Ya ben bu yumurtadan düşürdüm videosunuda izlemiştim zaten adam koyuyor aşağıdada ss i var fakat adam dataya bastığında bi değişiklenme oluyo ben basıyorum bişey olmuyor ?Digimon yakalayan biri varsa anlatıversin.
çip lazım çip
Data kart diosun.Ama onlarda içlerinde ayrılıyorlar turunculusu basıyor fakat hiç bir etki etmedi bnmkine data kartlar gitti
bende bissürü çıktı ama suana kadar 10 tane yumurta boşa gitti :S bi taneside olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: k@r@ntin@
Data kart diosun.Ama onlarda içlerinde ayrılıyorlar turunculusu basıyor fakat hiç bir etki etmedi bnmkine data kartlar gitti
patlaması senin şansına kalmış
aslında gerçek adı digimon yumurtasından digimon çıkarma, yakalama değil. her yumurtanın kendine ait datası var. bende size taktik, yumurtadan digimon cıkarırken data tusuna aralıklı aralıklı basın. işe yarama oranı yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: oguz523
aslında gerçek adı digimon yumurtasından digimon çıkarma, yakalama değil. her yumurtanın kendine ait datası var. bende size taktik, yumurtadan digimon cıkarırken data tusuna aralıklı aralıklı basın. işe yarama oranı yüksek.
dedıgın gıbı olsaydı sımdıye kadar 30 tane dıgımonum olurdu puf noktası falan yok taktıklede ılgılı bısıy deıl tamamen sans ısı
nerde oynuon benim 1 9 bi 24 lvl war bu gece 25 i geçer we data kasıcam
Arkadaslar ben yeni basladim. Para nasil kasicam ve data nasil bulabilirim? Yardim ederseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: DiqiKolik
Arkadaslar ben yeni basladim. Para nasil kasicam ve data nasil bulabilirim? Yardim ederseniz sevinirim.
oyunda para kazanmak cok cok basıt kesdıgın dıgılerden dusen kırık yumurtaları satıyosun cıkan ıtemlerıde ıstersen satarsın cıp nasıl bulucam sorusuna gelınce dıgılerden dusen bazı yumurtalar yesıl cerceve ıcınde gozukuyo onlardan cıp cıkıyo hangı dıgı yumurtasını cıkardıysan o yumurtaya uyan cıplerden olması lazım yardımcı olmusumdur umarım
Mesela Palmon Yumurtası Çıktı Palmondan Çıkan Yeşil Çerçeveli Yumurtayı Gidip 125 b ye Kırdırıosun Çıkan Dataylada Eggi Çıkartıosun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme