Şimdi Ara

Difüzörü kopartip, sis farımın kablosunu kesmişler. Şaka gibi olay? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben geçirebilirim vinçte var yer neresi
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Az su icmis idrar sarisi dimi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Az su icmis idrar sarisi dimi hocam?
    Sabah 1 yudum su içmiş öğlen 4'e kadar 2 kahve 2 çay içilmiş. Bu kadar net tarif ettim çünkü dün böyleydi resmen

Ducato servis şoförleri özellikle tam arkaya gelince gözüne geliyor hadi kararan dikiz aynası ile etkisi sıfırlanıyor da karşıdan gelirken baya kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sabah 1 yudum su içmiş öğlen 4'e kadar 2 kahve 2 çay içilmiş. Bu kadar net tarif ettim çünkü dün böyleydi resmen

Ducato servis şoförleri özellikle tam arkaya gelince gözüne geliyor hadi kararan dikiz aynası ile etkisi sıfırlanıyor da karşıdan gelirken baya kötü.

Alıntıları Göster
    tam da ducato servis aracı kullanıyorum. sürekli küfür yiyordum. gittim hususi far ayarcısına. farları yere bakacak şekilde ayarlattım. küfürler kesildi..

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

tam da ducato servis aracı kullanıyorum. sürekli küfür yiyordum. gittim hususi far ayarcısına. farları yere bakacak şekilde ayarlattım. küfürler kesildi..

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim. Gercekten baya kotu etkiliyor zaten mesafe birakmmiyor dibe giriyor. Benim araba da B sinifi iki far da aynama geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı isyan

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    evet tam aynalara geliyor. öndeki el hareketlerine başlıyordu. ben de ciddi oranda rahatsızdım. ayarlattım kurtuldum şükür.
  • tehlike.com T kullanıcısına yanıt
    Geçen arkadaş arkaya 2.sis farını eklettiğini yazmıştı, güzel gözüküyor diye açarak gezdiğini söylemişti. Birini fena rahatsız etmiş olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal olmayı deneyebilirsin

kimse sana bulaşmaz
  • Üzüldüm ama nedense aklıma bu geldi, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 25 Ocak 2020; 1:47:52 >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    10 liralık kabloyla başlar, anahtarla çizme devam eder, en sonunda 1 şişe benzinle bir çakmağa bakar. Bence çok da inatlaşmayın zaten yasak olan bir şey için.

• Bence şaka gibi olan sensin, inadına açıyorum sisleri dediğine göre önceden de açıyordun, işte biri de kendince ceza vermeye kalkmış.

Ben yerinde olsam inat işine girmem, 10 liraya kablo değişirsin ama boydan boya çizerlerse arabanı 10 liraya birkaç bardak soğuk su içersin
  • Tamam da benim anlamadığım milletin malına müdahale etme hakkını nerden buluyorsunuz. Veya böle yapanları nasıl savunabiliyorsunuz.
    Rahatsız oluyorsanız çekersiniz fotosunu, trafiğe bildirirsiniz.
    Bundan fazlası barbarlık olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Hala gülüyorum evde fotoğraf a bakınca beni 10liralik kablo batırmaz, ama o kişinin kulak cinlamasi ömür boyu yeter ona.
    Birde kesip biraksa elektrik bandiyla tutturulur bir şekilde, resmen kesmiş, almış götürmüş kabloyu neye lazim olcaksa..
    Sizleri açıp geziyorsan senin de kulakların baya çınlıyor olmalı

• Geçmiş olsun. Hangi mahallede oturuyorsun ?

• Kimse kimsenin aracına dokunmamalı, evet konu sahibi apaçi gibi arka sisleri açıp milletin gözünü ala ala gidiyor ama bu sizin adamın aracına zarar vermenizi gerektirmemeli ki bu yapılan şey suç. Başlık sahibi gibi komşularınız varsa eğer gider insan gibi söylersiniz adam da daha dikkatli olur zaten. Kimsenin aracına zarar vermek size kalmamalı. Hala yapıyorsa yaparken videoya alır fotosunu çeker polise bildirirsiniz.

Not: Sis lambalarını sadece sis varken açıyorum ve aşırı sis olmadıkça arka sisleri açmam. Orijinal sis farı olan araçlar da açıkcası öyle göz falan almıyorlar. Abuk subuk ampuller, ledler takanların ki göz alıyor.

Trafikte karşılaştığınızda da 2 kere selektör yapın zaten kapatıyorlar( çok yaptım çok dalgın değillerse eğer direkt kapatıyorlar, ışıklarda sağa çekip neden selektör yaptığımı soran da oldu onlara da arka sisleriniz açık kalmış dediğimde özür dileyip kapattılar)

• yapan kişinin yaptığı şeye doğru yapmış diyemem yanlış tabi ki, ama bunu yapan kişi size gelip güzellikle siz farınızı kapatıp arabanızı öyle sürmenizi rica etse büyük ihtimal bana araba kullanmasını mı öğretiyorsun, sana ne istediğim gibi sürerim vs gibisinden tepki verip hala sisleri açmaya devam ederdiniz diye düşünüyorum. Ayrıca sisleri açıp gezmek gerçekten diğer sürücüleri rahatsız ediyor. özellikle geceleri. Açıkçası devlet bana dese ki "sisleri açıp gezen gördüğünüz zaman son gaz geçirin ve oluşan zararlarınızı karşılayacağız" diye güm güm gireririm sis açıp gezenlere.

Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum, sisleri açınca ne oluyor? arabanızın ferrari gibi göründüğünü filan mı düşünüyorsunuz? ya da ne bileyim kızlar ooooo arabaya baaaak filan gibisinden tepki mi veriyor? yani demek istediğim aydınlatma özelliği dahi bulunmayan bir ışığı açarak gezmenin size ne avantajı oluyor? dediğim gibi merakımdan soruyorum. Sizin bilipte benim bilmediğim bir özelliği varsa ben de sisleri açarak gezicem. Bilgi verirseniz sevinirim bu konuda üstadım.

Bu arada fikirimi soracak olursanız bence sis farınızı artık kapatarak sürün aracınızı. Birisi kablonuzu kestiği için kapatın demiyorum. Aracınıza öyle hoş bir görüntü filan katmıyor ya da cool filan durmuyor. Aksine böyle kaportada anlamsız asimetrik bir şekilde sanki sümüğü akmış bir çocuğu andıran bir şekilde orda öyle anlamsız bir ışık duruyor. Bilginiz olsun. ayrıca gerçekten hiç hoş olmuyor trafikte diğer insanlar rahatsız oluyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 25 Ocak 2020; 13:58:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yapanı tanısam elini öperdim... Bu forumda daima kuralları yok sayan ve bununla övünen, paçalarından cehalet akan konu sahibine çok çok iyi olmuş...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.