Şimdi Ara

Dibine kadar OverClock için GTX 1060 seçimi. Asus Strix O6G alındı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1900 Boostu varmış zaten hocam. Benim cehaletim. 2,2 Ghz falan görebilirsiniz o halde. Acayip soğuk tutmuş soğutucu. Helal vallahi. Harika yapmışlar...
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Gigabite çok ses yapıyor diyorlar seste benim için önemli.Asus strix oc li ve ocsiz 2 serisi var galiba bellek hızları çok farklı 1300 1350 civarı ocli bulabilirsem alacağım bulamazsam bu kartı mı alsam msi ocv1 1220 tl fln https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-6GT-OC.html#hero-overview çok para da vermek istemiyorum ama pişman olacağıma +100 de veririm yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roronoar -- 12 Haziran 2017; 21:02:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1060 bakıyordum, Amazon.de'den Gigabyte Xtreme Gaming aldım yaklaşık 1150 TL'ye. Strix'de düşünüyordum ancak Türkiye'ye gönderim yok burda da fiyatlar kazık. Umarım üzmez
  • Testleri bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun bende kararımı msi gtx 1060 gaming x plus'tan yana verdim sessizlik benim için çok önemli ve şu ana kadarki araştırmalarımda full yükte en düşük sesi gaming x veriyor.
  • amazondan alınca garanti nasıl oluyor ?
  • Bende 1070 ile 1060 arasinda kaldim hocam. Sanirim sizin yaptiginizi yapacagim. Hayirli olsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

amazondan alınca garanti nasıl oluyor ?

Amazon Almanya'nın 2 sene garantisi var.
  • Aldiginiz kart bu demi .?

267 euroya kadar dusmus suan 310 euro tekrar ayni seviyeye duserse amazondan siparis verecegim.

Gule gule kullanin.

https://www.amazon.de/gp/product/B01INGT6W0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Banada yardım pls 480 i satıp ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum

1070 düşünüyorum msi seahawk veya gaming x

öbür taraftan 1060 alsak yeterli olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

Banada yardım pls 480 i satıp ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum

1070 düşünüyorum msi seahawk veya gaming x

öbür taraftan 1060 alsak yeterli olur mu ?

480 8gb ise 1060 değmez.

Msi 1070 seahawkx msi para iade kampanyası ile inventusta 1850ye geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Aldiginiz kart bu demi .?

267 euroya kadar dusmus suan 310 euro tekrar ayni seviyeye duserse amazondan siparis verecegim.

Gule gule kullanin.

https://www.amazon.de/gp/product/B01INGT6W0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Evet bu kart. 267 Euro'ya alınabilir düştüğünde. Ama benim için garanti önemli, Asus TR 3 yıl garanti veriyor o yüzden TR içi aldım.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

hayırlı olsun bende kararımı msi gtx 1060 gaming x plus'tan yana verdim sessizlik benim için çok önemli ve şu ana kadarki araştırmalarımda full yükte en düşük sesi gaming x veriyor.

Teşekkürler, size de hayırlı olsun hocam. Kartınız geldiğinde alıntılayın karşılıklı test yapalım. Benim kart geldi, işten dönünce takıp deneyeceğim.

Öncelikli hedefim varsa CW tespit etmek, ona göre iade de edebilirim.

hb'den mi aldın yoksa inventus mu hb'den se e kartın her yerini kontrol et hb ara ara iade edilen kartları gönderebiliyor aman dikkat
  • quote:

hb'den mi aldın yoksa inventus mu hb'den se e kartın her yerini kontrol et hb ara ara iade edilen kartları gönderebiliyor aman dikkat

HB'den aldım. İlk işim o oldu zaten. Açtım baktım kutu jelatinli zaten tertemiz. Yetmedi içine de baktım kartın statik poşet bantı da tertemizdi. Yani sorunsuz.

• Kart 2050GPU/8500VRam Voltajsız stabil, full yükte 58 derece/ 1200 Rpm

Gelecek istasyon 2200GPU/9000VRam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 13 Haziran 2017; 20:5:48 >
  • quote:

Hocam kartı bugün 1500 nakite sattım piyasa akıyo maşallah.

Yeni kart siparişini de geçtik umarım iptal olmaz :D

Dibine kadar OverClock için GTX 1060 seçimi. Asus Strix O6G alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 1 Temmuz 2017; 19:42:46 >

• 470'i satıp benimde alasım geliyor 1070 ama kartı kaldıracak işlemci yok. Daha fazla masraf yapmakta istemiyorum. Kader kısmet :)

• imzadaki MSI var, max sıcaklık 63'ü geçmiyor 100% yükte hep. BF1'de ise 60FPS kilitli olarak 59 dereceyi geçmiyor ve hızı 2110MHz altına düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Temmuz 2017; 19:21:12 >
    hayırlı olsun bu arada evga'nın vrmlerde termal pad kullanılmamasından ötürü oluşan sıkıntılardan haberin vardır umarım

düzeltildi mi bilmiyorum ama icx soğutuculu olanlarından almanı tavsiye ederim sonra başın ağrımasın

almışken 1 kere al sağlam bir şey olsun

bunun dışında kart gelince evga'nın sitesinden kaydetmeyi unutma rma v.s herşey oradan hallediliyor evga 650 p2 psu'yu amazon.com'dan almıştım maşallah 10 yıl daha garantisi var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.