Şimdi Ara

´´ Digimon RPG Global Server Planlârınız? Yeniler için önerileriniz.(Digimon Uzmanlarını Bekliyoruz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkesin planları neymiş öğrenelim bakalım...

Önemli bir ricam olacak; Lütfen konu içerisinde kavgalara neden olacak tartışmalar yapmayınız.

İstediğiniz sorulara cevap verebilirsiniz, kendinizde sorular sorabilirsiniz.Ben örnek olması için birkaç soru hazırladım.

Digimon RPG Global Server açılınca izleyeceğiniz yollar neler, güç mü öncelikli, level mi, tip mi?

Guild mi kuracaksınız guildemi katılacaksınız?

Battle ve sohbet'e ağırlık verecekmisiniz?

Yoksa sadece en iyi olmak içinmi çalışacaksınız?

Sizce en iyi set nasıl oluşturulur?

Sette Sincerity creste yer varmıdır?

Egg olarak Miracle'mi iyidir, Light Egg'mi?

Sizce en iyi başlangıç Digimon'u nedir?

Digimonlar'da full int (Impmon) gibimi olması iyidir.Yoksa defansta önemlimidir.(Agumon, Gabumon gibi)

All Skill'mi daha olumlu sonuç verir, Hit One'mı?

Sizde konuya sorularınızı yazarsanız buraya eklerim.

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Hit one exp kasarken iyi ama All skill 1vs1 de çok etkili

yeni serverda öncelikle guilmonu 41 yapıcam siteden 4-5 net satın alıcam brave alıcam netlerle daha sonra 1 netle agumon yakalıcam onu 46 yapıcam

guilmonu megidramon, agumonu blackwargreymon yapmayı düşünüyorum inş.

bi guild kurucaz evet aramızda anlastık biz ama kurucusu ben olmayabilirim uygun görülen kişi olucak.

bana göre Def - Attack yönünden orta seviyeli digiler iyi . Misal impmon attack çok çbk ölüo. Terriermon def çok az vuruo. ama guilmon-agumon bunlar işin ortası. orta yolu bulun yani XD
  • Öncelik olarak kesinlikle güce önem vereceğim. İlk başlarda amacım sadece +4 brave ve +4 light egg set yapmak olacak. Sonra 1 mega yapacağım. Ardından ticarete başlarım. Netiydi dropsuydu filan. Olursa Monodramonla başlarım. Olmassa Guilmonla başlarım. Sonra ilk netimle gomamon yakalarım. Öyle oynar gideriz. Guild konusunda da hassasım. Her guilde girmem. Zaten bizimkilerle konuşmuştuk bu konuyu.
  • guild zaten aile gibi olucak o yüzden herkesi almıyoruz

sadece tanıdık ve güvenilir olanları

mesela Kore serverinde oynarken guildimiz yoktu ama burak'a aura veriodum 1 günlük kullanıodu sora geri veriodu. aynı şekilde o da bana bişiyini vereiodu kullanmalık. bi güven ilişkisi olması lzm guilde girmesi için
  • Bütçe olursa Hit All kullanmak daha avantajlı olur, başlangıç digimonu olarak ise Veemon düşünüyorum. Veemon olmazsa Guilmon veya Dorumon seçmeyi düşünüyorum. Yakalayacağım digimonlar ise Candlemon-Dynasmon, Kotemon-Crusadermon, Lopmon-Cherubimon ve Keramon-Diaboromon şeklinde olacak sanırım. Diğer 5 digimonu henüz düşünmedim. Guild olarak ise arkadaşlarımın bulunduğu guild i tercih ederim (burnaldinho, Ottoman_Power, TokioHotel, salih_763, vortigon vb.) Set e gelince 3 Miracle Egg, 2 Brave 1 Sincerity Crest düşünüyorum
  • Skillerimin hepsi dengeli olucak.Atağa veya defansa fazla önem vermem hepsinin uzmanlık alanı ayrı çünkü , Guilde Gelirse Burakların Gruba katılmak isterim , Çünkü Yılmaz Bilir Ben hayinlik yapmam hata bi keresinde Yılmaz Bana MetalTyrannomon LvL 1 Kart Vermişti demişti Klonla Geri getir ( yere atma klonu varken ) dedi , isteseydim o kartı geri vermezdim Yılmaza ama ben kallei olmadığım için işimi halletip geri getirdim , Kısaca Kalleşliğin uzağında bile değilim alakam yoktur kalleşlikle , Cimride değilimdir bu yüzden matt. arkadaşımıza 3 +10 brave ve 3 +10 miracle ( kendi setimi verdim yani ) sonra 3 - 4 hafta kullandı bana 2 +10 ve 1 +10 miracle oalrak geri verdi diğerlerini trade yapmış çünkü ama kızmadım Ama Almaslarsada Ben Kendim Grup Kurarım artık ama Bu Gruba Katılmayı Çok isterim

