Şimdi Ara

Digimon RPG ye girmek isteyenler için çözüm ürettim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin hatan modeminin ayarlarının gitmesi benim yöntemde modem ayarlarına hiç bişey olmuyor sen ne dersende bide bu kadar basit şeyi yapamıyosun bişe demek istemiyorum banlanılmaz senin gibiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Tamam Gençler Uzatmayın

Gençler

Burak msn e gelsene özledim seni

Ağa Haftaya Cumartesi Gelecem Az Kaldı Bekleyin

• oyuna giripte yazmayanlar varsa ayıp ediyorlar onlara %100 çalışan yöntem sunuyorum karşılığı bumu bir teşekkür yeter
  • yakında geliyorum inşallah, şu an oyun iniyor

%78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 10 Şubat 2008; 21:59:18 >
  • bence denemeye deger zaten konuyu acan kuzenim bazen onlara gidiyoz takır takır oynuo
  • %100 caliştiğina onay weriyorum
  • ayrıca oyunda en basta quest diye bişe cıkıo onla pet aliosun
    pet cok işe yario
  • ben bu oyunun peti mi almıştım sonra sıkıldım çıktım bi daha da giremedim oyuna hiç unutmuorum bunuT_T
  • Fake arkadaş "karanti" veriyor, deneyin hatta denemeyin oyunun resmini açıyor bir bakıyorsunuz oyundasınız. Dalga mı geçiyosun ya bas git işin mi yok gelmiş buraya kendini rezil ediyon.

Dipnot: Avatarına da matrix'deki kopya heriflerden koymuş kendi gibi Hepsi fake
  • Galiba Yanlış Yere Post Attın Hani Matrix'deki Kopya Heriflere Benzeyen Avatar
  • çözüm büyük ihtimal işe yarıyor. ipadresim.com da ip numaram saklandı. hatta google girdiğimde altta google ın çekce sitesine girmek için tıklayın bile çıktı bi de oyun inse %100 de takıldı tam 30dk dır %100
  • Senin de alman lazım,yazdıklarına bakılırsa.Noktalama işaretlerine de dikkat et.Başkalarına laf atıcağına önce kendini düzelt

Oyuna bu yöntemle iki kez girdim.ip:76....... diye gidiyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

Kefal raul sen böle devam et kefal kefal süzül oyna oyununu milletede çemkirme ve türkçe dersi al
  • bazı türkler kişiler oyuna girebiliyor.ve diğerlerinin oyuna girmemesi için çaba sarfadiyor.örneğin:başkaları ile bir bayan gibi laf yapmaya çalışıyor ama herkeze söylüyorum bu laflara aldırış etmeyin.oyun 100 de 100 çalıştığına granti veriyorum.bazıları takmış kafayı illada 78li ıp de çalışıyormuş.ne 78 i ya.ben her ıp ile giriyom 60 lı ve 66 lı farketmiyor.HERKEZ OYUNA GİREBİLCEK VE OYUNA GİRSİN.OYUN BAŞLASIN.ALETÇİYE BAK!
  • bırakın İPçileri onlar sizi oyuna girdirmemek için yapıyo ne biliyosunuz onlar girip sizi girdirmemeye çalıştıklarını serverler bu aralar hep dolu ben ilk girdiğimde oyundan bir kere disconnect yemiyodum şimdi çok fazla disconnect yiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Galiba Yanlış Yere Post Attın Hani Matrix'deki Kopya Heriflere Benzeyen Avatar

yoo dığru yere yazmışım, o cevap raula
  • kemal_raul sen bırak bunlarla uğraşmayı giren girmiştir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmarterChild

rica etsem videolu anlatım yapar mısın?

sanırım ne yazmdığımı görmedin galiba metalgarurumon
  • Beyler gerçekten işe yarıyor birazdan ss koyacağım
  • ya boşuna zaman harcıyosunuz we sewiniosunuz 1-2 gun hadi bilemedın 1 hafta sora Banlanıcaksınız Adamlar anlıyo nasıl anlıosa japko dada ip deiştirerek grioz sora 1 hafta sora adam anlıo turkçede konusmuoz nicklerimizde ing. adam cakıo korelı işe hepsi aynı bunlarda öle banlıcaklar diim turk ip yasak olmayan oyunlar oynayın
  • videolu anlatım isteyen videolu anlatırsam yakında kimse giremez oyuna yoğunluktan dolayı hep lag var bie başka forumlara dağılırsa ondan yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 16 Şubat 2008; 12:43:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.