abiler diezdeyim lvl36 icemage kasabilecek olanlar email atsın andromeda@turkei.net pls çok ihtiyacım var
Breth de zombilerin oraya gel kasarız, dh den geldiğini söyle nick MaxiCep_Tr Genelde orda oluruz yada pm at yardımcı olalım
War 2 tane mge lvl 60 biri buz biri flame hangisi daha iyi vuruyor derseniz tabikide FLAME
gel ben de şimdi negativin oraya gidiyorum. benim de durum senden farksız lvl 37 mage
diez1 deyim yeni basladım ılk 32 ye kadar okcu kastım sıkıldım. simdi ıce mage kasıcam lvl 0 :D
quote:
Orjinalden alıntı: belesci_tr
War 2 tane mge lvl 60 biri buz biri flame hangisi daha iyi vuruyor derseniz tabikide FLAME
abi sen beni bi bulsana biraz kastır. nickim EmReDiCi sen de ver istersen. ben şu an breth deyim
bende varım diez 1de adım ise alkolik_sincap ama bu tarzda yazmadımadaha lvl 32 mageim...
lvl 46 flame mage im diez deyim yardımcı olurum nickim Ottoman_janissary
el moradmısın yoksa karusmu?
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
el moradmısın yoksa karusmu?
Karus yazmayı unutmuşum
pühhh bizde el moradız ama sırf o paralar yüzünden bırakamıyom adamı yoksa bırakçam çünkü karusların magesi özelikle novacıları el moradlarınkine bin basıyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme