Şimdi Ara

Difüzörü kopartip, sis farımın kablosunu kesmişler. Şaka gibi olay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi bir mahallede yaşıyorum cidden de, fotoğrafları atacağım birisi difüzörün arkasından geçirdiğim sis farina giden ek yaptığım kabloyu kesmiş. Kesmek içinse difüzörü sokmusler, hayir nasil cesarettir bu!?

Sabah bir kalktim, difüzör yerde biri vurmuş sandim. Söküp, kesip bırakmışlar o şekilde. Neden bunu yapar insan anlam veremiyorum, aracı park ettiğim yerde kamera da yok. Takmaya çalıştım, beceremedim de. Sanayi yolunu tuttuk mecburen.

Hayır, uyarı notu bıraksa anlarim. Sis farinin kablosunu kesmek nedir!
    Gittim kabloyu değiştirdim, inadina açarak geziyorum mahallede, yine kessin yine onaricam 10 liralik kablo değil mi?

Millet uğraşacak adam arıyor cidden. Ben bu insanlara naptiysam artık, inada inat.

Difüzörü kopartip, sis farımın kablosunu kesmişler. Şaka gibi olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 25 Ocak 2020; 20:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sisleri açıp geziyosan yapanın eline sağlık
  • Hala gülüyorum evde fotoğraf a bakınca beni 10liralik kablo batırmaz, ama o kişinin kulak cinlamasi ömür boyu yeter ona.
    Birde kesip biraksa elektrik bandiyla tutturulur bir şekilde, resmen kesmiş, almış götürmüş kabloyu neye lazim olcaksa..

• Sen şimdi arkaya ilave sis lambası yaptırdın adam bir yanlış yaptı aslında doğru ama yanlış neyse kablonu kesti sen inadına açarak geziyorsun doğru anladım değil mi ?

İnşallah önü demirli bir aracı vardır da kesin çözüm olarak sağlam bir geçirir

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Sen şimdi arkaya ilave sis lambası yaptırdın adam bir yanlış yaptı aslında doğru ama yanlış neyse kablonu kesti sen inadına açarak geziyorsun doğru anladım değil mi ?

İnşallah önü demirli bir aracı vardır da kesin çözüm olarak sağlam bir geçirir
    Pardon ama sakamisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 24 Ocak 2020; 20:31:21 >
  • Nöbet tutuyorum bu gece balkonda, uyku yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Pardon ama sakamisiniz?

Alıntıları Göster
    gereksiz duyar kasıyorlar hocam. boşver aldırma sen şunlara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben inanamadım kusura bakmayın.
    Kimse böle bişe yapmakla uraşmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Sisleri açıp geziyosan yapanın eline sağlık
    Farları kısa yakıp sis farı açanlarla doldu İstanbul. Alayının üstüne selektör ata ata sürüyorum.

Bir de normal sis farı da değil uzunları yakmış gibi sisleri var apaçilerin. İdrar sarısı + apaçi mavisi + şey beyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Ocak 2020; 21:36:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike.com

Ben inanamadım kusura bakmayın.
    araçların farlarını çalıyorlar ya. bunu niye yapmasınlar???
  • sen sanki geçenlerde arkaya sis farı taktırdım'lı bir konu açmıştın. çekemeyen bir forum üyesi bile yapmış olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Farları kısa yakıp sis farı açanlarla doldu İstanbul. Alayının üstüne selektör ata ata sürüyorum.

Bir de normal sis farı da değil uzunları yakmış gibi sisleri var apaçilerin. İdrar sarısı + apaçi mavisi + şey beyazı

Alıntıları Göster
    Ney beyazi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tehlike.com

Ben inanamadım kusura bakmayın.
    Normal inanamamaniz, bende inanamadim ilk başta hocam. Şimdi baktıkça gülüyorum, arada kontrol ediyorum aracı. Etraf neyse..

• Ne alaka ikisi aynı şey mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Ne alaka ikisi aynı şey mi???
    değil mi? sonuçta her ikisinde de araçlara zarar verilmiyor mu?
  • Değil. Bunu yapan adam arabaya zarar vermemiş. Düzgün şekilde difüzörü sökmüş kabloya kesik atmış. Konu sahibi arkadaşın yaptığı çevreye daha çok zarar veriyor emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Değil. Bunu yapan adam arabaya zarar vermemiş. Düzgün şekilde difüzörü sökmüş kabloya kesik atmış. Konu sahibi arkadaşın yaptığı çevreye daha çok zarar veriyor emin ol
    Başınıza gelirse bir gün (insallah gelmez umarım, kimse tanımadığı bir kişinin aracına el sürmesini istemez.)
    Göreceğim sizleri, bakalim iyi mı kötü mü birşey.

• Gereksiz yere sis farı yakanlar, gece sadece sislerle gezenler, varsa çocukları ile birlikte ölürler umarım o sis farlı arabalarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Sisleri açıp geziyosan yapanın eline sağlık
    cevap vermeyerek aklımızdaki soruyu cevaplamış oldu konu sahibi arkadaş.
  • hele trole bak,kendin sökmüşsündür sen onu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.