Şimdi Ara

´´ Digimon RPG Global Server Planlârınız? Yeniler için önerileriniz.(Digimon Uzmanlarını Bekliyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

@NBA01

Ya zaten klonlama var diyorsun. Getirmeseydin Yılmaz'da büyük bir eksiklik olmazdı.

Ayrıca piyasada ki tüm +10'lar klonla yapıldı. Klonsuz imkansız gerçektende. Zaten en fazla üstümüzde 1500 parça drops taşıyabiliriz ki bunu azaltması eksiltmesi +1'lere yer açması cartı curtu uzun iş. Çok çok iyi organize olunursa +10 item basılabilir. Bizim guildde bunu yapabilir kanımca.

Azmeden dervif Muradına ermiş derler Burakcım İmkansız Die Bişi Yoktur Tek Bir poyuncu yapabilir 1 atne +10

Hayallerle yaşama arkadaşım. Yapamazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Level öncelikli oynicam.
    Guild kurmicam,bir guildede katılmiyicam.
    Hiç kimsenin yardımı olmadan, tek başına en iyi oyuncu olmaya çalışıcağım(Tek takılanlar içinde).
    event olarak monodramon varsa monodramon olmadı guilmon ile başlarım
    Bence digimonlarda int ağırlıklı olması önemlidir,ama defensda önemlidir,dolayısıyla int ağırlıklı ama impmon gibi full int olmayan bir digi kasmaya çalışıcam.Net ile digimon yakalamaya başladıkça bazı digimonları def ağırlıklı bazılarınıda full int kasıcam
    İlk olarak candlemon sonra gabumon,agumon yakalarım bu 3 ünü bi yakaladıktan sonra gerisini düşünüüm zaten.
    Kesinlikle one hit skill daha önemli ama all hit de drops toplarken zaman kazandırıyor.
    Ve son olarak başlangıç digimi 36 lvl yapmadan drop kasmak için kendimi zorlamicam sadece lvl kasarken çıkan dropslar ile yetinicem.

senin eski oyundaki nickin neydi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Level öncelikli oynicam.
    Guild kurmicam,bir guildede katılmiyicam.
    Hiç kimsenin yardımı olmadan, tek başına en iyi oyuncu olmaya çalışıcağım(Tek takılanlar içinde).
    event olarak monodramon varsa monodramon olmadı guilmon ile başlarım
    Bence digimonlarda int ağırlıklı olması önemlidir,ama defensda önemlidir,dolayısıyla int ağırlıklı ama impmon gibi full int olmayan bir digi kasmaya çalışıcam.Net ile digimon yakalamaya başladıkça bazı digimonları def ağırlıklı bazılarınıda full int kasıcam
    İlk olarak candlemon sonra gabumon,agumon yakalarım bu 3 ünü bi yakaladıktan sonra gerisini düşünüüm zaten.
    Kesinlikle one hit skill daha önemli ama all hit de drops toplarken zaman kazandırıyor.
    Ve son olarak başlangıç digimi 36 lvl yapmadan drop kasmak için kendimi zorlamicam sadece lvl kasarken çıkan dropslar ile yetinicem.

senin eski oyundaki nickin neydi ?

Onur2

• belli
  • arada kalan sürede oyunlarla ilgili tecrube kazandım ve öncelik kesinlikle güç olacak ama karizmadan da taviz vermicem.sanırım %80 ini burda kastığım 700 mesaj ile aileden biri olmuşumdur.ve kesinlikle bir türk guildine katilicam ayrıca ilk digim monodramon ve guilmondan biri olcak
    ve tabi benim digim olan armadiliomon ve angemonu yakalicam agu ve garuru da yapcam tabi bi de gerekirse clon
    ama dürüst takilmaya cailsicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildo

arada kalan sürede oyunlarla ilgili tecrube kazandım ve öncelik kesinlikle güç olacak ama karizmadan da taviz vermicem.sanırım %80 ini burda kastığım 700 mesaj ile aileden biri olmuşumdur.ve kesinlikle bir türk guildine katilicam ayrıca ilk digim monodramon ve guilmondan biri olcak
    ve tabi benim digim olan armadiliomon ve angemonu yakalicam agu ve garuru da yapcam tabi bi de gerekirse clon
    ama dürüst takilmaya cailsicam

Seni ben ünlü ettim. Digimon bölümü dışında bile tanınıyorsun.

