Şimdi Ara

digital çıkışın 5+1 analog ses sistemine bağlanması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DVD player cihazım digital ses çıkışına sahip, 5+1 analog ses çıkışı yok. ses sistemim 5+1 analog. ses sistemimi DVD cihazıma bağlamam ve 5+1 şeklinde ses almam için digital çıkışı 5+1 e çeviren bir connector var mı? varsa nerden bulunur? fiyatı yaklaşık nedir? veya başka çözüm yolu ne olur? cevaplar için peşin teşekkürler

• dvd playerınız hangi marka ve model? Anolog ses çıkışı olmadığına eminmisiniz? Benim bildiğim böyle bir dönüştürücü yok.Eğer durum dediğiniz gibi ise size bir av receiver gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

dvd playerınız hangi marka ve model? Anolog ses çıkışı olmadığına eminmisiniz? Benim bildiğim böyle bir dönüştürücü yok.Eğer durum dediğiniz gibi ise size bir av receiver gerekecek.

Merhaba

SONY DVP-NS37

teşekkürler...
  • bu problemi çözemedim. bilen varsa yardım rica ederim...

• konnektorle olacak is degil , sana decoder lazım ama fiyatları cok pahalı. Komple ses sistemini degistir daha iyi.
  • http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DVP-NS37&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=DVD+Player

dostum incelediğimde analog stereo çıkış olduğunu görüyorum.bir yanlışlık yapmayasınız?kırmızı ve beyaz renk TOS iki çıkış olması lazım.buradaki özelliklere göre var olarak görünüyor

• dostum evet pdf dosyasını indirdim.analog stereo ses çıkışı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses sistemini degil
    dvd ni degistir
    anolog 5+1 cıkısı olan player al
    stero anolog cıkıs dolby ses vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.