Şimdi Ara

DIGITAL CENTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dijitalcenter.com diye bir internet sitesine üye oldum alışveriş yapmayı düşünüyorum yapmalımıyım güvenlimidir? Soruyorum çünkü sonradan pişman olmak istemem aranızda burdan alışvariş yapmış olan var mı? Bizim burda doğru düzgün bir bilgisayarcı yok o yüzden ya burdan sipariş edicem yada istanbula gitmek zorunda kalıcam.[spr]

• merak etme problem olmaz güvenilir bir yerdir. Ben anakartımı ordan aldım ve bir problem olmadı, Tabi işin garanti boyutunu araştırmak lazım. Bozulan ürülerdeki servis hizmetleri nasıl acaba. İstersen yine bu forumda biraz gerilere gidip araştırma yapabilirsin.
  • Merak etmeyin. On-Line alış-veriş yapılan en güvenilir yerdir. Ürün stoklarında ya vardır ya da yoktur. Diğerleri gibi ürünü varmış gibi gösterip sonra da topu ürünün ihracatçısına atıp süründürmezler insanı. Birkaç kez alış-veriş yaptım. Sorun taşamadım. Fiyatları diğerlerinden farklı da değil, üstelik neredeyse tüm kredi kartlarına vade farksız 4 taksit de uyguluyorlar. Kredi kartınızı internet ortamında kullanmak istemezseniz ürünü teslim alırken, kapıda nakit veya kredi kartıyla (ama tümü peşin, yani taksitsiz heralde) daödeme yapabiliyorsunuz. UPS kargo gibi güvenilir bir şirketle çalışıyorlar. Eh, daha ne olsun?
  • Sorunnun olmaz dostum... Tavsiye ederim...

Tested&Approved...[bgstr]
  • Kesinlikle bir sorun çıkmaz. Ancak şu garanti meselesini hala merak ediyorum. Ben hep ufak tefek şeyler aldım buralardan. :)
  • sorun yok alış veriş yap ama sadece 1 teknil servis elemanları var galiba öyle okudum forumda
  • güvenli yani en azından ben anakart sipariş ettim 3 gün içinde geldi izmire bu bakımdan soruluyosa eger ,teknik servisi bakımından bişey diemiycem
  • Sorun olcağaını sanmıyorum güvenilir ve saygılı bir şirket .
  • ben alışveriş yapıyorum hiç sorunla karşılaşmadım çok şukur
  • Şunu söylemeliyim aldığım parçaların hepsi dijital centerdan hiç problem yok olsada hemen el atıyolar için rahat olsun javanın deiği gibi ya...online en sağlamı
  • bu online alışveriş işi hoiuma gitmeye başladı, gerçi bazı açılardan kötü oluyor ya hem avantajı hem de dezavantajı var. artık idare edecez.

bu arada dijital center 8 taksit yapıyormuş 2 ocak'a kadar olan siparişlerde, yani bu akşama kadar. haberiniz olsun dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.