Amcildo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 25 Ekim 2008; 23:36:54 >
  • Bizim elemanlarla beraber guild kuracağız..Yeni başlayanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.Takımımız çok sağlam olacak Türkleri en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum.Guilde sadece Türkler girebilecek.(Türklerin adını lekeleyen , item için yapmadığı maymunluk kalmayan şoparlar hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

Bizim elemanlarla beraber guild kuracağız..Yeni başlayanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.Takımımız çok sağlam olacak Türkleri en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum.Guilde sadece Türkler girebilecek.(Türklerin adını lekeleyen , item için yapmadığı maymunluk kalmayan şoparlar hariç)

aynen öle
  • olm ben postun% 20 sini baska yerlerde kastim
    bana ole deme ottoman rica ediyom
  • Beyler şahsen heyecanlanmaya başladım.

@anildo =
  • nasıl ben ünlü ettim otto ?

ne demek istedin sen orda ?
  • quote:

Bizim elemanlarla beraber guild kuracağız..Yeni başlayanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.Takımımız çok sağlam olacak Türkleri en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum.Guilde sadece Türkler girebilecek.(Türklerin adını lekeleyen , item için yapmadığı maymunluk kalmayan şoparlar hariç)

Büyük Yaptığım yazıda Benimi Kastettin Onur Kardeş ? Bana Dedin gibi Geldi

Bana Dediysen Ben Maymunluk Yapmam ve En Önemlisi Türklerin adını Kirletmem Ölürüm Gene Kirletmem

Belki Beni Kastetmemişsindir ama Ben Gene Sölim Dedim

• yarası olan gocunur aslanım .

bi örnek vermek gerekirse : peren
  • quote:

quote:

Bana Dediysen Ben Maymunluk Yapmam ve En Önemlisi Türklerin adını Kirletmem Ölürüm Gene Kirletmem

Sen kimsin seni tanımıyorum bile.Kişiler kendini biliyor

• Kendinis kasmaya çalısamıyn ortak bulup kasın daha az yoruluyon daha fasla lvlxD Bis öle yapmıstık ortak olmadan o kadar gelisimesdik kasacaksanız ortak char açın Lvle önem verecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ss?1

Kendinis kasmaya çalısamıyn ortak bulup kasın daha az yoruluyon daha fasla lvlxD Bis öle yapmıstık ortak olmadan o kadar gelisimesdik kasacaksanız ortak char açın Lvle önem verecem

sen kimdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

yarası olan gocunur aslanım .

bi örnek vermek gerekirse : peren

ronaldinho_1 Ne Gocunması bi ara Onur Kardeş Bana Epey Sert Davranıodu die söledim

quote:

quote:

quote:

Sen kimsin seni tanımıyorum bile.Kişiler kendini biliyor

Bak Sen Kimsin dion demkki Beni Aşşaamak için söledin yani beni sevmiosun bide hep bana sert davranıodun dedim gene banamı gönderme yaptı die

Zaten Gene Ceza Almışsın

• Onur MSN'den iletti aynen yazıyorum... ;

' 0nuR:
    o laf yılmazaydı daha fazla post kasma de gitsin.

Not=Banlı olduğu için ben ilettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Onur MSN'den iletti aynen yazıyorum... ;

' 0nuR:
    o laf yılmazaydı daha fazla post kasma de gitsin.

Not=Banlı olduğu için ben ilettim.

Ok daha Bu Konu Üzerine Msj Yazma ve ikidebir Post dio hatta bununla ilgili Konu Bile Açmıştı Ne Postu Kardeşim İsersenin Admine Deyin Tüm Mesajlarımı Slsin Yani Tüm Postlarımı silsin yaw Yeter Bıktım Hep Post Kasıosun diolar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Ekim 2008; 21:07:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.