Bildirim
Dif'ten geçmek için hesap makinesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Casio fx 82es ya da 82es plus modeli işini görür -
telefona turev-integral, diferansiyel denklem hesaplayicilar kur. sinavda telefon aç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o hesap makinesini sinava alicaklar mi
alırlar sorun yok daha kimse kontrol etmedi fx 82 es integral almıyor -
Kardeşim dif sınavına girmeden hesap mak. İçine formül yüklemişti. Asistan tüm sınıfın hes. Makinalarını sıfırlayınca möt gibi kalmıştı. Bende mötümle gülmüştüm -
hocam valla dif dinamik mukavemet istatistik hepsinin vizesine girdim kimse kontrol etmedi sıfırlamadı ondan böyle bir yola giriştim ama makinelerden hiç anlamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: RoIF
hocam valla dif dinamik mukavemet istatistik hepsinin vizesine girdim kimse kontrol etmedi sıfırlamadı ondan böyle bir yola giriştim ama makinelerden hiç anlamıyorum
Böyle bir yere varamazsın. 3. Sınıftayım. Böyle devam edersen 3. Sınıfta kalırsın bütün derslerden
hocam okula 6. hafta başladım selam verdik vizeye girdik 1 hafta sonra malum bu saydığım derslerden kalacağım şuan 1-2 karışık okuyorum dgs ile geçtim ama bu saydığım 3 dersi geçersem seneye direk 3.sınıf olacağım.başarısız tembel çalışmayan bir öğrenci değilim ama konuları yakalıyamıyorum bu dönem böyle oldu geç başlamamdan dolayı.Anlatılan konuda anlamakta sorunumda yok dün mesele dif quizinden 100 aldım(mekanik titreşim konusu) ama bağıntılı olan konulara yetişemiyorum.türev integralimde çok sağlamdı ama aradan 3 yıl geçmiş unutmuşum.Bi karamsarlıkta kaldım yani hesap makinesi işimi kolaylaştıracaksa alayım diye düşündüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X