Şimdi Ara

Digimon dan bıktım SRO da çok yoğun diyen MMORPG arayan arkadaşlarım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • red sea :D bende zaten red sea ya başlamıştım :D
    benim için iyi oldu
    yanlız daha lvl 11 im
    bu arada birisi guild kurabilirse kursun hepimiz o guildde toplanalım
    ben kuramıyorum çünkü bana lvl in düşük _______ adam
    birde hepimiz meslek seçerken birbirimizle uyumlu bir meslek seçelim yani mesela:
    bazılarımz trader olur bazılarımız hunter olur hunter arkadaşlar treader ları atını devesini... korur
    nasıl olsa biz hepimiz arkadaşız yani para vermemezlik gibi bişey olmaz
    çünkü bilionuz bazen trader lar sen beni koru ben sonra sana parayı vercem diyo vermiyor veya bir hunter sen şimdiden parayı ver ben seni korurum diyor ama parayı alıp kaçıyor
    ama bizde bole bişiy olcağını sanmam aslında ben thug olmayı düşünüom ama nese

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

red sea :D bende zaten red sea ya başlamıştım :D
    benim için iyi oldu
    yanlız daha lvl 11 im
    bu arada birisi guild kurabilirse kursun hepimiz o guildde toplanalım
    ben kuramıyorum çünkü bana lvl in düşük _______ adam
    birde hepimiz meslek seçerken birbirimizle uyumlu bir meslek seçelim yani mesela:
    bazılarımz trader olur bazılarımız hunter olur hunter arkadaşlar treader ları atını devesini... korur
    nasıl olsa biz hepimiz arkadaşız yani para vermemezlik gibi bişey olmaz
    çünkü bilionuz bazen trader lar sen beni koru ben sonra sana parayı vercem diyo vermiyor veya bir hunter sen şimdiden parayı ver ben seni korurum diyor ama parayı alıp kaçıyor
    ama bizde bole bişiy olcağını sanmam aslında ben thug olmayı düşünüom ama nese

Ben mesleğimi seçtim.Thief olup traderleri soyacamSorununu hallettim sanırım

• bence persia'da başlıyalım orası daha boş
  • size bir thief taktiği ama en az 2 kişi adamı soymanız lazım
    şimdi trader i gebertceksiniz sonra 2 kişiden biri adamın üstüne geçip oturcak oturcakki yoldan geçenler ona rest atamasın diğeride malları toplicak sonra kaçın kaçabildiğiniz kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

bence persia'da başlıyalım orası daha boş

brak hani daha server seçmemiştin
    redsea da başlıcaz kes senini
  • evt herkez red sea da başlasın ayrıca
    bence hepimiz thief olalım treader ları soyalım
    ama aslında düşünürseniz en iyi iş o çünkü huntaer da ve treader da paranızı alamamak gibi bişiy var ama thieflerin kimseyi ihtiyacı yok ayrıca hunter ların npc versiyonu yok
    ama thief ların npc versiyonu var acayip güçlüler ama tahminim thief thief e sardırmaz

• onur dediklerinden hiçbişe anlamadım ayrıca oyun şu an %80 de
  • en iyisi ben size şu meslekler hakkında azıcık bilgi veriyim:
    şimdi lvl 20 olduğunda 3 meslekten birini seçebiliyorsun veya 1 den fazlasınıama bir meslekte yoğunlaşmak daha iyi mesekler:

TREADER:
    treader'lar bir şehirden başka bir şehire deva,at... gibi taşıma hayvanlarıyla mal alıp mal satar
    her şehirin special shop diye bir bölümü vardır bu shoptaki eşyalar bir işe yaramaz sadece ordan alıp başka bir town a daha pahalı fiyata satarak para kazanırsın işte bütün aldığın malları taşımak için kullandığın hayvana yükledikten sonra towndan çıkıp başka bir town a bu malları satmaya gidersin ama yoldakiğ canavarlar size sardırabilir o yüzden hızlı olmalısınız(şimdi en kolay meslek gibi gözüküyor ama devamını okuyun)

THİEF:
    thiefler'in amacı mal alıp mal satan trader ları yolda yakalayıp onları bir güzel kesmek sonrada sonrada taşıdıkları malları bir güzel alıp bir güzel kaçmaktır ve en iyi yanıda traderlar genelde at üstünde yolculuk yaptıkları için ve başka at çağırıcısı yoksa attan pek inmiyorlar ama hunterlaru unutmamak lazım hunter lar biraz aşağıda

HUNTER:
    hunter'lar para karşılığında traderları korur bu parayı traderlar hunter a kendi verir diyelimki yoldaki canavarlar treader ın mal taşınan hayvanına sardırdı hunter direk o canavarları keser veya uyanık thiefler sardırdı kesmeye çalışırbelki keserde

ayrıca 2 çeşit thief vardır:
    ONLİNE THİEF:
    bunlar hepimiz gibi oyuncudur meslek olarak thief i seçmişlerdir

NPC THİEF:
    bunlar oyuncu değillerdir bu thief ler npc yani bilgisayardır

online thief le npc thief i nasıl ayırt edebilirim:
    npc thief in üstünde sadece thief yazar başka birşey yazmaz
    online thief in üstünde adı yazar onun üstündede guild i varsa guildinin adı yazar ve guild inin amblemöi varsa guild yazısının yanında guild inin amblemi yazar

başka sorusu olan varmı

beeeeeen(gerçekten bir sorum var)

yaaa şu alchemy yi çözebilen varmı ben bir türlü çözemedimde

• sağol onur bu konuyu msn de de konuşuruz umarım
    ben 20 lvl de hunter olcam
  • quote:

en iyisi ben size şu meslekler hakkında azıcık bilgi veriyim:
    şimdi lvl 20 olduğunda 3 meslekten birini seçebiliyorsun veya 1 den fazlasınıama bir meslekte yoğunlaşmak daha iyi mesekler:

TREADER:
    treader'lar bir şehirden başka bir şehire deva,at... gibi taşıma hayvanlarıyla mal alıp mal satar
    her şehirin special shop diye bir bölümü vardır bu shoptaki eşyalar bir işe yaramaz sadece ordan alıp başka bir town a daha pahalı fiyata satarak para kazanırsın işte bütün aldığın malları taşımak için kullandığın hayvana yükledikten sonra towndan çıkıp başka bir town a bu malları satmaya gidersin ama yoldakiğ canavarlar size sardırabilir o yüzden hızlı olmalısınız(şimdi en kolay meslek gibi gözüküyor ama devamını okuyun)

THİEF:
    thiefler'in amacı mal alıp mal satan trader ları yolda yakalayıp onları bir güzel kesmek sonrada sonrada taşıdıkları malları bir güzel alıp bir güzel kaçmaktır ve en iyi yanıda traderlar genelde at üstünde yolculuk yaptıkları için ve başka at çağırıcısı yoksa attan pek inmiyorlar ama hunterlaru unutmamak lazım hunter lar biraz aşağıda

HUNTER:
    hunter'lar para karşılığında traderları korur bu parayı traderlar hunter a kendi verir diyelimki yoldaki canavarlar treader ın mal taşınan hayvanına sardırdı hunter direk o canavarları keser veya uyanık thiefler sardırdı kesmeye çalışırbelki keserde

ONLİNE THİEF:

NPC THİEF:

online thief in üstünde adı yazar onun üstündede guild i varsa guildinin adı yazar ve guild inin amblemöi varsa guild yazısının yanında guild inin amblemi yazar

başka sorusu olan varmı

Güzel bilgi paylaşımı da sonunda koptum..

• am
    quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

quote:

en iyisi ben size şu meslekler hakkında azıcık bilgi veriyim:

TREADER:

THİEF:

HUNTER:

ONLİNE THİEF:

NPC THİEF:

başka sorusu olan varmı

Güzel bilgi paylaşımı da sonunda koptum..

ama gerçekten alchemy yi bir türlü çözemedim

bu arada silkroad hakkında sorusu olan varsa msn imi ekliyebilir msn adresim:
    onurozleyen@hotmail.com

bu arada alone_bandit
    eğer hunter olursan thief olup seni keserim

• o zaman bende thief olcam
  • alchemry şöyle oluyor.ilk önce sanırım takı satan npc den void rondo alıyoruz.y tuşuna basıp void rondoyu yerleştiriyoruz.yanındaki 8 boşluğa da canavarlardan düşen dropları koyuyoruz.fuse all diyince elimize elementler geçiyo.sonra da elementler ile tabletleri birleştiriyoruz ve silahlarıma özellik katan bişey ortaya çıkıyo
  • bende bol bol drops var ama void rondo yok ve onun fiyetı ne kadar ayrıca koyduğum dropslarla void o runde nun birleşemeyip element olamaması ve öle bişey oluyorsa koyduğum şeyler sonra yine bana geri dönüyormu yoksa yokmu oluyor çok soru sordum ama
  • Bende redsea dayım dediginiz gibi guild kuralım bende thief olcam cok karlı bir is ama cok rakibin olur.
  • quote:

bende bol bol drops var ama void rondo yok ve onun fiyetı ne kadar ayrıca koyduğum dropslarla void o runde nun birleşemeyip element olamaması ve öle bişey oluyorsa koyduğum şeyler sonra yine bana geri dönüyormu yoksa yokmu oluyor çok soru sordum ama

100 tanesi 2k olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Bende redsea dayım dediginiz gibi guild kuralım bende thief olcam cok karlı bir is ama cok rakibin olur.

evt ama biz birlik olunca onları bir güzel keseriz

bu arada yeni öğrendim
    void rondonun tanesi 20 gold birde void rondo yu sıranın sonuna koymuşlar ilk sıranın başından bakmaya başladım fiyatları acayip pahalıydı bende kesin void rondo da bole pahalıdır dedim sonra bir batım tanesi 20 goldmuş :D

birde herkez o takıcıdaki atkıdan alsın o atkılar sayesinde birbirimizle savaşabiliyoruz hem çok güzel gözüküyor:D rengi farketmez her renk aynı özelliği sağlıyor atkının fiyetı 500 gold bence herkez alsın çünkü o olmadan birbirimizle battle yapamayız beraber battle yaparız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Bende redsea dayım dediginiz gibi guild kuralım bende thief olcam cok karlı bir is ama cok rakibin olur.

evt ama biz birlik olunca onları bir güzel keseriz

bu arada yeni öğrendim
    void rondonun tanesi 20 ****irde void rondo yu sıranın sonuna koymuşlar ilk sıranın başından bakmaya başladım fiyatları acayip pahalıydı bende kesin void rondo da bole pahalıdır dedim sonra bir batım tanesi 20 goldmuş :D

birde herkez o takıcıdaki atkıdan alsın o atkılar sayesinde birbirimizle savaşabiliyoruz hem çok güzel gözüküyor:D rengi farketmez her renk aynı özelliği sağlıyor atkının fiyetı 500 ****ence herkez alsın çünkü o olmadan birbirimizle battle yapamayız beraber battle yaparız

yaw niye yazdıklarım yıldız olarak çıkmış reklam filan yapmadımkiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Haziran 2007; 18:19:21 >

• onur bu oyun çok güzelmiş ilk 2 level manyang kestim (persia) 3 lvl oldum 8 de bi daha açcam
  • 3lvl olduysan sana önerim
    grassland da small eyed... diye bir canavar var onu kes
    bu arada red sea ya geçsene hemen seni 3 lvl yaparım zaten hemen girebilirsen gir
    çünkü şu an bende online im
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.