Şimdi Ara

´´ Digimon RPG Global Server Planlârınız? Yeniler için önerileriniz.(Digimon Uzmanlarını Bekliyoruz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Ben, net fiyatları ucuz olursa herkese bedevadan net vercem

İyiymiş...

Düzeltme: Sayfa başı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 30 Ekim 2008; 16:23:49 >
  • bence ucuz olcak,ucuzdan kastım eskisi gibi 2 +4 brave falan.
    Ama yinede oyundaki eski oyun cularla yeni oyuncuların sayısına bağlı zaten eskiler direk piyasayı 2 +4 den falan başlatır.Ama piyasayı yeni oyuncular, o 2 +4' brave e alındığını görmeyen oyuncular başlatırsa 4-5 +4 e başlatır gibi geliyor.
    zaten 4-5 +4 e başlarsa, piyasanın inmesi imkansız gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 30 Ekim 2008; 19:12:30 >
  • o zaman yılanın başını küçükken ezeriz

şaka bi yana arkadaşlar 2 +4 tür netin hakkı piyasayı yükseltmeyin.
  • Piyasayı düşürürüz bizde.Türkler olarak 1 +4 ten satarız.Herkes öle satmaya başlar.Şahsen ben öle yapıcam.2 +4 e alsam da +4 e satcam(bedavaları dağıttıktan sonra)
  • ben oyun başlar başlamaz pm yi falan kapicam +1 braveye net veriom diye bağırıp durucam duyanlar belki piyasa başladı sanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Onur MSN'den iletti aynen yazıyorum... ;

' 0nuR:
    o laf yılmazaydı daha fazla post kasma de gitsin.

Not=Banlı olduğu için ben ilettim.

Ok daha Bu Konu Üzerine Msj Yazma ve ikidebir Post dio hatta bununla ilgili Konu Bile Açmıştı Ne Postu Kardeşim İsersenin Admine Deyin Tüm Mesajlarımı Slsin Yani Tüm Postlarımı silsin yaw Yeter Bıktım Hep Post Kasıosun diolar

O konuyla ilgili konu açmadım çocuk avutmaktan daha önemli işlerim var emin ol.Tekrar söylüyorum konuyu ben açmadım bunu belirtmek için bu postu atıyorum bunun üstüne bir cevap daha atarsan post kastığını kabul etmiş olursun.Ayrıca senden yaşça büyük olduğumu hatırlatırım..!

• Yeniler eskilere saygılı olursa sevinirim.:)(Eski derken kendimi kastetmedim.)
  • Konuda 4 kişi 50şer tane mesaj atmış ne iştir bir ankette kişi başına 50 tane cevap şaka tabi
    Guilmon'u Gallantmon yaptıktan sonra tüm beelzemonların kökünü kurutmak tek amacım olur benim Korede 3 tane beelzemonu aynı anda kesmiştim battle zoneda

Ama global server için söylenen açılma vakti geçti ne zaman açılacağını biliyor musunuz ya da daha önemlisi gerçekten açılacak mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.