Şimdi Ara

diezde dual +7 shard versem ii+7 ala bilirmiyim başa baş takas olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet.(Kanımca)
  • ya alırsın belki tam anlamıyorum ii den ,bnm anlmadğım şey şu +7 ii 168 atak war +7 raptorda 175 neden ii böle pahalı onu anlamıoyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 10 Mart 2007; 12:52:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRoCaqRi

ya alırsın belki tam anlamıyorum ii den ,bnm anlmadğım şey şu +7 ii 168 atak war +7 raptorda 175 neden ii böle pahalı onu anlamıoyorum

ii priestlere atack werir de ondan .
  • Walla ben vermeyebilirdim o itemlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©onque®o®

quote:

Orjinalden alıntı: HeRoCaqRi

ya alırsın belki tam anlamıyorum ii den ,bnm anlmadğım şey şu +7 ii 168 atak war +7 raptorda 175 neden ii böle pahalı onu anlamıoyorum

ii priestlere atack werir de ondan .

ama ikisidie wariror silahı ve bp paper mage qbi kavramlar oyunun içnde deil ondan benim biraz kafam karıştı bu arada +8 i bile ii de bile 180 ap war +7 raptor dan 5 fazla
  • +7 ii 168 ap bp priest icin en ideal silahtir...bunun disinda raptoru priestler kullanamaz ,iron impacti ise hem warior hemde priest kullanir...ayrica iron impactin dropu cok azdir ve bu yuzdende bukadar pahalidir ( ayrica sekil ^^)
    ayrica +7 dual sharda verceklerinide sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopenes -- 10 Mart 2007; 13:05:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pathosta +7 dv kaç ytl eder?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak +7 ii cok sık bulunan bi silah degildir ve bp ler için biçilmiş kaftandır! ayrıca bircok warriorda raptor yerine ii yi tercih edebilir raptor cok düzensiz ve dengesiz silah.ayrıca serverlardaki bulunabilirlik durumlarınada bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.