Şimdi Ara

Didim Net ( İster taahhütlü, ister taahhütsüz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rapch Pishico Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Didim Net ( İster taahhütlü, ister taahhütsüz )

Didim Net©, ilgili hizmetlerin global pazarda daha etkili bir şekilde sunulabilmesi ve reklam çalışmalarının yapılabilmesi için hayata geçirilmiş bir Didim Net Elektronik Haberleşme Tic. Ltd. Şti. markasıdır.

Didim Net olarak, 2014 yılında Didim Net Elektronik Haberleşme Tic. Ltd. Şti. ticari unvanıyla en başta Didim olmak üzere bireysel ve kurumsal firmalara daha kaliteli erişim hizmetlerini daha uygun maliyetlerle ulaştırabilmek için Aydın / Didim'de kurulmuştur.

Didim Net ( İster taahhütlü, ister taahhütsüz )www.didimnet.com.tr
    Didim NET - Akıllı İnternet
    https://www.didimnet.com.tr/index.html

DİDİM NET ELEKTRONİK HAB. TİC. LTD. ŞTİ.

İletişim Bilgilerimiz

Dileğiniz zaman bizi aramaktan çekinmeyin, tüm sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarız.

Adresimiz:

Efeler MH. Cumhuriyet CD. No:61 Didim / AYDIN

E-Mailimiz:

bilgi@didimnet.com.tr

Telefonumuz:

0850 840 96 54

Didim NET - | Ödeme Kanalları
    https://www.didimnet.com.tr/banka-ve-hesap-numaralari.html

Didim NET - Akıllı İnternet || Sözleşme ve Formlar
    https://www.didimnet.com.tr/sozlesme-formlar.html

Didim NET - | Alt Yapını Sorgula
    https://www.didimnet.com.tr/alt-yapi-sorgulama.html

Taahhütlü

Taahhütsüz

Hizmet, Didim Net Elektronik Haberleşme. Tic. Ltd. Şti. tarafından sunulmaktadır.

* Tarife avantajlarından yeni ve diğer operatörlerden geçiş (churn) yapacak olan müşteriler, altyapı uygunluğuna göre taahhütsüz yararlanabilirler.

* Diğer operatörlerden Didim Net’e geçiş (Churn) yapan abonelerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

* Yalın ADSL/VDSL ve FİBER tarifesinde 499,99 ₺ (KDV ve ÖİV dahil ) Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır.

* Taahhütlü aboneliklerin taahhüt süresi içerisinde sonlandırılması halinde Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti için KDV ve ÖİV dahil 499,99 ₺ tutarındaki kurulum ücreti ve Aktivasyon Ücretinden tahakkuk eden tutar ile aylık paket fiyatı Didim Net faturasına yansıtılır.

* Fiber tarifelerimizde adımıza kuruluma gelen ekiplerimiz kurulum esnasında yüksek hızlı fiber uyumlu modemi sizlere aboneliğiniz süresince kullanmanız için tutanak ile teslim etmektedir. Yüksek hızlı fiber uyumlu modem kullandığınız süre boyunca aylık 70,00 ₺ olarak faturanıza yansıtılacaktır. Aboneliğinizi herhangi bir nedenle sonlandırmanız durumunda modeminizi eksiksiz ve çalışır durumda Didim Net’e iade etmeniz gerekmektedir. İade ettiğiniz modem tarafımıza ulaştığında iptal işleminiz gerçekleşmektedir. Modeminizi herhangi bir nedenle iade etmek istemezseniz bunu iptal dilekçenizde belirtmeniz gerekmektedir. Böyle bir durumda 1.750,00 ₺ güncel Modem ücreti son faturanıza yansıtılarak iptal işlemi gerçekleştirilecektir.

* Belirtilen internet paket fiyatlarına tüm vergiler dahildir.

* Didim Net yasal sitelerden indirmeyi destekler. Yasal olmayan sitelerin kullanımından doğacak olan sıkıntılardan firmamız sorumlu değildir.

* Yeni müşteriler için faturalar yalnızca SMS yoluyla iletilecek, ayrıca posta ile iletilmeyecektir. Dileyen aboneler kampanya aktiflendikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak posta yolu ile fatura alma tercihini seçebilirler. Faturalaraların ve son ödeme tarihinin takibi müşteri sorumluluğundadır. Gönderilen fatura ve bilgilendirme SMS'lerinin herhangi bir sebep ile ulaşmaması durumunda hak iddaa edilemez.

* Sunulan hizmet bireysel kullanım içindir, ticari amaçla kullanılamaz. Didim Net böyle bir kullanımdan şüphelenmesi halinde, Abonelik Sözleşmesinde de belirtildiği üzere ve aboneyi koruma amacı ile öncelikle aboneyi uyarır. Abonenin kullanımında ticari amaç tespit edilmesi halinde; Didim Net, hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.

* Kampanya, hizmet içerikleri ve tarifeleri hakkında detaylı bilgi için 0850 840 96 54 Didim Net Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya www.didimnet.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Şubat 2025; 20:35:13 >

• Didim Net ( İster taahhütlü, ister taahhütsüz )

tabi efendim

• loiloyse kullanıcısına yanıt

• loiloyse kullanıcısına yanıt

• Mantıklı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütsüz fiyatlar mantıklı değil. Taahhütlü fiyatları iyi. 1 yıl kafan rahat olur ama google hariç hiçbir yerde firma hakkında yorum yok. Google yorumları da pek iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.