Setim ise Şöle :

Crestler : 2 +10 Brave ve 1 +10 Sincerity

Digi-eggler : 2 +10 Light ve 1 +10 Miracle

Herşey Dengeli Yani

Benim Planlarım Bu

• abi hala siz +10 mu diyosunuz ya

+10 klonsuz imkansıııııızzzz

neden anlayamıyosunuz. yeni gelenler siz zannediyomusunuz gene böle olucak oyun +10 lar, gold drillerle kasıcaz filan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim amacım valla klonlama yapmak olucak
  • klonla da ne zevkli olur oyun dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

abi hala siz +10 mu diyosunuz ya

+10 klonsuz imkansıııııızzzz

neden anlayamıyosunuz. yeni gelenler siz zannediyomusunuz gene böle olucak oyun +10 lar, gold drillerle kasıcaz filan :D

yaw +10 olmuş +4 oluş faketmez ben örnek verdim hee zaten ben oyunun başında +10 yapcam :D

ben +4 oalrak dedim ve +10 imkasnsızsa korede klonsuz ilk +10 ları yapanlar nasıl yaptı zar zor yapanar kloncularla değişti kloncularda klonlayıp yaılınca artık kimse kendi +10 unu yapmadı :D

Ben hele bi Çıksın K.A da 41 Tamer LvL olim ilk +10 u yapıcam görürüsünüz

+10 yazdım oraya ama tabiki kendi setim ilk olarak maximum +4 olarak olcak

• inş yaparsın +10 ama çok zor oldugunu bil klon olmicak çünkü
  • quote:

inş yaparsın +10 ama çok zor oldugunu bil klon olmicak çünkü

Fazla Bişi Değil Canım İşte Malzemeler :

Friends Crest :

2048 Floramon Drop

10240 Gomamon Drop

12288 Tokomon Drop

Hope Crest :

2048 Palmon Drop

6144 Penmon Drop

15360 Yuramon Drop

Light Crest :

2048 Tentomon Drop

4096 Elecmon Drop

8192 Pyocomon Drop

6 tane Boos Drop ' u ( İtem Booster )

3 tane Digimon Fortune (
    />
    )

NOT 1 : Boos itemleri Her Boos Digimondan Düşer. Digimon Furtune itemi de Booslardan Düşüo die biliyorum ama biraz nadir düşüo galiba

NOT 2 : Yukardaki Drop , Boos Drop ' u ve Digimon Furtune Hesapları Yanlış Değil Hesap Makinesi ile Hesapladım Herşey doğru zaten

ronaldinho_1 Kardeş Sence Bu itemler Fazlamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 25 Ekim 2008; 16:34:20 >

• bu dropların 1günlük işi var janem
  • @NBA01

Ya zaten klonlama var diyorsun. Getirmeseydin Yılmaz'da büyük bir eksiklik olmazdı.

