edeceğim yerine gtx 1060 gamingx + alacağım

kampanya'nın şartlarına baktımda öyle bir detay yok satın aldıktan sonra formu doldurmak gerekiyor.

Hemen doldurulmuyor işte, benim arkadaş da rx 480 sattı 1070 gaming aldı bugün, siteye bilgileri girmeye çalıştığımızda 30 ila 60 gün arasında diyor.

Neden çoğu kişi rx 480 leri satıp Nvidia kartlara geçiyor .Ben rx 480 kullanıyorum memnunum.Diğer konulardada aynısı deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 12 Haziran 2017; 5:13:34 >
  • Burak Yovyov kullanıcısına yanıt
    Madencilik işiyle alakalı bir durum..Amd kartlar madencilikte daha güçlü oldukları için kartlar stokta kalmadı... oyun icin rx480 alan uyanıklarda bu durumu görüp fahiş fiyatlara rx480 satıp gtx 1070 almanın peşinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

Madencilik işiyle alakalı bir durum..Amd kartlar madencilikte daha güçlü oldukları için kartlar stokta kalmadı... oyun icin rx480 alan uyanıklarda bu durumu görüp fahiş fiyatlara rx480 satıp gtx 1070 almanın peşinde :)

Peki bu iş güvenilirmi . Bende denesem şu bit coin falan heralde.Zararmımamı yararımamı olur ?
    1 kart ile olacak is degil hocam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

Peki bu iş güvenilirmi . Bende denesem şu bit coin falan heralde.Zararmımamı yararımamı olur ?

Bir kartla hiç bulaşmayın hocam bende 3-4 sene önce tek kartla bu işe girdim bitcoin 400 dolar civarlarinda gezerken.. kayda değer birşey kazanamadım.. orda burda ceşitli şeyler yaparak reklam tıklayarak görev tamanlayaram ufak ufak satoshi kazanmayada calıştım... yabancı forumlarda hayırseverin biri bana 30 liralık btc göndermişti onuda dogecoinli bet sitesinde 60 liraya kadar çıkardım sonra hırsıma yenik düşüp hepsini kaybettim o sitede nasıl olduysa

bir miktar riske ediyordun kazanıyordun yada kaybediyordun o sitede.. her neyse işte buda böyle bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 12 Haziran 2017; 6:27:25 >

• istediğin kadar oc yap alacağın max performans %10. yani 50 iken 55, 100 iken 110 olacak fps. bence tek artısı vsync kullanırsan oluyor onun dışında bir getirisi yok. ekran kartına oc yapmayı sağlıklı gören biri değilim. onun yerine default frekansı yüksek modellere bakabilirsin. mesela zotac oc editionlar iyidir.

ha burada şu çok önemli. diyelim birisi msi gaming x ile 2.2 ghz gördü, sende aynısından aldım diyelim, bu senin de kesinlikle 2.2 ghz göreceğin anlamına gelmiyor. oc şans işidir.
  • Bende dun sattim 480 i amazondan 1070 mi alsam yoksa 1060 mi alsam karar veremedim.

Bu arada islemci i5 6500 1080p de 1070 e darbogaz yapar sanirim.

• YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Yapsada 1060 dan iyi sonuc alicagin kesin.

Ne kadar cok kisi katilirsa islemin zorlasmasi okadar cabuk.olucak ve para kazanmak zorlasicak bu yuzden manipulasyon karalama her seyi yapar bu isle ugrasan bazi insanlar hepsi degil dogru yaparsan karli 10 lira hesabi yaparken 2 kati paraya kart alan Türkler var ortada anla yani .

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu arada inventus linkini koyduğunuz strix 6g model, asus O ile başlamayan modellere(yani o6g olmayanlarına) silikon kalitesi kötü gpu ları koyuyor, bilgin olsun.

Tamamdır hocam şu an denk geldi kaptım bi tane:
    http://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-nvidia-geforce-gtx-1060-oc-6gb-192bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-strix-gtx1060-o6g-gaming-p-HBV00000029VN

Hem dediğiniz O6G kodlu kart hem de en ucuzu yine.,

Edit: Ben hepsiburada'nın sattığı fiyattan 1366 aldım. Kart bitmiş, yeni fiyat değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 12 Haziran 2017; 19:8:55 >

• Rx 470 sattım bende gtx 1060 alacağım 1350 fln vardı asus strix şimdi uçmuş 1300 civarında ne alabilirim 1060 beklesek haftasonu fln indirim olur mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

Rx 470 sattım bende gtx 1060 alacağım 1350 fln vardı asus strix şimdi uçmuş 1300 civarında ne alabilirim 1060 beklesek haftasonu fln indirim olur mu acaba

Bir fikrim yok hocam ben O6G modelini anlık yakaladım 1366'ya aldım. Şu saatten sonra 1400'E adam gibi Gigabyte Xtreme var.
  • Gaming X Plus al. MSI'nın TwinFrozr soğutucuları en iyi custom soğutucular benim bildiğim kadarıyla. Ancak sürekli 2 Ghz'de kullanmak istiyorsan dandik bir kart alıp custom GPU soğutucu çözümü alman gerekecektir. Arctic Accelero serisi vs. gibi bir şeyden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 12 Haziran 2017; 19:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Gaming X Plus al. MSI'nın TwinFrozr soğutucuları en iyi custom soğutucular benim bildiğim kadarıyla. Ancak sürekli 2 Ghz'de kullanmak istiyorsan dandik bir kart alıp custom GPU soğutucu çözümü alman gerekecektir. Arctic Accelero serisi vs. gibi bir şeyden bahsediyorum.

1366'ya Strix O6G kapattım hocam. Evet GPU bazında en iyi soğutma ama VRam+VRM soğutması pasif olduğu ve aynı kart için ekstra 100 TL vermeye değmeyeceği için almadım.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ancak 1,9 Ghz bile çok fazla ısınacaktır diye düşünüyorum.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Silikon kalitesi şans işi ama:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.