Şimdi Ara

Digimon RPG ye girmek isteyenler için çözüm ürettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göreceğiz banlıyamazlarlar.çünkü ıp im usa ıp si olarak gözüküyor turk ıp si değil
  • türk ipsi olmak zorunda degil
    oyundan türk oldugun anlaşılır eger korece konuşabiliyorsan o başka
  • sadece banlanan Türkiye ipleri değilki diğer yabancı ülkelerden de birsürü ülkenin ip banlandı
  • umarım çalışır eğer çalışmaz ise drift city e başlayacağım..
  • rica etsem videolu anlatım yapar mısın?
  • oyuna girdiğimde her zaman ı'am turkish ve who banned me yazıyorum ama kimse banlamıyor çok uraşıyorum banlanmaya banlamıyolar.yoktan yere hurafe uydurmaya gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

türk ipsi olmak zorunda degil
    oyundan türk oldugun anlaşılır eger korece konuşabiliyorsan o başka
  • Fazla Bağırma Bence Sonun İyi Olmaz
  • Bana bak kefal raul fake lerini al ve git burdan
  • oyuna girmek istiyorsanız.adam süper çözüm bulmuş.denersiniz oynarsınız nankörlük etmeye deymez.saçma sapan şeyler söylemeyinde oynıyacak olanları etkilemeyin.TÜM DİGİMONCULARIN OYUNA GİRMESİ İSTİYORSANIZ MUHALİFET OLMAYIN
  • anlamadınmı hala oyuna girmek için 78 li IP gerek yada 78 li IP yapmaya yardımcı programlar
  • sen anlamadın bence ben ıp istediğim zaman 78 li yapıyom orada programı vermiş dene istersen.ama oyun eskisi gibi biraz lag var.ama oyuna girmeye değer
  • ıp adresimi 60.lı yaptım böylede girdi ama 78 li de yaparım hiç sorun değil.çözümü bulandan allah razı olsun
  • Tamam Salih Uzatma Konu Ciklete Döndü
  • bu program SOCKS yöntemi ile İPni değiştiriyor mesela 60lada70lede80lede212ilede girebilirsiniz bu tamamen SOCKSCHAİN programında bulduğunuz sağlam proxye baqğlı kısacası 78li İP hikaye benim çözümümle
  • tmm kardeşım uzatmayalım isteyen girer istemeyen girmez ama şahsen ben denemeyeceğim ben böle kocakarı hurafelerine inanmıorum daha önce b,r sürü prog denedım ve en sonunda modem ayarlarım gitti bide onunla uraştım
  • ahahahhahaha tamam sen inanma.ama bunu sana kanıtlamak isterdim fotarafla.BÜTÜN DİGİMONCULAR OKUSUN GİRMEK İSTİYORSANIZ DENEYİN!.SİZE KARANTİ VERİRİM OLUCAĞANA DAHİL
    quote:

Orjinalden alıntı: cannner

tmm kardeşım uzatmayalım isteyen girer istemeyen girmez ama şahsen ben denemeyeceğim ben böle kocakarı hurafelerine inanmıorum daha önce b,r sürü prog denedım ve en sonunda modem ayarlarım gitti bide onunla uraştım
  • Türkçe kursuna gitmeni tavsiye ediyorum
  • Kefal raul sen böle devam et kefal kefal süzül oyna oyununu milletede çemkirme ve türkçe dersi al
  • Tamam Gençler Uzatmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Tamam Gençler Uzatmayın

Gençler

Burak msn e gelsene özledim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 10 Şubat 2008; 13:22:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.