Şimdi Ara

Digimon RPG Agumonlar Nerede ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar agumonlardaki drop lara ihtiyacım var ama agumonları bulamıorum neredele bilen biri ss ile yadı buraya yazarak sölesin LÜTFEN

• Mud'un kuzeyinde olması lazım.Unuttum bende.Ayrıca konularını tek başlık altında toplarsan sevinirim.
  • şöle bi konu açsam Digimon Rpg Soru-Cebvap die hemde sabit olsun herkes bişi sorunca cvp versinler ok ??? sen sabitlersin ben açim mm i konuyu ???
  • Ben nasıl sabitleyeyim. Bir yerimde admin mi yazıyor?

Şaka bir yana bir konu açacaksın sorularını sürekli o konuda sor.Böylece forum kirlenmez.Sabitlenmesine gerek yok.Gerektiğinde mesaj at.
  • okl ozaman konu açıom konunun adı :

" Digimon RPG Soru-Cevap " olsun herkes sorularını orada sorsun die sen sabitleyebiyrsan burak sağlık olsun adminlere derim sabitlerse iyi olur açıyorum şuan konuyu
  • çok kişi oynamıyor ki hep sen yazıyonbende gelecem oyuna msn ne senin
  • ben herkesin yeniden oynamasını sağlamaya çalışıyorum ottoman bi oynasa diğerkleri gelir zatende ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

ben herkesin yeniden oynamasını sağlamaya çalışıyorum ottoman bi oynasa diğerkleri gelir zatende ???

şahsen ben artık dünya alem oynasa da bu vakitten sonra geri dönmem korelilerin benle oyuncak gibi oynamalarını gruruma yediremem. son girişimde hepsine sövdüm çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

ben herkesin yeniden oynamasını sağlamaya çalışıyorum ottoman bi oynasa diğerkleri gelir zatende ???

şahsen ben artık dünya alem oynasa da bu vakitten sonra geri dönmem korelilerin benle oyuncak gibi oynamalarını gruruma yediremem. son girişimde hepsine sövdüm çıktım

demekki taichi amerikan serverini beklio amerikan serveri açılmasına 3-4 ay var o yaya akdar korelileri darma dağın edelim diom dh team olalım

• Mud Village de
  • Kimler kimler.
  • sen gelsen ahmet gelse beni alırsanız ben seve seve gelirim djefecan , yılmaz felan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 28 Ağustos 2008; 15:25:25 >
  • O söylediğin adamlar (bende dahil) tek takılırlar. Yılmaz hariç.

Ayrıca bizimle mi muda gideceksin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O söylediğin adamlar (bende dahil) tek takılırlar. Yılmaz hariç.

Ayrıca bizimle mi muda gideceksin ?

ben kabul ederseniz dedim daha çok çalışmam lazım ama
  • Nereye kabul edeceğiz?
  • aranıza
  • Kaynarsın arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kaynarsın arada.

olsun Bu arada .BlacDream. çarım banlandı NBA01 çarıma göri döndüm
  • quote:

aranıza

Bizim grubumuz Yılmazınki gibi değildir.Herkesi içimize almayız
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.