Şimdi Ara

Digimon Rpg'ye girenler İçeri Buyrun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girenlere sesleniorum girenler bana msnelerini PM olarak atsında haberleşerek birlikte girelim trade yapalım party felan karşılıklı Battle yaparız

ELİN KORELİLERİYLE TRADE YAPILMIO PARTY YAPILMIO TEK BAŞIMA SIKILIOM

Bu arada oyundaki Nickim : .BlacDream.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 24 Ağustos 2008; 18:14:00 >

• Ya ben gircemde digimonrpg .bin diye bir dosya hata veriyo .
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

Ya ben gircemde digimonrpg .bin diye bir dosya hata veriyo .

ben hiç öle bir hatayla karşılaşmadım bence sil bi daha yükle oyunu belki düzelir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 24 Ağustos 2008; 18:06:41 >
  • Ottoman vermiş bin dosyası seninkiyle değiştir belki olur al link:

http://www.rapidshare.com/files/13327254/DigimonRPG.bin

yıldıslı yerlere rapids-hare yaz ama aradaki tireyi kaldır ok
  • Olmadı.Silip yeniden yüklemem de söz konusu değil bende kuzey amerika serverini bekliycem mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaphire -- 24 Ağustos 2008; 18:57:21 >
  • quote:

Olmadı.Silip yeniden yüklemem de söz konusu değil bende kuzey amerika serverini bekliycem mecburen

neden silip yüklemen söz konusu değil ?

1 dk buldum al bşka bi bin dosyası belki ttoman ın verdiği çalışmıodur al bunu dene hadi ???

http://rapidshare.com/files/75168737/DigimonRPG.bin

rapids-hare yazcan yıldızlı yerlere tiresiz biliosundur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 25 Ağustos 2008; 12:11:45 >

• Biliyorum canım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşe yaramadı .
  • quote:

İşe yaramadı .

sen bana msneni PM ile atsana hadi oradan çözerim ben hadi bekliom
  • ha ebnde her şey var ama nolur sen hangi i pden giriosan bana o ip yi verir misin bende girim allah rızası için bi çalışsan ip verir misin nolur lutfen
  • nolur bana girdiğin ip yi verde bende girebileyim lütfen yardım et bana
  • nba01 abi banada yardım edermisin
  • oyundayım bende arkadaşım saat ver bana gireyim
  • ya zaten bu çocuk girmş veya girmemiş ne fark eder siz işinize bakın bana yardım etmeyin zaten sizden bi iyilik isteyende kabahat
  • yeni üyelik aldım yakında başlıyacam oyuna biri beni kasabilecekmi (yarın başlicam yada geceye doğru )
  • quote:

Orjinalden alıntı: cotoye

ya zaten bu çocuk girmş veya girmemiş ne fark eder siz işinize bakın bana yardım etmeyin zaten sizden bi iyilik isteyende kabahat

ya abi olurmu öle şey bişi diim sockhainden buluosun bende oradan bldum sende bul çok zor değil bir sürü ıp var hadi
  • ya nolur bana girdiğin ip yi pm den veya normal olarak yazar mısın bir sürü denedim hiç biri olmadı nolur yardım et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.