Şimdi Ara

Digimon RPG ye girmek isteyenler için çözüm ürettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 16 Şubat 2008; 12:39:54 >
  • öncelikle metalgarurumon paylaşımın için sağol beyler arkadaş doğru söylüyor oyundan bir görüntü getirdim yeni digimonlar gelmiş bakın create yaparken
    http://img152.imageshack.us/my.php?image=fdfnc9.png arkadaşlar başka girenler olduysa lütfen buraya yazınki bilelim yardımcı olalım
  • Eve gidince deniycem Onur hazır ol ben geliom
  • bi oyun için bu kadar uğraşmaya değer mi sizce??
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwargreymon

öncelikle metalgarurumon paylaşımın için sağol beyler arkadaş doğru söylüyor oyundan bir görüntü getirdim yeni digimonlar gelmiş bakın create yaparken
    http://img152.imageshack.us/my.php?image=fdfnc9.png arkadaşlar başka girenler olduysa lütfen buraya yazınki bilelim yardımcı olalım

Bunlar zaten vardı

• metalgarurumon sen digiworld'deki metalgarurumon değilmisin? ben digiworld'deki Hell's Design, senin msn'inin bende olması lazım. Ayrıca hepsi Kore ip'si mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 7 Şubat 2008; 16:44:23 >
  • Yapamadım yada olmuyor
  • yavaş yavaş inanmaya başladınız yani ben onlar gibi yalan yanlış şeyler getirmem %100 diosam %100dür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 16 Şubat 2008; 12:32:09 >
  • metalwolfclaw ım digiworldda bitek burda metalgarurumonum

digimonrpg deki adım efsane
    erhan_1990 ise daha önceden server 2 de iken server 1 de açıp oynadığım karakter gerçek karakterim efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 7 Şubat 2008; 22:44:41 >
  • eğer kesin oluyorsa digimonu baştan indireceğim biri deesin şunu
  • Bırakın Digiyi Ben Şahsen Artık Angels Online Oynuyorum Güzel ve Sürükleyci Bir Oyun.Pet'inde Oluyor,Atında Oluyor,Robotunda
  • giren girior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 16 Şubat 2008; 12:38:04 >
  • bu konuyu açandan allah razı olsun oyuna girebiliyorum en azından korelilere daha küfür etmiyorum.oyunu girmek isteyenler girsin.çok açık ve çok kolay çözümü bu.kesin olarak oyuna girebilirsiniz artık oyuna tek birileri girmeyecek hepiniz girebilirsiniz.
  • İndirmeyi Düşünenler Angels Online Oynasın Bırakın Digimonu.Private Server Çıkarsa Oynarız Yine.Bu Programla Yoğun Giriş Olunca Büyük İhtimal Yine Ban Yeriz.Örnek Hotspot Sheiled Launch

Edit=İmlâ Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 8 Şubat 2008; 13:21:25 >
  • Bende bıraktım digimon'u. Format attım ve parayı basıp gıcır gıcır klavye aldım. Drift city oynucam grafikleri fln hoşuma gitti
  • işte bu süper bir oyun drift city hoşgeldin hergün oynuyorum
  • Bol Kota Yiyor.Angels Online Denemeye Değer
  • ben oyundayım siz daha burdamısnız benim pc de kotalı ama sınırı geçmiyom.artık oyuna bir kaç kişi değil herkez girebilecek.bu bazı kişilerin hoşuna gitmemiş olabilir tabi.
  • şimdi bana ingilizce pack lazım bu konuda biri yardım edebilirmi?
  • Kardeş kaptırma fazla kendini bu koreliler gene yapcanı yapar banlanırsın benden sölemesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.