beler neler oluyo bole ıtemlerım gıtmış :( zamanı gerı almışlar ole durdum dorumu azaba_?
evet charım 6 güb öncesine geri dönmüş. Elimdeki raptor gitmiş glave geri gelmiş. Extradan +9 blet silinmiş, 6 gün önce satmaya çalıştıgım +6 chitin çantama geri koyulmuş ve 4 gün önce DFden çıkardıgım Diamond Ring gitmiş, dün anterastan çıkardığım GLaric blast gitmiş.
zamanı geri almadılar.sadece itemlerimizi aldılar. nedense? deli olcam ya
Bende birşey gitmemiş gitse de gitmesede çok şey değişmeyecek çünkü bu oyun böyle alışın sizde
nesıne alısalım ya bu kaç oldu sen dalgamı geçıyon kardeş
aldılr heralde çünkü bizim arkadaş 1 ay geriye gitti ve CIBILDAK
ben artık bıraktım uskoyu beler yeter artıkya adamın canı sıkılıyo ıtem sılıyo okadar emek verıyoz para topluyoz
ilginç benim hiç bişii gitmemiş bir tane bile mana pot gitmemiş
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
Bende birşey gitmemiş gitse de gitmesede çok şey değişmeyecek çünkü bu oyun böyle alışın sizde
NEGATİVE YA BANA Bİ BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM. İNN DEKİ BÜTÜN PARAM YOK OLDU VE 2 HAFTADAN BERİ GERİ GELDİĞİ YOK BU YENİ GELEN EK SERVERLARDAN SONRA GENE GİRİP BAKTIM PARANIN P Sİ KALMAMIŞ ANCAK OYUN GERİ SARILDI DİORSUNUZ AMA BENDE DÜN NE ALDIYSAM BU GÜNDE O VAR.DAHA DOĞRUSU DÜN NE KAYBETTİYSEN BU GÜN ONLAR YOK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme