Merhaba geçtiğimiz hafta içerisinde aldığım digimemo A 501 hafızalı not defterim için teknik destek hizmeti almak istiyorum.Cihazın kullanım kılavuzunu okudum tarifedilen kullanım şekline uygun olarak kullanmama rağmen yazdığım notları bilgisayarıma atamıyorum.USB kablosundan bilgisayarıma bağladımda sorunsuz bir şekilde bağlanıyor ve sistem K - I sürücüsü olarak görünüyor cihazda sonradan takılan hafıza kartı olmadığı için veriler K sürücüsüne atılıyor ancak K sürücüsü içerisine girmek istediğimde sürücü içerisinde dosya görünmüyor kutu içerisinden çıkan not defteri düzenleme yazılımını kurdum ve programdaki not alma butonuna tıkladığımda gözat bölümü çıkıyor K sürücüsü içerisini gösterdiğimde yine hiç birşey seçilemiyor ayrıca K sürücüsü içerisine girdiğimde işlemci çalışma oranı % 100 oluyor (AMD 1,250 GHZ)Bilgisayarı ilk açtığımda K sürücüsü içerisindeki digimemo dosyası ve yazılan dosya birkereye mahsus görüntüleniyor ancak pragramdan açmak istediğimde hata mesajı veriyor.Hata mesajı NO DİGİTAL PAGE IN THIS FOLDER ! Konuyu özetlemek gerekirse K sürücüsü içerisinde yazdığım notları göremiyorum,defalarca denememe rağmen sadece bir kez sayısal sayfa görüntülendi ancak bilgisayarıma kayıt edemedim.
Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
belkı dıyecegım klasor seceneklerınden gızlı dosyaları goster işe yararmı ve dosya seceneklerını allfıles yapsan gozat kısmında tabı oyleyse
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları ve tüm dosya biçimlerini seçtim fakat değişen birşey yok ne yazıkki.
k klasorunun içinde yenı bır not defterı dosyası acıp ona yazmayı dene bakalım alet onu gorecekmı
Alâkanıza teşekkürler sn seventyseven Yeni klasör oluşturulamıyor sistem belirtilen dosyayı bulamıyor Bu hata mesajı yayınlanıyor.
O yazılımlada denedim sonuç aynı değiişen birşey yok ne yazıkki cihazdada bir sorun yok başka bir PC de sorunsuz çalışıyor dosyalar görünüyor hiç bir sorun yok demekki benim PC ile alâkalı bir sorun ama nerden kaynaklandığını bulamadım henüz sistem görev yöneticisnden baktım ilgili çıkarılabilir bellklerle ilgili işlemleri otomatik yaptım ama sonuç yine aynı değişen birşey yok.Ayrıca gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.