Ayrıca piyasada ki tüm +10'lar klonla yapıldı. Klonsuz imkansız gerçektende. Zaten en fazla üstümüzde 1500 parça drops taşıyabiliriz ki bunu azaltması eksiltmesi +1'lere yer açması cartı curtu uzun iş. Çok çok iyi organize olunursa +10 item basılabilir. Bizim guildde bunu yapabilir kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 25 Ekim 2008; 17:09:22 >
  • Yılmaz sen oynamicakmışsın ne konu açıosun
  • Oynar oynar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

@NBA01

Ya zaten klonlama var diyorsun. Getirmeseydin Yılmaz'da büyük bir eksiklik olmazdı.

Ayrıca piyasada ki tüm +10'lar klonla yapıldı. Klonsuz imkansız gerçektende. Zaten en fazla üstümüzde 1500 parça drops taşıyabiliriz ki bunu azaltması eksiltmesi +1'lere yer açması cartı curtu uzun iş. Çok çok iyi organize olunursa +10 item basılabilir. Bizim guildde bunu yapabilir kanımca.

Azmeden dervif Muradına ermiş derler Burakcım İmkansız Die Bişi Yoktur Tek Bir poyuncu yapabilir 1 atne +10
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Friends Crest :

2048 Floramon Drop

10240 Gomamon Drop

12288 Tokomon Drop

Hope Crest :

2048 Palmon Drop

6144 Penmon Drop

15360 Yuramon Drop

Light Crest :

2048 Tentomon Drop

4096 Elecmon Drop

8192 Pyocomon Drop

3 tane Digimon Fortune (
    />
    )

NOT 1 : Boos itemleri Her Boos Digimondan Düşer. Digimon Furtune itemi de Booslardan Düşüo die biliyorum ama biraz nadir düşüo galiba

NOT 2 : Yukardaki Drop , Boos Drop ' u ve Digimon Furtune Hesapları Yanlış Değil Hesap Makinesi ile Hesapladım Herşey doğru zaten

Sen o kadar kolay san +9 +9 birlesdirirken +9 un teki yansında o zaman gorim seni adama bak +10 yapıcam diyo ben 1 yıl oynadım ve klondan once o 1 yıl icerisinde sadece 2 tane +10 gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 25 Ekim 2008; 18:20:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: call of

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Friends Crest :

2048 Floramon Drop

10240 Gomamon Drop

12288 Tokomon Drop

Hope Crest :

2048 Palmon Drop

6144 Penmon Drop

15360 Yuramon Drop

Light Crest :

2048 Tentomon Drop

4096 Elecmon Drop

8192 Pyocomon Drop

3 tane Digimon Fortune (
    />
    )

Sen o kadar kolay san +9 +9 birlesdirirken +9 un teki yansında o zaman gorim seni adama bak +10 yapıcam diyo ben 1 yıl oynadım ve klondan once o 1 yıl icerisinde sadece 2 tane +10 gordum

Klon'dan önce diye bir şey mi var?

Klon dâima biliniyordu, ama pek yaygın değildi.

Klon sonradan çıkan bir şey değil.

• Level öncelikli oynicam.
    Guild kurmicam,bir guildede katılmiyicam.
    Hiç kimsenin yardımı olmadan, tek başına en iyi oyuncu olmaya çalışıcağım(Tek takılanlar içinde).
    event olarak monodramon varsa monodramon olmadı guilmon ile başlarım
    Bence digimonlarda int ağırlıklı olması önemlidir,ama defensda önemlidir,dolayısıyla int ağırlıklı ama impmon gibi full int olmayan bir digi kasmaya çalışıcam.Net ile digimon yakalamaya başladıkça bazı digimonları def ağırlıklı bazılarınıda full int kasıcam
    İlk olarak candlemon sonra gabumon,agumon yakalarım bu 3 ünü bi yakaladıktan sonra gerisini düşünüüm zaten.
    Kesinlikle one hit skill daha önemli ama all hit de drops toplarken zaman kazandırıyor.
    Ve son olarak başlangıç digimi 36 lvl yapmadan drop kasmak için kendimi zorlamicam sadece lvl kasarken çıkan dropslar ile yetinicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 25 Ekim 2008; 18:48:42 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.