1.sorum= bu digimon yakalama işi zor baya bunun kolay bi yolu var mı? agumon yakalamak çok istiyorum fakat hep faild veriyor koromonlar. 2.sorum= oyunda lvl kasmak için çok zorlanıyorum şu an 23lvl guilmonla 23lvl biyomona sahibim bunları 41 fln yapmak için ne yapmam gerek.[canım çıkmadan:)]
1-digimon yakalamak tamamen şansa baglı azim ve sabır ister. 2- digimonunu 26 level yap ve tüm skill pointlerini f3 e ver ve 3 small spear kullan lab 3 e gidip 40 levelliklere tek atabilirsin ve rahatça mega yapabilrsn.
yardım için teşekkür ederimde digilerin birini mi 26 yapıp 40lıklara dalayım ikisini 26 yapıp 2siyle beraber mi yapayım?:)
hangisini 41 yapmak istiyosan onu 26 yap. Ama 3 small spear yerine 1 booster chip yeterli olur diye düsünüyorum. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ferit34
hangisini 41 yapmak istiyosan onu 26 yap. Ama 3 small spear yerine 1 booster chip yeterli olur diye düsünüyorum. :)
Eğer set yoksa yeterli olmayabilir
Bise sorcm oyuna giremiyorum.Patch progress failed diyo ne yapmalıyım.
demin 26lvl biyomonla 40 lvlliklere gitttim 3 small spear kullanarak 3 tanesine aynı anda 90hit gibi bir vuruş yaptım daha sonra hepsinin battle lvlleri doldu arka arkaya dalıp 3 vuruşta yatırdılar beni:S:S:S
BATTLE ZONE açıldı ve ben 32 level renamonumla 109 point yaptım nasıl olucak napıcam o pointi savaşlara giremiyorum point ne işe yarıcak?
100 point ve üzeri olanlarla savaşa bilirsin ancak
arkadaşlar agumon un küçüğünün adı ne yakalamak istiyorumda
YA BENDE BİŞEY SORUCAM HANİ DİYORSUNUZ YA LAB 2 DEKİLERE 40 LWL LERRE İŞTE TEK ATARSIN DİYE BENM RENAMON UM VAR 24 LEVEL 1 SKİLL POİNT VAR VERMEDİM 26 YAPTIGIMDA 3 UNUDE F3 E VERİRSEN LAB 2 DEKİ 40 LEVEL LERE TEK ATABILIRMIYIM YADA RAHATCA KESEBILIRMIYIM ???
ben DİGİMON battle başlayalı 3 gün oldu greymon 29 lwl wargrowlmon 32 lwl ben daha hiç digimon yakalayamdım sadece ilk seviye digimon yakalanıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme