Şimdi Ara

Digimon dan bıktım SRO da çok yoğun diyen MMORPG arayan arkadaşlarım ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • explorerden direk (direct)biçimindeki downloada bas kendiliğinden flashgete geçer url
  • sahiden burak msn i niye açmiyon yaww
    bu arada kafayı yiceeem 17 sp yaptım hala 12 lvl e geçmek içinbuton çıkmadı 12. lvl e geçmek için kaç sp gerekio yawww
  • arkadaşlar en iyisi şu linke bakalım.her şey burda anlatılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm
  • flashgette yavaş idm lzm süresi bitiii
  • senin verdiğin link de skilller resimli anlatımmı ne var lnk şuhttp://forum.donanimhaber.com/m_9719973/mpage_1/key_//tm.htm#9719973
    burda lvl 12 ye geçmem için 12 sp lazımmış bende 20 sp var ama hala geçmiyor :(
  • yaw oyun yine çalışmadı
  • senin kendi lwl'in ve skill lwl in kaç bi sölesene skill lwl normal lwl den çok olmaz da
  • arkadşlar siz readsea ya girebiliyormusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacantan

senin kendi lwl'in ve skill lwl in kaç bi sölesene skill lwl normal lwl den çok olmaz da

tamam o zaman ben lvl 11 im skill de 11 ama %90 ım 5 dk sürmez :D
    bişey sorcam fire skill inin flame body serisi güzelmi şimdi onu açcamda
  • ya ınternet download menegerin freewresi olan varmı lzm
  • beyler flashgetle digimonu 6 saatte indirdim program kullanmadan silkroadı 2.5 saate
  • yaw hala ?sorusu çıkıyo yardımmm
  • size benden bir öneri sakın flame body serisini açmayın
    bu arada size benden bir öneri lighting in 12 mastery de açılan skill i hızlı koşmayı sağlıyormuş
    yani wind walk serisi serinin 1. skill i hızı %20 arttırıyor 355 saniye boyunca
    2. skill i hızı 10 m yapıyor(red horse bile 9m)hemde süresiz
    3. skill 557 saniye botunca %55 hızlı koşuyorsun bence thug olcaklar bu skill i açsın
    çünkü treader i yakalamak için hıza ihtiyaç olcak
    şahsen ben açcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Haziran 2007; 20:24:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur2

size benden bir öneri sakın flame body serisini açmayın
    bu arada size benden bir öneri lighting in 12 mastery de açılan skill i hızlı koşmayı sağlıyormuş
    yani wind walk serisi serinin 1. skill i hızı %20 arttırıyor 355 saniye boyunca
    2. skill i hızı 10 m yapıyor(red horse bile 9m)hemde süresiz
    3. skill 557 saniye botunca %55 hızlı koşuyorsun bence thief olcaklar bu skill i açsın
    çünkü treader i yakalamak için hıza ihtiyaç olcak
    şahsen ben açcam

offf yaw kafayı yicem mesajı değiştirmeye tıkladım alıntı yaptı bu 2. oluo yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Haziran 2007; 20:27:48 >

• bnde server traffic diyor açılmıyor bunu gece 12 den sonra oynuyacam galiba
  • yok bende en fazla 4 tıkta açılyor zaten o yüzden 4 sayısını uğurlu rakamım ilan ettim
  • yaw niye olmuyo bu ....oyun
  • bn oynamıyacam bu oyunu ya digi oynuyacam yawa bu warrock oyununu oynuyacam
  • ya ben digiden bıkmadım ama arkım saolsun bana oyna die 45 lwl char verdiidi istiene digi charına karsı satam serwer babel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.