Arkadaşlar Bildiğiniz gibi digimon yakalamak zor oluyor hatta burnaldinho dışında yakalayan yok...
Oyunda Digitalic Firması olayı şöyle açıklamış.....
Koromonu Ele Alalım...
Yakalama Şansımız %0,01
C ye bastığımızda Digimonu Yakalamak İçin ...
Karışık 1den 1000 e kadar dizliyor sayılar....
1000/1 şansımız var....
Her denememizde bir sayı çıkıyor ..... her denememizde karışık seçilen bir sayı karışık dizilmiş tablodan çıkartılıyor... Şansımız Artıyor Ta ki 40/1 e gelinceye kadar 40da 1 şansımız kalınca ondan sora rakam çıkartılmıyor ve yakalamaya devam ediyorsunuz....
Ne kadar çok denerseniz o kadar şansınız artar....
[Bu arada koromonu net siz yakalayan var]
Yani demek istediğin kardeş bi poke üzerine yüklenirsek şansımız artar bumudur???
poke üzerine yüklen,rsen hiç şansın kalmaz :)
Digimonların üzerine yüklenirsen evet şansın artar
oke çok saol kanka
quote:
Orjinalden alıntı: AyhanSVS
poke üzerine yüklen,rsen hiç şansın kalmaz :)
Digimonların üzerine yüklenirsen evet şansın artar
Yaw anladın sen onu poke de nerden çıktı sanki:D
yani bir pokemona 1000 kez c ye bassak %100 yakalanır mı en sonunda
hayır :) öyle demiyorum :)
1000 kez battle a girmekten bahsediyorum :)
en son 40/1 e kadar iniyor :)
peki mesela battle a girdik 3 tane digimon çıktı karşımıza hep birini yakalamayı mı deneyelm yoksa hepsini 1 er kere mi?
Hiç farketmiyor canını azaltmanızda farketmiyor....
saol çok iyi olmuş da ben bişey sroucam mesela 10 kere tokomonu yakalamaya çalıştık sonra bilgisayarı kapattık 1 saat sonra yeniden açtık o 10 sayı bilgisayarı açtıgımızda iptal olmuş olucak mı?
haritadan çıkınca olay bitiyo ... kapatıncada bitiyo doğal olarak ...
o kötü işte
ya ben bu oyunu yukleyemedim bile hiç anlamadım yaaaa
Saol acıklama için ii olmşta bi adam 4 gun urasarak patamon yakalamış yani cok zor sırf onun için ugrasmıs hiç kasmamıs
yani simdi diginin lvlde önemli degilmi yehuuuuuuu ben hepsini yakaların o zaman :DD
başka bir başlıkta yazmıştım önemli digiden digiye değişiyor 2-3 saat metal koromon denesen yakalama şansın %70...
koromon en zor yakalanan digimon ...
tsunomonun ilk denemendeki şansı %0,03 mesela
1-) En Fazla 1 Digimona 3 Kere Capture Kullanabilirsiniz.. 2-) Digimon Yakalamak İçin İlla NET Gerekli Değil.. 3-) NET %100 Digimon Yakalatmaz..
eee ?
Ne Demek EEE?
niye yazdınki ???
biliyoz bunları....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme