Şimdi Ara

Digimon Battle Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.sorum= bu digimon yakalama işi zor baya bunun kolay bi yolu var mı? agumon yakalamak çok istiyorum fakat hep faild veriyor koromonlar.
    2.sorum= oyunda lvl kasmak için çok zorlanıyorum şu an 23lvl guilmonla 23lvl biyomona sahibim bunları 41 fln yapmak için ne yapmam gerek.[canım çıkmadan:)]

• 1-digimon yakalamak tamamen şansa baglı azim ve sabır ister.
    2- digimonunu 26 level yap ve tüm skill pointlerini f3 e ver ve 3 small spear kullan lab 3 e gidip 40 levelliklere tek atabilirsin ve rahatça mega yapabilrsn.
  • yardım için teşekkür ederimde digilerin birini mi 26 yapıp 40lıklara dalayım ikisini 26 yapıp 2siyle beraber mi yapayım?:)
  • hangisini 41 yapmak istiyosan onu 26 yap. Ama 3 small spear yerine 1 booster chip yeterli olur diye düsünüyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

hangisini 41 yapmak istiyosan onu 26 yap. Ama 3 small spear yerine 1 booster chip yeterli olur diye düsünüyorum. :)

Eğer set yoksa yeterli olmayabilir
  • Bise sorcm oyuna giremiyorum.Patch progress failed diyo ne yapmalıyım.
  • set nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demin 26lvl biyomonla 40 lvlliklere gitttim 3 small spear kullanarak 3 tanesine aynı anda 90hit gibi bir vuruş yaptım daha sonra hepsinin battle lvlleri doldu arka arkaya dalıp 3 vuruşta yatırdılar beni:S:S:S
  • BATTLE ZONE açıldı ve ben 32 level renamonumla 109 point yaptım nasıl olucak napıcam o pointi savaşlara giremiyorum point ne işe yarıcak?
  • 100 point ve üzeri olanlarla savaşa bilirsin ancak
  • arkadaşlar agumon un küçüğünün adı ne yakalamak istiyorumda
  • YA BENDE BİŞEY SORUCAM HANİ DİYORSUNUZ YA LAB 2 DEKİLERE 40 LWL LERRE İŞTE TEK ATARSIN DİYE BENM RENAMON UM VAR 24 LEVEL 1 SKİLL POİNT VAR VERMEDİM 26 YAPTIGIMDA 3 UNUDE F3 E VERİRSEN LAB 2 DEKİ 40 LEVEL LERE TEK ATABILIRMIYIM YADA RAHATCA KESEBILIRMIYIM ???
  • ben DİGİMON battle başlayalı 3 gün oldu
    greymon 29 lwl
    wargrowlmon 32 lwl
    ben daha hiç digimon yakalayamdım
    sadece ilk seviye digimon yakalanıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.