Digimon World 3 aynı zamanda Digimon World 2003 diye bilinen (Avrupa ve Avustralya'da) Bandai tarafından Play-Station için yapılmış bir rol yapma oyunu.Oyun Junior adlı karakterin "Digimon Online" adlı MMORPG'yi arkadaşlarıyla oynaması ile başlıyor...
Not: Telaffuz hataları, yanlış çeviriler, gaflar için şimdiden özür diliyorum.İyi seyirler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Devam reyiz, yeni bölümü bekliyorum.
OHA şakamısın O_O digimon world 3 ün oynanış videolarını mı? Tamam 1 yıl sonra görüşürüz bittiğinde...
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
OHA şakamısın O_O digimon world 3 ün oynanış videolarını mı? Tamam 1 yıl sonra görüşürüz bittiğinde...
Kararlıyım hocam, bitirmeyi düşünüyorum bu seriyi.İzlenme az ama yine de bitireceğim.
Mobius Desert ömrümü yemiştir yıllar önce. Başarılar kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Mobius Desert ömrümü yemiştir yıllar önce. Başarılar kardeş.
Ve bu arada çok yavaşladım farkındayım, ülke çapında olaylar böyleyken video yapamazdım.Zaman buldukça yapıyorum.İyi seyirler.
psp ye geçenlerde atmıştım fakat siyah ekran veriyodu bırakmıştım öyle.Sorunu çözdüm şimdilik sıkıntı yok.Konuya takibe alalım.PSP çıkan oyunlarınında ingilizce patch olayını halledersem onlarada bakıcam bi ara
Teşekkürler.
Not: Bölümde ses ve kamera uyuşmuyor kusura bakmayın.
Bunları pc'de oynayabiliyo muyuz ? Sanki oynamıştım ama
Evet hocam emulatörle oynanılabiliyor.
Bana zaman hediye etsene :P bende yapabileyim uzun serili oyunların videolarını.
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
Bana zaman hediye etsene :P bende yapabileyim uzun serili oyunların videolarını.