Şimdi Ara

Diego'nun maaşı kesilmelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üslubuna uygun şekilde konuşulup bak bu bu bu sebepten dolayı böyle böyle oldu biz seni böyle bilmiyorduk denilip sözleşmesi karşılıklı fesih edilmelidir. Nerden nereye..

• Fmmi oynuyon kanka ne maas kesilmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİNLİKLE PARA CEZASI VERILIP KADRO DISI BIRAKILMALI . ZATEN BIR ISE YARAMIYOR

• adamın yararından cok zararı var . akhisar ve antep maçlarında tehlike olmayan pozisyonda elle oynayıp penaltı yaptı ve puan kaybettik. bugünde hiç yoktan kırmızı görerek grubu 1. bitirmemizi engelledi.
    hocanın diegoya verilen şansın en az yarısını ozana vermesi gerekir.

• Neyse uefada diegosuz orta saha daha iyi olacaktır olayı iyi yönden görmek lazım Çok gayretli ama mevcut kadroda ondan daha fazla katkı verecek oyuncular var
  • Bi daha izledim tekmeyi ,en az 4 maç ceza.Çeyrek finale kadar bize eşlik edemicek.Sonra gelip çeyrek final maçını batırcak
  • bi ara Dortmund kırmızı kart görene maaş kesintisi yapıyordu diye birşey okumuştum bulursam atayım o hesap
  • Eleme macları subat ayında galiba,ocak ayına pek bisey yok,aslında diego'nun bunu yapması harbiden yararımıza oldu,ocak ayında mutlaka bir 10 numara transferi yapacaktır yônetim,bakalım aldıgımız erík lima nasıl katkı verecek,7 milyon euro vermisiz diyorlar ancak forvete bu kadar masrafa girmeye gerek var mı emin degilim,bi 10 numara bir stoper bi tane de yedek forvet ocak'ta isimizi görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Anlasma haberleri yalanlanmıs resmi siteden.
  • Diego'ya İDAM!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.