Şimdi Ara

Digimon dan bıktım SRO da çok yoğun diyen MMORPG arayan arkadaşlarım ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya deli oldum bugun sabahtan beri deniyom girmedi yaa bu ne olm ne kalabalık bi oyun ama hakkını vermek lazım cok guzel oyun ama elbet girecem ben bu oyuna taktım ne yapar eder ben bu oyuna girerim pabucumun oyuncuları...
  • YA BEN BU OYUNU HİÇ SEVMEDİM...

1)OYUN ÇOK KASIYOR
    2)OYUNDA EZİQ MUAMELESİ ÇOK VAR
    3)FOS OYNUYALIM SLİKROADIN 1 ÜSTU
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur2

sahiden burak msn i niye açmiyon yaww
    bu arada kafayı yiceeem 17 sp yaptım hala 12 lvl e geçmek içinbuton çıkmadı 12. lvl e geçmek için kaç sp gerekio yawww

kendi lvlin 11 ise 100000 sp toplasan dahi açılmaz
    2. salih asla fosa başlamam daaha geçen hafta fos taki butun turkler ban yedi 2-2,5 ayda bir tum avrupalıları banlıyorlar cunki oyun koreliler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

bu arada kafayı yiceeem 17 sp yaptım hala 12 lvl e geçmek içinbuton çıkmadı 12. lvl e geçmek için kaç sp gerekio yawww

2. salih asla fosa başlamam daaha geçen hafta fos taki butun turkler ban yedi 2-2,5 ayda bir tum avrupalıları banlıyorlar cunki oyun koreliler için
    OK BURAK KARDEŞ ÖĞRENDİĞİM İİ OLDU AZ KALSIN İNDİRİYORDUM

• quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

biraz geç kaldın ama neyse
    bu arada flme body serisi çük güzel değil
    dediğim gibi thief olcaklar lighting in wind walk serisini açmaya çalışsınlar o skill çok işe yaricak ben şimdiden başladım ama daha onu açmama çok var :(

• ben flashget kullanmadan daha çabuk indirdim
  • knight oynayında birazcık bağımlısı olun grafikler kötü ama oyun lanetli gibi insanı içine çekio
  • pacific te oynayalım çünkü ben pacific te 14 lwlım 12lwl kurtum domuzum ve maymunum var asla başka servere geçmem
  • eee ne var ben de 14 lvl im ve benim kurt um var
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur976

eee ne var ben de 14 lvl im ve benim kurt um var

zaten biz ortağız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.