Şimdi Ara

dies oyuncularına bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bn dies hiç ii adam tanımıom tmm eternity flan billiom ama diesdeli lvl 70 leri bilmiom
    ama ares deki adamlar flan hep konusuluo onları tanıom F9devil flan
    hatta beramusun kunt ve hitmachine yi biliorum ama

diesde kiler ne

• ya arkadas kimse diez de oynamıyo ki ben sana ben söyleyim ::CameOnBaby:: ben oynuyom bügün tanıstım adam alanla dk kesiyodu tek başına yaaaaaaaaa
  • ben diesdeyim. 1-2 gün cz de takılırsan tepene düşen meteorları görürsün. ::BaTMaN:: [warrior](galiba böyleydi) lvl 70 bu herif. bi kaç tane daha tanıyom. görsem tanırım şimdi adını unuttum.

edit: geçen yine forumda görmüştüm 2 ikiz kardeş varmış. 2 side 70 miş diezde. birbirine benzer adları vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Mart 2006; 19:50:50 >
  • haa ben oynuyom da noluo nese nmapcan yardım mı isticen adamdan
  • çooookk efsane wardı diesde...411 falan...daa dorusu Blood clanı olduu gibi efsaneydi.ama şu an orclarda o kadar sağlam adamlar yoq.BGA war.zike wardı ama bıraktı heralde.
    ama humanlarda rebelde20 war lvl 70.hala oynuo.ama macrocu nun tekidir kendisi.ve dies ded macro kullanmak eziqlik kategorisine girer.(Blood ın video larını izle.onların hepsi efsane...)
  • walla dies e laf yok fıstık gibi server ben orda oynuyom
  • dies de 70 lvl say say bitmez...biliyomusunuz bilmem ama ben knight a ilk basladığımda sadece 2 server wardı ares we dies bakın 1 ya da 2 diil sadece ares sadece dies...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler batman war herif 72 ye kasıyo galiba zike war czde goren herifler kaçışıyospra 411 wa baya war ama onlar ole ün için oynasmıyo sadece oynamak için oynuyo wede baya ii herifllert f9 0000000 gibi herifler insanların ogzünü show la boyuyo ama dies ole degil ama gewnde server şavaşlarında ikinci oldu yani bende diesdeyim walla gimek sorun olomuyo yartım saat tılamıyon beramus 3 e girmek tam 1 saatimi alıyo.o yüzden bence en iisi dies bende diesdeyim
  • taurus var progresive var bitane pirest vardı adını hatırlamıyom jaoz var abbys var var oğlu var istediğiin 70 olsun 411 var falan filan işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.